Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 7
1sweet_angel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ceva interesant AICI despre minunea din burtica |

eu nu pot sa citesc ca nu se deschide nimic........patesc ca si cu pozele voastre..........de ce nu pot sa vad? pls

8+
panda77 spune:
anadomnica, sa stii ca pe eco pe care o am nu apar initialele de care zici, dar stiu sigur ca vezicula ombilicala este altceva, si anume este precursoarea placentei. Imi pare rau ca nu-ti pot spune care dintre masuratori se aplica lui bebe.
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Asteptam pozici multe si frumoase. Unde mergi? astept pozici de ieri cu Adinuta. Eu pe 13 am la Iosup morfo. POZNICI CU NOI POZICI CU BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 12+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
noi mergem la Sanador la dr mea tot pt morfologie si DT cred. poze de ieri nu am pt ca nu am reusit sa fac, am uitat si aparatul dar si daca il aveam nu reuseam cu mainile pline de lipici cum eram. azi o sa pozez opera de arta si o sa o expun pt comentarii.
pupici
Raluca
9+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
Doamne acum am vazut ce am pus in link, ramasese in memorie copierea linkului cu pozele mele 

Am vrut sa va pun www.pbs.org/wgbh/nova/miracle/program.html" target="_blank">ASTA
Hai ca sunt zuza rau 

Ma scuzati.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Mocacila spune:
Monica, sunt minunate pozele.. M-am emotionat toata. Da Doamne sanatate tuturor bebicilor nostri! De abia astept sa imi vad si eu minunea asa.. Tot la Fortis voi merge. Ce rezolutie au aparatele asteaaaa...
Andorra, bebe e ok, dar incearca sa nu te mai necajesti asa rau, ca sufletelul din burtica simte si el tristetea ta. Gandeste-te la bebe, pune mana pe burtica, sa vezi cum tu il incurajezi pe el si el pe tine.
Revin mai tarziu, acum trebuie sa termin ceva urgent.
Spor la treburi si voua!
11+
PS. MangaGirl, poimaine o iau spre tine. Daca vrei sa ne vdm,trebuie sa ne organizam![]()
1sweet_angel spune:
va pupacesc fetelor si va doresc un week-end placut.....sa nu scrieti prea mult in tot acest timp ca mama iar o sa am o multime de citit...dar sper ca numai de bine ca nu mai vreau sa aud vesti rele si sa intru iar in panica cum am patit ieri
......mai faceti si voi o pauza din cand in cand![]()

8+
anadomnica spune:
panda77 - multumesc de informatie
. Eu maine ma duc la medicul de familie si o descos pe ea mai amanuntit ce si cum... poate se pricepe sa ma lamureasca mai bine.
Fetele, primavara frumoasa !!
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
luhtien spune:

Chiar ma impacientasem ca nu imi mai vedeam postul. :D
Deci 12 mesaje.
Bun le dau drumul, dar dupa aia sa nu imi iau ban de spam :P
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Ellenuta spune:
wow monica ce mi-au placut filmuletele!!!!! super! multumesc mult!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
luhtien spune:
Dupa spusele doctoritzei de familie, care ... e cam tuta ...
...
ar trebuie sa nasc pe 23 septembrie.
Dupa calculele mele, 5 octombrie (stiu eu ce stiu :P )
Asta e 1 mesaj. :D
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!