Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 8
luhtien spune:
Uitai in mesajul trecut sa va spun data mea de nastere: 18.12.1979
UM: 17.12.2008 :D
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
gabrittza spune:
diamar cred ca in revista mami sau mamica de azi am citit despre alaptarea pana la 5 luni in sarcina.in mod sigur era o revista.si cred ca si aici pe forum am gasit aceeasi informatie.daca gasesc ceva iti dau o strigare.
legat de cumpararea lucruruilor inainte de nastere...nu am tinut cont de aceasta treaba si am luat patutul si cateva randuri de hainute inainte de nastere.restul pe parcurs.am primit multe hainute pe care Daria nu a apucat sa le imbrace decat o data.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
luhtien spune:
URAAAA!!! 
Mi-au aparut mesajeleee!!
----------------
luhtien spune:
Cum pun si eu iconitze la semnatura?
Cu mamica cu butica cu saptamani... 
panda77 spune:
diamar, uite un articol interesant si destul de complex referitor la alaptarea in sarcina: www.reclama/Alaptarea_in_tandem-articol-755.html" target="_blank">articol
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
luhtien spune:
Am o intrebare pentru toata lumea.
M-am procopsit cu o infectie urinara cu E-Coli. Nu e multa, aprox. 100.000 de germeni/ml. 

Ideea e ca nu mai vreau antibiotice, nu vreau sa ma transform in poligon de incercari.
Tratamente naturiste daca aveti, va astept sfaturile! 
anadomnica spune:
Monica 

-eu nu pot vedea filmuletele de pe site-ul care l-ai postat. Cred ca-mi lipseste ceva pe calculator ce tre' sa instalez, da'... nu prea ma pricep 

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
monica_dicut spune:
anadomnica nu prea stiu ce sa-ti spun ca nici eu nu prea ma pricep...
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
claucia spune:
Ellenuta, eu as merge la Iosup in continuare. Stii de ce? Inimioara Soniei nu a vazut-o el PLUS inca 4 sau 5 doctori, cu ecografii si fara. Dar tot accentul s-a pus pe Iosup. Si daca 5 medici cu eco nu au vazut, poate nu se putea vedea. ce sa zic, NICI UNUL macar nu a vazul malformatia inimioarei.
Eu merg la altcineva acum pt ca am in abonament de la birou toate eco insa sincer, as merge la el pentru linistea mea, pt ca e f bun si la el am fost si prima oara. Masuratorile lui au fost f bune, Doamne ajuta, ca sa toata sarcina.
Roxxy, bine te-ai intors. Si eu am iesit aseara cu Alessia, am stat afara pana la 10
, bine in Shopping city nu afara, ca ne-am intanit si cu niste prieteni cu un baietel de 3 ani si Alessia a fost fascinata de el, se suiau in masinute, faceau brrrrm, brrrrm, alergau etc.
Ma bucur ca Matei e bine si recupereaza statul in casa. Ce urat e pentru ei sa stea in casa, stiu ca Alessia cat a stat in casa, s-a incaltat de cateva ori cu bocanceii si in pijama dar cu bocanci ne facea si spunea "pa". :-( si nu o ducea nimeni afara...
Maine avem iar petrecere, de la 12 la 1 si jumatate ziua
la o zi de nastere de 2 ani.
Ea e bine, i-a revenit si pofta de manacare cat de cat, nu mai are nici un simptom de raceala, eu un pic, mai un nas infundat, dar mai bine per total decat la inceput de raceala. Am luat cate un paracetamol simplu, cred ca unul sau 2 in total, ceai, nimic in nas
, adica doar ser fiziologic, dar sincer nu se compara cu olynth sau alte minuni...
Clau
11+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Ellenuta, eu as merge la Iosup in continuare. Stii de ce? Inimioara Soniei nu a vazut-o el PLUS inca 4 sau 5 doctori, cu ecografii si fara. Dar tot accentul s-a pus pe Iosup. Si daca 5 medici cu eco nu au vazut, poate nu se putea vedea. ce sa zic, NICI UNUL macar nu a vazul malformatia inimioarei. Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 poze cu noi |
ok, atunci nu as merge la iosup si nici la ceilati 4-5 doctori .. stiam ca au vazut-o mai multi .. dar nu le-am retinut numele ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2