Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 15
mariaanna spune:
Buna, burtici!
Creata, ma bucur ca esti bine.
Selen, m-ai inveselit!!!
Lutoniana si Cristina_Ana,parera mea este ca putin -putin alcool, nu dauneaza , daca sunteti deja in trimestrul II.In primul trimestru e contraindicat.
Si eu as vrea o gurita de bere.....Dar mai am de asteptat!
Noilor burtici, va urez bun venit!
Va pup pe toate .Azi ma avut carnaval si sunt obosita....
Mariaanna
9+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
Danutzu spune:
Va scriu si eu niste perle primite de la nasica mea, pe care le-a strans in timp cu baietelul ei:
Mami: Te rog sa te culci, e tarziu si dimineata o sa iti pice capul la gradi de oboseala
Iustin: Mami, capul meu nu pica, ca e prins. Uite aici e prins, la gat...
Mami: Nu-ti spun, ca e secret. Si tu nu stii inca sa tii un secret
Iustin: Ba da, stiu. Dar oare cum se tine? Si unde se tine secretul?
Iustin: A inflorit iarba, tata! E verde !
Iustin: Vreau sa mananc fulgi cu lapte, dar sa fie fara lapte, cu ...fulgi
Iustin: Mami, tu mai nasti?
Mami: Poftim? Ce sa mai nasc?
Iustin: O fratioara. Eu vreau sa avem multi copii
Mami: Dar cine o sa ii creasca ?
Iustin: Tu, ca esti mami !
Iustin: Mami, se vede ca nu mai esti incepatoare la volan.
Mami: De ce?
Iustin: Pentru ca acum ascultam muzica in masina . Si nu mai trebuie sa iti spun eu pe unde sa mergem.
Sper sa va placa :)
unombun spune:
lutoniana,mi-a tinut numai teorie doctorul si toti fac la fel pe uter fibromatos.Nu cred ca au ce face.De aceea am intrebat,mai are cineva beleaua asta??????????//
lutoniana spune:
Unombun, iti doresc succes si bafta multa. Mai cauta pe net ceva informatii sa te mai pui la punct, nu stiu ce sa zic...poate fetele cu mai multe cunostinte in domeniu.
Eu oricum ma panichez la tot ce citesc...asa ca am inceput sa-mi selectionez lectura...pe acele capitole din sarcina care sunt frumoase, interesante, constructive.
Aici sunt foarte multe pliante cu diverse afectiuni si boli si bineinteles ca le-am luat si eu aqcasa pe cele care faceau referire la gravide si m-am ingrozit.....cate pot aparea, diabet gestational, herpes, etc.....nu intentionez sa va stric sfarsitul de saptamana asa ca THINK POSITIVE !!!!!!
Oricum le-am aruncat pe toate la gunoi 
Cea mai fericita
13+
lutoniana spune:
A fugit toata lumea ? am si eu chef de stat la povesti...si voi ???
Ca va sosi sotul acasa si incep programarile, tu 10 minute, eu 20, tu ai depasit timpul acordat.....dar lasa-ma si pe mineeeee.....si tot asa.
Manga Girl ti-a mai trecut stomacul ?
Cea mai fericita
13+
Roxxy80 spune:
Salutare!!
Referitor la superstitii, eu chiar nu am asa ceva desi ma trag dintr-o familie de superstitiosi. Sarcina trecuta am inceput sa cumpar hainute de pe la 15 saptamani. Sfatul meu este va luati din vreme cam tot ce aveti nevoie, gasiti pe net o gramada de listute. Cu vreo 2 sapt inainte sa nasc am cumparat si cosmeticele pt bebe, serul fiziologic, bephantenul etc. Sa stiti ca Matei al meu nu a primit f multe cadouri, ci mai mult bani. Ideea e ca primele 2-3 luni nu prea ai timp/chef de cumparaturi. Mie personal nu mi-ar placea sa-i aleaga altcineva hainutele, cadita, balansoarul, patutul, sterilizatorul etc.
Fetelor, azi l-am simtit iar pe bebe cum a miscat. Prima data l-am simtit pe 27 februarie de ziua lui tata. Este adevarat ca la a doua sarcina il simti mai rapid.
Mi-ati facut pofta de bere
.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
12+
luhtien spune:

Super tari perlele! Mai asteptam!
Eu tot nu apar pe lista! 

Cea mai mare temere de acum a mea este sa nu se opreasca sarcina din evolutie. Nu stiu cum m-am capatat cu gandul asta, dar ma bantuie zile si nopti. Ma trezesc cateodata noaptea si ma gandesc terorizata la chestia asta.
Nu stiu cum fac, dar cand intru pe net sa mai caut info, dau numai peste cazuri mai putin fericite, sau boli sau mai stiu eu ce Doamne iarta-ma! de ti se ridica parul in cap.
Asa ca stau cu stresul pana saptamana viitoare (sper eu) cand ma duc la doctor. Sper ca mai il vad pe BB la ecografie. O sa fie un pic naspa ca o sa schimb si doctorul, deoarece cea de dinainte cred ca avea intentie sa ma faca poligon de incercari pentru antibiotice.
Asa ca am renuntat si la buline si la doctoritza.
Ata ete!
Mai e cineva bantuita de gandurile astea? Sau o iau usor razna si nu mai am cale de intors? 
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!