Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

simo, ai mare dreptate! stiu ca nu se mai poate schimba nimic, dar, trece ceva vreme, imi trece si mie supararea, si iar incerc... sa urc muntele, ca sisif... adoptasem si eu inainte tehnica telefonului, dar de vreo 2 sapt am descoperit ca pot iesi cu ea si cu bebeii afara, fizic adica, imi e de ajutor... si cum eu nu ieseam cu ei decat in we, cu tati, iti dai seama, am ales din doua rele pe cea mai mica, ptr ei... asta e, va trece, o sa ma obisnuiesc, alt ajutor nici nu vreau de la ea.

nikolici, imi pare tare rau!!!! e f trist sa fie asa, imi pare si mai rau ca te-am facut sa-ti amintesti de ceva dureros.... asa-mi jur si eu, ca o sa fie altfel cu copiii mei si sigur asa va fi! trebuie!

preety mamica si gogosharul activ! asa sunt astia mici la varsta asta, e normal...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD, eu am printat-o si am pus-o mare, pe sifonier, la vedere!!! special pentru carcotasi:

In casa noastra, prietene, de vii
Totu-i pe dos, casa-i necuratata
Dar tu stii bine c-aici cresc copii
Iubiti mai mult decat o viata ordonata

Peretii-s plini de urme dragi, fragile
Le vom indeparta noi mai tarziu, cu spor
Facute-s de manute mici si-agile
Ce-acum ne prind cu drag in jocul lor.

Acum cam peste tot sunt jucarii
Dar intr-o buna zi vor disparea….
Copiii nu raman mult timp copii
Si ca adulti curand ei vor pleca.

Atunci vom face curatenie in casa,
Vom fi mai harnici si mai ordonati
Acum insa ne bucuram cu pruncii,
Nu ne permitem sa fim deranjati!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Alexa imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine, sa stii ca si eu am stari din astea, durere groaznica de cap si stari de voma, rara vomit, daca vomit totul e spre bine. IN general iau antinevralgic, iau si 2, 3 pe zi daca persista, pentru mine e cel mai bun asta.
Sper ca esti mai bine

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Stefanutz s-a intors ieri acasa de la spital, nu mai facea febra, continua tratamentul. E o dulceata de copil!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mamici, am fost la CEA MAI FRUMOASA SERBARE EVER!!!!!

Am plans de m-am spart!!! Imi iubesc copii atat de muuuuuult!!!
Revin maine cu poze.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

merci lumi
nerantula multumim pentru vesti

mare figura e fimiu asta, e plin de mancarica in nari si vrea sa tin a el biberonul cu ceai sa bea singur numai ca trage doar aer pentru ca nu stie sa il tina
a mancat cateva linguri decrema de legume dar cel mai mult ii place zeama cu lingurita

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare este chiar necesar sa bag la congelator crema de legume? eu o tineam la frigider pana acum, e gresit?

Nocom asteptam pozele, cum e Daria, a inceput sa pape? ati fost la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Roxana mai oare cum or comunica copii astia??..deja ne trag pe sfoara..tot e bine ca a mancat ceva

Nerantula multumim ptr vesti, sa fie bine cat mai repede.

Nocom cred ....asa o astept si eu pe cea de vineri

Alexa imi pare rau ca nu ti-a fost bine...am mai patit si eu asa de cateva ori si nu mi-a trecut decat cu no-spa,eu n-am voie sa vomit asa ca ma chinui pana trece.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andyma bucur ca Alexia a revenit la sentimete mai bune.Cu diversificarea merge bine,azi m-am distrat copios cand Luca s-a saturat de papat a inceput sa faca ploite din gura,cu gura plina de cereale,adica sa ma stropeasca pe mine si tot ce era in jurnoroc ca nu are forta mare si nu a ajuns decat putin in ochi la minedar era asa dulce ca m-am topit toata

alexia si mami tinem pumnii,mai ai ceva pana acolo dar acusi trece timpul,poate daca e frumos cand treci prin Buc ne si intalnim.

AlexaM sanatate!

Gargaritza am tot vrut sa-ti scriu ca ma bucur sa te citesc si mereu trimiteam mesajul fara sa-ti scriu

Si pt mine luna martie e trista,asta dupa ce si februarie a fost,in martie ar fi fost ziua matusei mele,un fel de a doua mea mama iar in februarie a muritii simt f tare lipsa si regret enorm ca nu a apucat sa-l vada pe Luca

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

preety te pupacesc pe tine si pe Sorinutza!
Lumi din doua lucruri rele....il alegi pe cel mai putin rau. mama tot mama ramane, si nu o poti schimba...profita de faptul ca te ajuta cu copilasii, ei sunt mai importanti ca orice. am inteles ca stai in zona IOR...si eu la fel...poate intr-o zi ne intalnim in parc sa facem o plimbare
Moni cum a fost la doctor?
Alexa sanatate multa
Nocom ce face Daria? ati fost la medic?

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput