Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_ana spune:
Diamar, eu sunt inca in CIC1. Ar fi trebuit sa ma intorc la serviciu in iulie, dar cum in septembrie nasc, o sa intru in prenatal si apoi in CIC2. Pe mine m-a tot sunat directorul inainte de a sti eu ca sunt gravi sa ma intrebe cand am de gand exact sa ma intorc, ca sa stie cum aranjeaza lucrurile pe acolo. Eu neavand nici un gand de bebe2 i-am zis ca ma intorc sigur in iulie. Acuma nu stiu cum o scot la capat!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
cristina_ana spune:
Chiar asa, Danagie, ai fost la doctor?
12+
POZE
monica_dicut spune:
Aha, te-am prins mada, pe raportul tau de la Tutu scrie la sex:other si la mine female... deci nu e sexul meu... ![]()
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
cristina_ana spune:
M-am uitat si eu pe raportul lui Mada si exact acolo unde zice la ea other, imi scrie mie female. Dar mie mi-a zis de doua ori ca nu poate vedea sexul lui bebe din cauza de cordon intre picioare. Asa ca sorry Moni, dar tot la sexul tau se referea!![]()
12+
POZE
monica_dicut spune:

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
cristina_ana spune:
Lasa, Moni, nu mai fii suparici, ca afli tu si sexul lui bebe!
12+
POZE
mada23 spune:
Moni..
da poate la tine asa e,nu ti-a spus nimic?
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
selen80 spune:
off topic, ca sa va inveselesc putin
Ceasca de ceai
Intr-o zi, mama era plecata si tata trebuia sa se ocupe de mine.
Aveam cam 2 ani jumatate. Cineva imi daduse cadou un "set de ceai" si era una dintre jucariile mele preferate.
Tata era in sufragerie, ocupat fiind cu stirile de seara, cand i-am adus o ceasca mica de "ceai", care era de fapt doar apa.Dupa mai multe cesti de ceai si laude primite ca facusem un ceai asa gustos, mama s-a intors acasa.
Tata a facut-o sa astepte in sufragerie, ca sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de ceai, deoarece era"cel mai dragut lucru". Mama a asteptat si binenteles ca destul, cum veneam pe hol cu ceasca de ceai pentru tata si l-a privit cum a baut-o.
Apoi a spus(asa cum numai o mama poate stii lucrul acesta...)
'Ti-a trecut vreodata prin cap, ca singurul loc la care poate ajunge sa ia apa, este WC-ul?' 
ursuletzul nostru
13+
nunta
9 luni
miha74 spune:
ziua buna!
profit ca doarme Matei si hop-top pe forum. Am mai citit eu o tura de dimineatza dar nu am avut timp sa si raspund.
bun venit noilor gravidutze si sarcini frumoase si usoare.
creatza - un gand frumos pentru tine.

ma bucur mult ca ai putut sa ne scrii, si ca incerci sa fii puternica. Ai o familie minunata, si cu siguranta peste 3 luni ne dai vestea cea mare. 
ramsan- anunta vestea oficial si nu o sa ai probleme. Cat despre postul sotului, eu nu am auzit ca va scadea salariu, ci din contra se asteapta sa se aplice legea cu cresterea salariala. Ramai pozitiva
cristina_ana- nu iti mai face atatea ganduri, ii anunti si gata. Fii foarte pozitiva cand o faci de genul "SUUUUNT INSARCINAATA, Yuuupiiiiiiiiiiii!" si macar din politete se vor bucura pentru tine.![]()
astazi mie mi-a fost teribil de rau, s-a lasat cu voma..., dar cred ca e cumulat sicu gripa asta care nu imi da pace si probabil am tot felul de secretii...
sper ca maine sa ma simt mai bine, ca pe seara avem musafiri, iar duminica seara petrec ziua femei cu colegele![]()
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)