Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Luhtien, lasa ca nu a scapat nimeni, vine o fata care stie si te posteaza si pe tine pe lista
Orice ai citi incepi sa ai si acele simptome....asa ca incercati sa va calmati si sa priviti viata mai cu relaxare.Hai sa ne bucuram fiecare de minunea care ni s-a intamplat si daca Dumnezeu considera ca ceva nu e in regula si ne da sa ducem si un necaz sau o nefericire sa ne agitam si panicam ATUNCI.
Pana una alta avem numai motive de bucurii, ma refer la cele la care bebitza era bine mercic la ecografii, la dimensiuni normale, etc.
Va pup

Cea mai fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

luhtien,daca uterul tau e ok,nu ai de ce te teme!Eu ma tem pe buna dreptate,nu pentru ca am ceva obsesii sau nu am ce face,ci pentru ca asa e materialul -uterul din nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

miha, pe cuvant de pionier ca nu vreau fata. Adica orice nu am preferinte. Recunosc ca data trecuta am vrut dar acum m-a ambalat poza aia si pe mine si pe injineru' care de cand am ramas gravida imi zice ca e gogosica lui in burta si ca are el un feeling ca e fata plus mama care ma tot viseaza cu fata etc.

Roxx, sa sti ca si eu cred ca l-am simtit ieri da am zis ca o fi cine stie ce si am intrebat-o pe cumnata-mea (care are 20 de saptamani) i-am explicat ce si cum si mi-a zis ca si ea la fel l-a simtit , ea fiind tot la a doua sarcina. SI azi am avut iar ceva fluturari prin burta dar ieri parca a fost un mini kick asa

lutoniana, serul fiziologic este pt ochisori si nasuc sa le cureti eu cel putin asa stiu.

Si eu astea tot in ultima saptamana, ser, comprese sterile, garmastan, bepanthene etc. CHiar le mai am si au termen lung de valabilitate asa ca acum am absolut de toate. Doar compresele sterile le-am folosit. Si de ce am mai fost eu extrem de incantata si mi se pare ceva car enu tre sa lipseasca din bagajul de spital, sunt chiloteii de unica folosinta. DUpa parerea mea sunt cea mai tare inventie. EU m-am inteles super cu ei cu somoiogu dupa mine

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, m-ati innebunit cu berea. Eu acum vreo 2-3 seri m-am rugat de al meu sot sa desfaca o cutie sa iau si eu gura ca muream de pofta. N-a vrut in ruptul capului. Si am ramas cu

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RAMONA,CRIS am fost la doctorita....col inchis, totul ok, nu am facut eco.M-a intrebat daca de atunci am mai avut dureri si mi-a zis s anu iau augmentinul......in schimb, burta ca la ciclu...ma doare incontinuu...

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien
Eu tot nu apar pe lista!

Gata, luhtien, esti pe listuta!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Panda, nu esti in parc cu Ilinca?

Nuu, n-am fost azi ca am fost la dr si pe urma in Cora. Nu am facut eco, asa ca n-am ce va povesti, abia pe 17 martie ma duc. Abia azi am ajuns la dr sa-mi prescrie si mie analizele si sa ma ia "in evidenta". A fost frumos ca si-a adus aminte de mine instantaneu si ca s-a bucurat ca mai "facem" un copil. Altfel, povestile obisnuite: ce am si ce nu am voie etc.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+

Mergi la inceput

selen, sotul meu si cu mine am ras de ne-am prapadit la povestioara ta, multumim pentru distractie! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor!
M-ati innebunit cu berea!Am dat fuga in bucatarie si am desfacut o bere ca nu am puteam...am crezut ca numai eu poftes la bereDoamne buna a fost!Un pahar cred si eu ca nu are nimic...mai ales daca si mancam bine inaite.
Creata, ma bucur ca acum esti ok..si ca nu ai suferit, macar fizic...te asteptam sa ne mai scrii si sa ne mai dai sfaturisi mai ales cu un bebe in burtica cat de repede.Ai grija si de Mariuca.
Unombun, eu am fibrom uterin...si pe mine m-a sperita doctorul foarte tare...ca e f probabil sa fac avort...sa nasc prematur...si tot felul de chestii care nu m-au incurajat deloc...asa ca am schimbat doctorul...Si la cel la care sunt acum mi-a spus cam acelasi lucru...dar parca nu asa prapastios...adicane concentram asupra sarcinii nu asupra fibromului.Asa ca daca avem grija de noi...va fi bine...si eu am incredere!
Uh...am vb cam mult...poate si de la bere
Va pe toate!

KIKI 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Gata, luhtien, esti pe listuta!

Nu vreau sa viu carcotasa, , dar mi-ai gresit numele pe lista : "luhtien" in loc de "luthien"

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Mergi la inceput