Campania aspirantelor Desprecopii-Multumim!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

chiar daca sunt noua in comunitatea aceasta , am venit sa dau si eu un vot ptr acest proiect

multaaa baftaa si la mai mare

Citat:
citat din mesajul lui april16

Stiu sigur ca multi dintre voi, cei care scrieti pe DC, va simtiti mandri ca faceti parte din aceasta mare comunitate virtuala.

Multumim pentru ca ne-ai oferit posibilitatea de a ne cunoaste, de a lega prietenii, si dupa cum vedeti, de a incepe si dezvolta proiecte care sa se faca auzite la nivel national!

SOS Infertilitatea in finala ROblogfest! Voteaza-ne si tu!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Multumim pentru voturi si va asteptam si azi sa mai votati,este ultima zi!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Azi e ultima zi !!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Votat si eu pe roblogfest! Va tin pumnii!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si eu am votat!!

Sper ca actiunea voastra sa devina cat mai cunoscuta!

Sibylle

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am votat si noi, mult succes !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Va multumim mult pentru voturi!

s-a intrat in linie dreapta, in 24 de ore se opreste procesul de votare.

Speram ca joi-12 martie, cand se dau rezultatelele, sa venim cu vesti bune!

Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

ooof.....sa dea Domnul sa auzim de bine pe 12!

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?

Mergi la inceput

Multumim mult pentru voturi, mai puteti vota si astazi pana la ora 18!
Iar maine speram sa venim cu vesti bune!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Azi e ultima zi !!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am reusit sa votez si eu, in toate sectiunile unde participa si SOS Infertilitatea !
Felicitari, fetelor si mult succes !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Gata, s-a inchis votul, rezultatele le aflam maine seara, probabil dupa miezul noptii, pentru ca premierea incepe la ora 22.

Multumim TUTUROR celor care au votat.

O clasare onorabila la RBF va fi de ajutor campaniei si vom putea demonstra politicienilor ca persoanele afectate de infertilitate sunt multe, iar noi, SOS Infertilitatea, avem capacitatea de a le mobiliza si de a ne mediatiza actiunile.

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput