Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 12
litlelight spune:
O sa incerc sa scriu repede 10 mesaje sa-mi apara in timp real mesajele
cum am citit pe aici
11+
ramsan spune:
Fetelor exact asta vreau sa fac in dupa-amiaza asta, ma duc la gineco sa fiu asigurata ca totul e ok si sarcina e in evolutie (eventual ii spun chiar dr. sa scrie pe un formular ceva chestia asta).
Am la mine echografia de la 6 sapt. si 4 zile (adik poza lui bb) care arata clar ca e sarcina, dar poate desteptul de la HR nu stie sa citeasca asta si i-as putea pune o copie dupa asta la instiintarea mea, dar mi-e ca poate fi contestata (fiind facuta in urma cu 3 sapt.).
Vad eu... oricum azi sefu a plecat asa ca nu cred ca imi spune prin telefon ca sunt "libera". LUni ma prezint cu informarea in dinti la ei, sa vad atunci ce pot sa imi faca.
Multumesc de sfaturi, conteaza enorm pentru mine. Aseara vb cu sotul meu si imi spunea sa ma linistesc, ca am trecut noi prin perioade si mai grele (eu deja eram cu gandul ala.. cine naiba m-a pus sa mai fac un copil cu criza asta de rah...) dar le-am trecut cu bine, ca uite ca pana la urma e ok el sa fie la stat si eu la privat ca asa ne bazam mai mult pe veniturile lui care sunt oarecum sigure (el e lector univ., nu are cine stie ce venituri plus ca din aprilie si astea se vor micsora) 
Bucurosi le-om duce toate de e pace, de-i razboi.
Ramona
Bebita din burtica 9+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
panda77 spune:
litlelight, bun venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos! 
ramsan, grabeste-te si fa anuntul oficial. Tin pumnii sa iasa bine! ![]()
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
litlelight spune:
sunt o mamica cu 2 sarcini pierdute iar de 5 ani ne "chinuim" sa aducem o minune pe lume si minunea a venit insfarsit si la noi.
Brotacelu nostru e bine "infipt" cun ne-a spus d-na doc si speram sa ramana asa.
Creata inteleg perfect prin ce ai trecut dar sunt sigura ca o sa ne dai vesti bune cat de curnd.
11+
panda77 spune:
litlelight, esti pe listuta
.
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
litlelight spune:
azi l-am vazut pe brotacel din nou dupa eco de la 8 sapt, am fost sa facem eco pentru translucenta nucala care e de 1.67mm, doctorita a spus ca e foarte bine la voi cum a iesit? si am facut si DD saptamana viitoare iau rezultatele...sper sa fie ok
11+
cristina_ana spune:
Creata, ma bucur ca macar nu ai suferit fizic!

Am sa te mai "urmaresc" pe la zuze sa vad ce mai face Mariuca!
Panda, nu esti in parc cu Ilinca?![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
mada23 spune:
buna va mai amintit de mine?
am apucat sa scriu o singura data si apoi a venit un val de treaba la servici de nici de buda nu aveam timp
, iar cand ajung acasa
incontinuu.
poop toate fetele in special pe Monica pe care o urmaresc de mult timp
, ma bucur ca bebe e bine.Marti ajung si eu iar la doftorel sper sa fie bine ghiocelul meu.
Sa vi-l prezint ghiocica
Creata..multe 

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
diamar78 spune:
Bun venit noilor butici! 
cristina anadar tu te-ai intors la serviciu sau esti tot in concediu? Asa imi este si mie groaza cand o sa se afle ca sunt gravida pt ca ma intorc la serviciu la sfarsitul lui mai si prin 2 oct trebuie sa nasc. Ma gandesc ca o sa zica ca-i fac pe banda rulanta si pe langa asta eu as mai vrea unul. Seful meu de birou a iesit la pensie asa ca l-am sunat sa-l felicit si i-am spus ca sunt gravida. Dupa cum a vb mi-am dar seama ca daca ar fi fost in continuare seful meu nu i-ar fi cazaut prea bine vestea. Asta e.
Doamne ajuta pe toata lumea!
9+ si mamica strengarului David 25.05.2007