Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

unombun- din pacate nici eu ju te pot ajuta, dar cred ca kiki-Cri ti-a transmis esentialul, daca nu esti multumita ..schimba medicul.
De fapt eu nu am inteles nci postul tau cum ca nu a vazut sarcina la eco...Ramaii pozitiva, si daca te framanti prea mult nu poti decat sa ii faci rau lui bb.

danangie- doamne ajuta sa fie bine, si bb sa stea cumintel

sa stiti ca si eu am baut un pahar de bere, dar fara alcool
si eu am dat fuga la frigider dupa bere...

hainute clar cumparam inainte si totul sa fie aranjat acasa. La Laura ne-au spus ca e baiat la eco, asa ca muuulte le-am avut cu nuante albastre.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

buna fetelor...nu am avut timp azi sa intru sa va salut...sper ca sunteti bine.....mie imi e putin rau asa ca o sa ma bag in patut si o sa dorm pana maine dimineata.un poop mare si grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien
Nu vreau sa viu carcotasa, , dar mi-ai gresit numele pe lista : "luhtien" in loc de "luthien"

Aaaa, stai ca nu inteleg, care e de fapt corect? "luhtien" vad ca e IDul tau si asa apare si in lista...nu e bine?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am venit si eu de la film, o porcarie: Secrete din trecut. Pe la mijlocul filmului sotul a adormit, s-a trezit la final si i-am povestit eu continuarea in drum spre casa!
Acum, ca tot am trecut de trimestrul I am hotarat sa ma vopsesc. Sunt cu vopseaua in cap dar cred ca o sa iasa foarte inchis!
Astazi clar a fost o zi proasta!
Danangie, sper sa fii bine! Mie nu prea imi suna bine durerile tale, ti-a zis macar de unde ar putea fi inflamatia aceea?
Sunteti mortale cu berea...aici nu trebuie sa spuna cineva de doua ori ce a mancat/baut, ca sariti toate pe frigider!
Luhtien, bine ai venit!
Asa e Panda, mi-am amintit ca spuneai ca te duci azi la medic. Maine il aduc pe Andreiut acasa, asa ca de saptamana viitoare ne intalnim in parc! Sa nu-ti faci alte planuri pentru luni, ca mi-e dor de Ilinca si vreau sa o vad!!!!
Hai ca nu mai stiu ce ati mai scris! Ma duc sa ma spal pe cap sa vad ce minune mi-a iesit!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Creata , ma bucur ca esti bine! Ieri am intrat special pe forum sa vad ce faci,te asteptam cu vesti bune peste 3 luni! Sunt sigura ca Mariuca te va ajuta f mult sa treci peste perioada asta.
Bun venit fetelor noi si sarcini frumoase si fara griji!
Danangie, nici mie nu mi se par in regula durerile alea. Nu stiu ce sa zic! Cum ti-a iesit analiza urinei? Parerea mea e sa mai insisti la medic.

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimineata burtici si bebici!

Sa avem o sambata frumoasa, indiferent de ploaia de afara! Si pregatiti-va pentru maine, ganditi-va ca pentru cele mai multe dintre voi este ultima zi de 8 martie in care nu sunteti sarbatorite ca mame. Nu va binedispune gandul?

Un si o de la mine.

P.S.: Cristina, pai fa bine si ia-ti baiatul acasa! Si eu vreau sa ne vedem luni cu copiii la purtator.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza si de la noi!

la noi in sector a iesi soarele

o zi excelenta!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI la mine in sector iesise soarele dar acum a fugit

NEatza everybody. Tot cu pofta de bere am ramas ca nici aseara n-a vrut al meu sot sa desfaca

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Citat:
citat din mesajul lui luhtien
Nu vreau sa viu carcotasa, , dar mi-ai gresit numele pe lista : "luhtien" in loc de "luthien"

Aaaa, stai ca nu inteleg, care e de fapt corect? "luhtien" vad ca e IDul tau si asa apare si in lista...nu e bine?

eu l-am gresit cand m-am inscris scuzeeeee.
Dar cel corect e luthien.

Nu mai pot sa-l mai corectez
Ata ete. Aici o sa raman luhtien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo burticutse,

cam slaba miscarea pe aici .. se vede ca e weekend ..

noi am fost aseara la ziua nasului, a facut la rest moara lui bucur .. daca vreti sa beti cea mai buna limonada, mergeti acolo .. e super .. facuta din limes .. un deliciu

bun venit noilor burtici, sara, andorra, littlelight, luhtien!

ramona si eu zic ca e bine sa anunti cat mai repede sarcina.

si eu ma cam codesc sa le spun .. cred ca o sa le pice fata si sefilor si colegelor mele .. mi-e cam teama de reactia lor dar n-am ce face. eu astept sa trec in trim II si le spun dupa ..

unombun eu am avut 2 fibroame la prima sarcina. din fericire s-au resobit in timpul sarcinii ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput