Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Miha, ai grija de tine, sa te faci bine cat mai repede!!!
Cum sa-i anunt mai, cu zambetul pe buze, ca le si vad reactia: Iaaaaarasi????!!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
miha74 spune:
selen80- super tare 
monica- - se vede treaba ca tu vrei fetitza 
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
cristina_ana- daaaaaa, si daca vezi fete fete...le spui ca ar trebui sa fie fericiti pentru tine![]()
daca e sa nu le convina, oricum vor fi suparati, asa ca mai bine o faci intr-o varianta fericita.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
Buna burtici ! Ma bucur enorm ca inca mai apar fete carora le doresc sarcini minunate 
Eu sunt fericita ca daca am intrat azi in saptamana 13 inseamna ca sunt in trimestrul II, nu ????
Vroiam sa va mai povestesc ce am facut ieri.....nu aveam nimic de mancare si in acelasi timp nu vedeam de foame prea bine...atat eu cat si sotul. Ne-am destrabalat groaznic cu un pui la rotisor pus in mijlocul mesei, din care fiecare papa ce-i placea (eu piept si aripioare) iar sotul copanele si altele.....siiiiii...am luat si o bere. Mi-a picat atat de bine acel unic pahar de bere de parca eram in desert de o saptamana fara apa. Nu sunt o...
dar am puterea sa recunosc ca ador un pahar de bere, un pahar de vin bun, o gura de visinata ...la ocazii, chefuri sau ...saptamanal la masa de duminica.
Sunt sigura ca nu a daunat lui Bebitza ca prea minunat m-am simtit dupa asa un festin.
Apropos de hainite.....nu mai ajuta supertitiile, cand ne vom intoarce de la maternitate va trebui sa alaptam, sa nu prea dormim, sa ne stresam cu bebelusul ca a facut pisu de 3 ori in loc de 4 si caca verde spre galben...in loc de portocaliu spre albicios.....si tot asa. Eu una nu cred ca vreau atunci sa merg la cumparaturi.
Si la cat de mult imi doresc eu un baietel cret ...am primit zilele trecute niste geci si niste ...nu stiu cum se cheama, cu tot cu picioare in care se baga copilul cu totul.....de un roz si un rosu greu de descris
.....dar deh, calul de dar nu se cauta la dinti, mai ales ca sunt foarte frumoase si cred eu si folositoare daca in iarna va avea si el cateva luni, nu ? Si in plus fetita de la care le-am primit este o dulceata rara.
Desigur ca ii voi cumpara eu ce cred ca-i trebuie dar mai tarziu putin.
Jucarele de plus am mai primit ca m-am inscris aici pe niste site-uri cu informatii despre sarcina, si ca nou membru, la primul copil mi-au trimis o vaca si un ursulet polar...dinacelea din material ca de prosop.
Va rog sa ma iertati ca va dau atatea amanunte si ca nu stiu cum se cheama diverse lucruri dar sunt sigura ca la al doilea voi sti !!!!!!
Referitor la fetele cu stresuri de spus la servici ca sunt insarcinate, va inteleg perfect. Eu aveam acasa un sef care dupa nunta ma chema saptamanal in birou la el sa ma intrebe daca sunt gravida si daca am sa fiu cat vreau sa stau acasa ? Imi dadea de inteles ca nu am voie sa stau mai mult de 4 luni acasa.....Ma rog e mult de povestit si in plus e un capitol inchis si neplacut.....dar n-a fost sa fie..... ca am plecat definitiv ...nu in concediu de maternitate 

Sper ca nu v-am plictisit si va pup si inca odata va urez momente splendide cu bebicii din burtica.
PS - mie a inceput sa mi se cam mareasca "mingea", incet dar sigur ![]()
Cea mai fericita
13+
luhtien spune:
Eu nu sunt pe listaaaa 
desi am dat dateleee 
data nastere eu: 18.12.1979
UM: 17.12.2008
data preconizata bebe: 5.10.2009 (a mea) ; 23.09.2009 (a doctoritzei)
Vreau si eu pe lista!
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
cristina_ana spune:
Lutoniana, sa stii ca si eu am baut aseara cam o treime dintr-un pahar de vin. Am mancat peste si mi s-a parut mie ca ar merge mai bine cu o gura de vin. Si a mers!
La sarcina trecuta, spre final, tin minte ca imi era ingrozitor de pofta de bere, era si vara, ieseam mai mereu la terase si mai beam din cand in cand jumatate de sticla. Si pe multe grevidute le-am auzit ca pofteau la bere!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
Ellenuta spune:
hehe .. fetele pofticioasele .. mie una nu prea imi placea berea dar sarcina trecuta numai la bere am poftit .. mi se parea super super delicioasa si salivam cu gandul la ea .. beam cate o jumate de bere sau chiar o bere cand aveam pofta. si dupa ce am nascut, s-a mentinut pofta cam 6 luni .. apoi brusc mi s-a parut nasoala si n-am mai baut ..
sarcina asta nu prea am pofta de niciun alcool .. mai iau cate o gura de vin sau bere de la sotu' dar parca nu prea intra ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
selen80 spune:
Maaama, Lutoniana, si mie ce pofta imi e de cate o bere din cand in cand!! ma gandesc ca mai ales la vara o sa fie si mai si...dar o dau pe bere fara alcool, desi nu are acelasi gust
si oricum nu-mi face bien la stomac
dar un pahar din cand inc and n-o fi foc ![]()
Fetelor, eu va urez de pe acum (pt ca nu intru in w/e pe forum..) LA MULTI ANI de ziua femeii, sa fiti iubite si rasfatate, si distractie maxima celor care se duc si pe la destrabalat (cui ii mai arde de asa ceva
) 

ursuletzul nostru
13+
nunta
9 luni
unombun spune:
mai e cineva cu uter fibromatos sau sunt singura cu beleaua asta?Doctorul mi-a facut o teorie....mama mama,ca da acest uter desprinderi de placenta,uterul n u are mobilitate si se sufoca copilul,etc..
chiar scria creata ca nu-i nimic,se rezolva desprinderile de placenta(semne ar fi singerarile).Eu am o sarcina pierduta tocmai dupa asa ceva si la spital erau o groaza de femei cu asa ceva,deci...sa fim optimisti,dar nici sa scriem pe forum ca nu-i nimic,se rezolva singerarile si desprinderile de placenta simplu,cum a lasat a se intelege din mesajul ei..
lutoniana spune:
Unombun, in afara de prelegeri dl. dr ti-a zis si ce sa faci ? De ce sa te feresti, ce sa ai grija ?
Asa doar sa te bage in sperieti....nu mi se pare prea corect 
Cea mai fericita
13+