Campania aspirantelor Desprecopii-Multumim!
Raspunsuri - Pagina 4
ioana_p76 spune:
Multumim celor care ne-ati votat!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
ioana_p76 spune:
Reiau pe aceasta pagina link-ul catre articolul realitatea
Citat: |
citat din mesajul lui psj Articol/interviu pe site-ul Realitatea TV. http://www.realitatea.net/s-o-s--infertilitatea-sau-ce-inseamna-bloggingul-civic_470856.html Este o mare sansa, suntem primul blog dintre finaliste care dam interviu pe realitatea.net E superpozitiv, inclusiv titlul ales si "chapeau"-ul scris de catre ei. Avem nevoie de voturi si comentarii, evident. Exista box cu "cele mai citite" si "cele mai votate" alaturi, nu avem voie sa pierdem sansa de mediatizare, putem ramane pe prima pagina si zilele urmatoare. Haideti sa aratam ca nu e o pagina creata de niste persoane care nu aveau ce face-acasa, ci chiar este un subiect necesar si de interes. |
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
Brigit spune:
Articolul din Realitatea vine intr-un moment super potrivit!
Mai ales ca la Roblogfest se mai intampla si faze jenante, exista concurenti care “cumpara” voturi cu promisiunea unui laptop &stuff.
Haideti sa aratam ca noi putem mobiliza fara sa promitem premii materiale.
Contam pe voi , pe toti cei care au devenit membri ai acestei comunitati din dragoste pentru copii. Mai sunt patru zile, continuati sa va convingeti familiile si prietenii sa voteze, va rugam!
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
adrianafedorca spune:
am votat si eu, succes
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ioana_p76 spune:
O persoana (care si-a facut cont pe roblogfest) poate vota doar o data blogul Infertilitatea, insa la cele patru categorii la care este nominalizat: blog colectiv, blog pop.ular, microblogging - cel mai informativ si microblogging - cel mai pop.ular (si, desigur, puteti vota si alte bloguri la alte categorii:).
Iar daca doreste sa mai voteze si altcineva din familie (sotul de ex) trebuie sa isi faca alt cont si e de preferat sa voteze de pe alt calculator.(desi doua voturi de pe acelasi IP nu cred ca vor fi considerate frauda, sa nu fie mai multe)
Multumim in continuare pentru voturi!
Ioana
animalutele mele iubite
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 3 zile!!
psj spune:
Deja unii bloggeri ne acuza ca suntem prea triste pentru un astfel de concurs, de parca am fi participat la categoria divertisment, muzica sau filme.
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!