Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
exact asa am patit si eu acum 4 zile. dar eu nu prea mancasem decat pe stomacul gol... totusi, nu e prima oara cand fac asta si n-am avut nimic... o fi vreun virusel care circula si o sa fie mai bine.Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Sper sa nu fie virus, sau daca e sa ii ocoleasca pe bebei
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
musettepink spune:
andy o curiozitate am si eu
daca poti sa-mi spui,de ce nu ai voie sa vomiti?
Cd daca cumnata ti-a spus de site sigur te urmareste din umbra......glumesc sper adica![]()
de
Luca
felicic76 spune:
preluat copilul din parc, ratat la mustata fetele: ramo, cosmina, ada
, hranit copil infometat si acum liniste si pace. Astept musafiri, trebuie sa pregatesc cate ceva ca toata lumea vine de pe la servicii, sigur sunt lihniti de foame. Ma scot cu o friptura de vita, cu sos, , piuree si bag o placinta cu branza la cuptor, ca am umplutura pregatita
Azi Vladutz a zis Tata, de doua ori, bineinteles ca de la bona stiu. Si s-a intors roata: de cate ori vorbeam in casa ca imi pare rau ca m-am intors la serviciu, ca nu stau cu bebe acasa, sotul ma incuraja: ca lasa, ca asa este situatia acum, ca tot pentru binele lui

Si cand i-am comunicat ca fi-su a zis tata in lipsa lui, l-am simtit cu noduri in gat
Ca: sigur? ca: poate nu a inteles D-na Vio bine? in orice caz, ajunge in 20 de minute, el care intra in casa in jur de 19,30-20,00
offf, mamele! Subiect delicat, dar eu parca o iubesc si o apreciez mai mult acum, de cand il am pe Vlad, parca nu mi se mai pare ca a fost prapastioasa si panicoasa
(mai ales cu trei fete in trei ani)
Ce ma scoate din sarite: este defensiva cu toata lumea, sa nu supere, sa nu lezeze
Imi vine sa mor cand o vad asa, mai bleaga, isi pastreaza parerile si ideile (critice si constructive, de altfel)pentru ea, lucru care nu prea ajuta cand vrei sa transezi o situatie. eu una sunt cam ca ADA, nu astept mangaieri pe crestet, nu le cer, dar nici nu le dau (exceptie de la ecuatie face sotzul
)
cd: eu una nu as vrea sa fiu in preajma ta cand ti se va umple paharul
tu esti acum in faza in care poti sa duci( cu familionul), in speranta ca va fi bine, dar, asculta la mine, cand o sa te saturi, vei rabufni si sotzul va fi la indemana. Asa ca mai bine, arunca tu acum sageti otravite unde trebuie, sa nu-ti para rau mai tarziu.
am mikul si pofta mare!
alina,lumi, preety, nikolici, garga:
edit: miruna, delphinas, cosmina, multumesc mult

(lui fi-miu ii trebuie telefonul neaparat
|)Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lumi imi pare rau ca mama ta in loc sa te ajute macar moral te face sa suferi. Eu din pacate am o mama careia nu-i pasa de mine sau de sora mea deloc.Nici nu stie ca am nascut, bine nici eu nu am vrut sa o anuntz. E greu sa stii ca o mama poate fi asa.Eu am sa-mi dau silintza sa fiu mama model pt copii nostrii, insa sechelele vor ramane bine impregnate .Din nefericire eu, luna martie care ar trebui sa o iubesc cum iubesc primavara de altfel...o detest din tot sufletul, o consider o luna nefasta familiei mele.In martie mi-am pierdut tatal si bunica cei care mi-au fost "sfinti".Din pacate nici nu am curaj sa ma duc la cimitir sa le duc o floare...sufar cred ca o saptamana dupa si momentan fetitza mea are nevoie de mine in stare buna. Scuzati de off topic dar mi-am adus aminte de parinti ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Ankussa spune:
Hello,![]()
Am intrat pe fuga sa zic LA MULTI ANI lui Felicic, cu un zambet ca a lui Vladut cred ca nu mai vrei nici un cadou azi
. Este pur si simplu superb puiul tau (pupici de la mine si de la tizul lui Vladut)

Khristin vazut poze, scumpi foc puii tai, cand am timp intru si povestesc mai pe larg. Cat despre bonduri nu ma speria ca cica sunt backed up de Trezoreria Majestatii Sale.![]()
Nikolici, Lumi
si pup maaare sa nu va suparati.
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink andy o curiozitate am si eu de Luca |
Musette mi se trage din timpul sarcinii problema,in primele luni am vomat aproape dupa fiecare masa,asa ca intr-un final am facut o hemoragie oculara interna de toata frumusetea..n-am vazut 3 luni cu ochiul stang deloc,am crezut ca voi ramane asa..in fine a trecut ,ochiul si-a revenit ,dar mi s-a spus sa ama mare grija ca poate reveni oricand asa ca eu incerc sa nu vomit ca am ramas cu sechele la capitolu asta.
cam asa face si Alexia cand se satura,dar ea da si cu mainile supa lingurita..nu-ti spun daca o nimereste ce frumos arata totul in jurlaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nocom spune:
Am fost cu Daria la dr, nu are nimic din ce se poate detecta la un control, dr nu stie ce are, daca are ceva.....
o sa-i fac analize la pisu si caca, si mai vedem. Dupa ce am venit de la dr am reusit s-o pun pe Daria la san, a supt cam 4 minute 
, dar din pacate dupa vreo 10 minute a vomat

. Nu tot, dar oricum...
IMPORTANT E CA AM PUTUT SA-I DAU SA SUGA DIN NOU!!! Nu mai vedeam luminita de la capatul tunelului.... Sper ca mai reusesc in seara asta sa-i dau si sa inceapa sa manance ca altadata...offf, de-ar fi asa...
Va multumesc ca mi-ati foat alaturi, va mai spun maine ce si cum.... cum a trecut noaptea..
La ce stare de spirit am acum (sunt in al noualea cer!!!!) ma duc sa vad daca pot sa-i transmit si Dariei si poate papa de ma seaca!! [rugaciune]
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
nikolici spune:
cd as muri sa am o cumanata ca a ta.Eu i-as taia-o din radacini imediat.Si eu cred ca va veni momentul umplerii paharului si atunci nu va fi bine pt soatza ta...
Ufff ce pot sa ti zic...sa nu pui la suflet???Dar poti???Nu cred!
Nu mi ramane decat sa te pup
.![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Am fost cu Daria la dr, nu are nimic din ce se poate detecta la un control, dr nu stie ce are, daca are ceva.....
o sa-i fac analize la pisu si caca, si mai vedem. Dupa ce am venit de la dr am reusit s-o pun pe Daria la san, a supt cam 4 minute 
, dar din pacate dupa vreo 10 minute a vomat

. Nu tot, dar oricum...
IMPORTANT E CA AM PUTUT SA-I DAU SA SUGA DIN NOU!!! Nu mai vedeam luminita de la capatul tunelului.... Sper ca mai reusesc in seara asta sa-i dau si sa inceapa sa manance ca altadata...offf, de-ar fi asa...
Va multumesc ca mi-ati foat alaturi, va mai spun maine ce si cum.... cum a trecut noaptea..
La ce stare de spirit am acum (sunt in al noualea cer!!!!) ma duc sa vad daca pot sa-i transmit si Dariei si poate papa de ma seaca!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
300 spune:
Buna seara
Ca tot vorbeati de bani m-au imbogatit cei de la primarie cu indemnizatia de nastere. Am cheltuit-o deja pe o factura aproape dubla
.
Gargaritza cand am incercat fara crema (chiar cand vorbeam noi), Anda a facut o coaja inre fese si abia am scapat de ea. In plus, a mai frecat-o si scutecul pe coapsa (banuiala mea e ca s-a udat, copilul s-a miscat si s-a largit scutecul pe partea aia. Deci la mine trebuie o crema tampon. Oricum folosesc galbenele. Am de comentat o singura chestie: crema nu mentine pielea umeda si aplica un film protector (de vasilina sau altceva) si astfel fundul copilului nu sta chiar ore intregi intr-un scutec umed. Eu am descoperit ca Libero nu mentin atata umezeala ca alte marci, lucru care iarasi ma multumeste.
Fara sa creez vreo polemica (sper), as vrea sa precizez ca laptele de mama ramane cam acelasi in sensul ca este la fel de hranitor, desi compozitia sa nu e nicodata aceeasi. El se modifica in functie de nevoile unice ale copilului mamei, in functie de varst acestuia, putin, etc. etc. Insa nevoile pustiului cresc si, pur si simplu, acest lapte administrat ca unic aliment copilului nu face fata nevoilor marite ale acestuia - dupa varsta de 6-9 luni, iarasi in functie de progenitura. Scoala mai noua permite mamei inclusiv sa consume o cantitate moderata de acool; acum fiecare se cunoaste si stie pana unde poate merge cu alaptarea si daca e cazul sa prelungeasca cele 6 luni/1 an.
Denisa sper numai ca nu te-am suparat cu ceva, nu ma simt bine niciodata cand ajung sa creez vreun disconfort cuiva.
.
Revin, mi se arde puiul hormonisit pe aragaz ![]()
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

pe stomacul gol... totusi, nu e prima oara cand fac asta si n-am avut nimic... o fi vreun virusel care circula
Eduard Mihai si