Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Va zic si eu La multi ani si muuulta sanatate...!
Irina Alexandra de Clau_geo
Andrei Tudor de Dyanira
Dragos Petru de Babymoom
Felicic76
si
Xor cu mica intarziere

Lumi sa treaca supararea.

Fetelor sa ma plang si eu...sa mai treaca:
Mi-a fost asa de rau azinoapte.... O durere de cap cumplita cu varsaturi si tot tacamul....Am luat niste pastilute dar le-am dat pe toate afara imediat...intr-un final ...dupa vreo 3 ore am adormit. Nici sa alaptez bebe n-am putut ca tremuram din toate incheieturile. Nici cand am nascut nu m-am simtit asa de slabita...
Bebe a stat cu tati si a papat LP...el a fost ok...nici nu s-a sinchisit slava Domnului. Abia dimineata am reusit sa ii dau sa pape...
Acum sunt ok..dar tot putin slabita...si habar n-am de la ce. N-am mancat aiurea, nimic care sa ma ajute sa identific problema...

Pupici si multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

CD si eu gindeam ce gindea musette. ca si ea are bb, cine stie pe la ce subiecte scrie. cind e nascut nepotu'? cum il cheama? bagam sri-ul pe urmele ei
musette, te urmaresc cu diversificarea. in apr venim la buc sa vb cu pediatra de diversificare. noi cred ca pe 1 mai incepem.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

si noi tot atunci vom incepe diversificarea asa ca poate imi soptesti si mie cu ce incepi...ca tu ai mai trecut printr-o experienta de genu sau poate ma ajuta vre-una din fete cu vre-un plan de diversificare mai detaliat ?(cu ce se incepe, cu ce cantitate etc.) ..ce am gasit pana acum pe internet nu m-a incantat deloc.

Lumi ieri m-am benoclat ore in sir la Edi si Robi...sunt superbi...imi plac foarte mult pozele in care sunt imbracati in rosu amandoi si cele in care dorm cu tati al lor...ma tot intrebam ieri, pentru ca eu nu am obsrvat nici o mica diferenta intre ei, cum ii deosebesti? nu mai fi supi, ce daca nu te intelegi cu mami a ta?...acum ai propria ta familie minunata

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Cumnata nu e VIP, desi nu s-ar zice de citit...moaaa e posibil ca de la ea stiu de site, de scris nu scrie. hai ca m-ati bagat in sperieti...dar pana la urma urmei nu e nimic neadevarat. Acu' ce sa fac mai zic si eu una alta aici ca nu am cu cine vorbi, cu sotul nu mai vorbesc despre familia lui (cum m-ati sfatuit si ati avut mare dreptate, noi radeam, glumeam si la un momendat i-a sarit lui tandara de parca n-ar fi participat si el la discutii, asa-i omu'), cu mama niet ca si aia se apuca apoi si imi striga

Supa n-a mancat ca am iesit afara si nici lapte nu i-am dat in somn, nimic, l-am infometat, sa vezi ce rade supa acum.
Laura si el tot o data s-a trezit aseara, iti spun ca el si Alexia comunica

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Mi-a fost asa de rau azinoapte.... O durere de cap cumplita cu varsaturi si tot tacamul....

exact asa am patit si eu acum 4 zile. dar eu nu prea mancasem decat pe stomacul gol... totusi, nu e prima oara cand fac asta si n-am avut nimic... o fi vreun virusel care circula

si o sa fie mai bine.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

Lumi ieri m-am benoclat ore in sir la Edi si Robi...sunt superbi...imi plac foarte mult pozele in care sunt imbracati in rosu amandoi si cele in care dorm cu tati al lor...ma tot intrebam ieri, pentru ca eu nu am obsrvat nici o mica diferenta intre ei, cum ii deosebesti? nu mai fi supi, ce daca nu te intelegi cu mami a ta?...acum ai propria ta familie minunata

sar'na mult!
ehe, diferente sunt, dar sunt pentru cine cunoaste...: au ochii diferiti, forma capului difera, pare ca unul e mai grasut (Robi si chiar are 200 gr in plus) si unul mai slabut (Edi), sprancenele sunt diferite si buzele.... dar de la forma capului pleaca tot, zici ca-s stan si bran...

iar cu mama, da, ai dreptate, si totusi nush de ce de fiecare data ma pacalesc ca va fi altfel, ca va fi mai bine... si degeaba. in plus, acum nu-mi place deloc ca trebe sa inghit, caci depind de ea sa ii scot pe astia mici afara mai des.... dar mai bine inghit cat oi putea, ptr ei...ofof.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Lumi da...probabil ca sunt, dar ii difera cine petrece mai mult timp cu ei banuiesc...mie una mi se par identici...cel putin in poze te pacalesti ca o sa fie mai bine pt ca acum si tu esti la randul tau mama, si poate gandesti ca asa cum te lupti tu sa cresti copilasii sanatosi, frumosi..asa s-a zbatut si ea cu tine etc...si parca tanjesti sa ii arati mai multa iubire, intelegere...dar tot la cutite ajungeti pt ca firea omului nu o poti schimba, iar daca pana acum nu ati fost apropiate intr-o relatie de prietenie...e cam tarziu sa se intample oricat de mult ti-ai dori....cel putin problema asta o am eu si eu cu mama mea. eu macar o vad foarte rar...ne auzim la telefon,dar uneori si la telefon ne contram

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi imi pare rau ca mama ta in loc sa te ajute macar moral te face sa suferi.
Eu din pacate am o mama careia nu-i pasa de mine sau de sora mea deloc.Nici nu stie ca am nascut, bine nici eu nu am vrut sa o anuntz.
E greu sa stii ca o mama poate fi asa.Eu am sa-mi dau silintza sa fiu mama model pt copii nostrii, insa sechelele vor ramane bine impregnate.
Din nefericire eu, luna martie care ar trebui sa o iubesc cum iubesc primavara de altfel...o detest din tot sufletul, o consider o luna nefasta familiei mele.In martie mi-am pierdut tatal si bunica cei care mi-au fost "sfinti".Din pacate nici nu am curaj sa ma duc la cimitir sa le duc o floare...sufar cred ca o saptamana dupa si momentan fetitza mea are nevoie de mine in stare buna.
Scuzati de off topic dar mi-am adus aminte de parinti

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Lumi imi pare rau ptr greutati...
Garga
Babytza abia astept sa comand si io!!!
CD... ma tot tin sa-ti spun ceva... si iar uit... neuronu lauz...

Bebelina asta a mea e o mataita... nu pot face nik fara sa o tin in preajma... tre sa ma vada mereu, nu s-o tin in brate, dar sa stau in permanenta langa ea, eventual sa-i si vorbesc ... dak nu ma vede incepe sa se mataie... tre sa fac si io una alta... si nu pot face mai nimic

Tot nu stim nimic de mamidestefan (lidia)???

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

nickoliciule iti trimit un si o imbratisare, capul sus, nu mai fi trista!

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nikolici imi pare rau, dar sunt sigura ca intr-o zi de martie o sa iti demonstreze karinutza cat de frumoasa e primavara

lumi te inteleg stiu cum e mamele astea ce sa facem, o sa stim si noi ce gresesli sa nu facem

prin ce capitol o fi poezia aia frumoasa de la andy_g parca despre casa, ordine si copii?! tocmai s-a autoinvitat o amica pe la mine si casa e cu fundul in sus

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput