Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 11
panda77 spune:
creata, multa sanatate si echilibru sufletesc! Ne gandim la tine si te asteptam sa ne bucuri cu o veste mare...
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
danangie spune:
Fetelor, nu reusesc sa raspund....ANADOMNICA embrionul meu la 5s3z nu avea activitate cardiaca---avea 2,1 mm.....doctorita mi-a zis ca e prea mic inca ptr a avea activitate.....off...sper sa fie bine....
ca nu reusesc sa raspund la fete...recuperez..
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
kawaichan spune:
Creatao imbratisare calda si de la mine..ai grija de tine si sa dea Dzeu sa fie bine data viitoare.Tin pumnii!

ramsan spune:
Buna ziua, burtici!
Felicitari pentru vestile bune de la echo pt monica, cristina si anadomnica (daca am uitat pe cineva, rog iertaciune) 
Gabritzza multumesc de raspuns in legatura cu somnul si senzatia de tensiune... e tare ciudata (dar noroc ca mi-am dat seama de la ce provenea starea aia...)
Creata esti o prezenta foarte agreabila pe forum si te asteptam pe la noi in curand cu vesti super (ce dragutz sotul tau ca ti-a facut o surpriza).
Raluca chiar eram curioasa sa aflu ce ati facut la ora de activitati comune cu copiii. Trebuie sa fie ceva extraordinar sa ii vezi pe toti piticii implicati activ in ceva.
Sara Y, Andorra bine ati venit la noi, scrieti repejor primele 10 mesaje ca sa va citim in timp real (acum sunteti moderate si mesajele voastre se posteaza dupa ce multe dintre noi e posibil sa fi citit deja pagina respectiva).
Ramona
Bebita din burtica 9+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Danangie ce ti-a zis ieri dr. gineco la control? Pana la urma te-ai decis sa iei antibioticul?
Ramona
Bebita din burtica 9+
ramsan spune:
Eu nu sunt foarte happy pentru ca la munca se anunta o per. de restructurari masive, iar eu fiind parte din TESA e posibil sa fiu trecuta pe liber. Mi-e ciuda ca nu le-am spus pana acum ca sunt 
Ma duc azi la control sa vad ce e cu scurgerea maronie (aia veche) si sa il verific pe BB.
Va pup si va doresc multe primaveri frumoase si insorite alaturi de ai vostri dragi (eu parca va vad la anul cu bb mic in brate pe toate toate) 
Ramona
Bebita din burtica 9+
monica_dicut spune:
ramo fiind in CIC nu au voie sa te dea afara plus ca eu cred ca nu e timpul pierdut sa ii anunti in scris ca esti
POate mai poti salva situatia.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
Acum am vazut ca nu mai esti in CIC
. Eu zic totusi sa incerci sa faci o anuntare in scris catre HR. Poate cine stie.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Ramsan fugi repede la medicul de fam sa-ti dea o adeverinta, si trimite-o la voi la HR, ca daca ii anunti OFICIAL nu mai au voie sa te dea afara!
ursuletzul nostru
13+
nunta
9 luni
litlelight spune:
Buna ziua dragi burtici
sunt noua printre voi si la fel de fericita cu
pe drum
cine poate sa ma bage si pe mine in lista
DN: 12.09.1978
UM: 17.12.2008
DNP: 23.09.2009