Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
alexa si mami spune:
CD, f frumoase pozele de la botez
pe tine si pe Mik. esti totala cu oala de supa:))) mai, cumnata'ta imi pare ffff cunoscuta, serios. este vreun VIP? si chiar are fata de muratura.
ramo, ada plimbare placuta!
lumi
cine te-a suparat? nu fi trista ca se supara hunii.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
CosmyB. spune:
Lumi
sa treaca supararea. Ma bucur ca ai putut iesi cu puii la soare 

Moni
ne gandim la tine 
Pozici
Mamica
de
Maya
luminita2008 spune:
alina, mama m-a suparat, dar nici nu ma mai mir, asta e... 
CosmyB,
si io...
apropos de babe, azi e a mea, in Bucuresti e fain, soare, desi pe alocuri bate vant taios... cam asa-s si io...![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
musettepink spune:
Cd
cumnata ta sigur nu citeste forumul
ca daca te afla cred ca jar mananci

luminita ce ai patit mamico?
sa treaca!
LE; lumi azi e si baba mea![]()
de
Luca
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink luminita ce ai patit mamico? sa treaca!LE; lumi azi e si baba mea |
ehe, suntem de-un fel

acum nici nu mai am nimic, ca ma uit la huni ce dulci sunt cand dorm... si tocmai am terminat de vazut niste poze cu ei cand erau mici-mici, pui de cateva zile... asa de mult s-au schimbat, Doamne! imi dau lacrimile, ce repede trece impul....in plus, cum sa mai fiu suparata cand va am pe voi asa saritoare si dragute?

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
alexa si mami spune:
CD si eu gindeam ce gindea musette. ca si ea are bb, cine stie pe la ce subiecte scrie. cind e nascut nepotu'? cum il cheama? bagam sri-ul pe urmele ei![]()
musette, te urmaresc cu diversificarea. in apr venim la buc sa vb cu pediatra de diversificare. noi cred ca pe 1 mai incepem.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
babytza spune:
Ada asa cum au spus fetele ziua 7 e cea cu probleme, atunci seelimina virusul si se cere o igiena mai riguroasa. Doar ca,in cazul nostru cu mamicile mai sensibile, trebuie sa le ferim din ziua 7 pana prin ziua 14. Asta pentru ca e posibil sa mai elimine virusi si e mai bine sa nu schimbe ele papmpersul. Si musai pampersul aruncat direct afara.
La noi totul a fost ok si cu mama cu Valentina.
Denisa bine ai revenit
Pupam frumosul Edwin 
Lumi nu mai fi supi 

Edit: Preety au sosit produsele zicea Nausica-ca sunt tare misto. Cred ca maine le iau si eu. Abea astept ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare..e super sunt vreo 15 grade,d-ne sa vina odat primavara si caldura![]()
Cosmy urat a fost ieri,da macar n-a fost frig
Denisa
ma bucur ca ai revenit,iar referitor la ce ai spus..ignore ca e mai frumos si mai sanatos
alina ce face Cipri si Alexa?S-a obisnuit ALexa cu puiul?
VAd ca va ganditi si voi la diversificare...ce trece timpul![]()
Roxana ce frumoase sunt pozele de la botez si gineri-miu un frumos
...ia spune a mancat supica??MA bucur ca esti calma conteaza ff mult
musette
Cum merge papatul?
Lumi
..las ca toate trec
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
si daca nu citeste... citeste alta care o cunoaste si-i spune 
lasa ca asa afla si ea cat rau ii face cumnatei
si poate se imbuneaza (glumesc, da?!).
Se mai descarca si CD, biata de ea ca nu se poate sa tii totul in tine.
Musette, Lumi, merci pt raspuns. Sa vedem ce zice si tati si cred ca il facem si noi pana la urma. Avem multi prieteni cu copii de varsta lui Teo si e destul de posibil sa iesim. Plus, in parc cu amandoi...
Asta vara Teo mi-a facut din senin un episod tare urat de cacaceala, l-a tinut aproximativ 2 saptamani si a scapat doar cu biseptol
Lumi? te cutitesti cu mama? si a mea are darul de a fi tare enervanta uneori, dar am invatat s-o ignor. Ma ajuta foarte mult, cand stiu sa cer ce am nevoie.
Am o mare problema cu asta, fetelor. Nu stiu cum sa cer ca sa motivez omul sa-mi dea cu placere. Nu imi place sa ma milogesc. Defect mare. Si la munca, daca as fi mai... lipicioasa as avea subalterni mai motivati (sau asa cred...). Eu sunt muncitoare, stiu ca sunt la serviciu ca sa imi fac treaba ca doar de aia ma platesc... si nu cer mai nimic de la nimeni. Si iaca cu timpul vad ca nu toata lumea e la fel si trebuie motivare suplimentara. Da asa mi-e de greu...
Iar unele lucruri mi se par normale. Si acasa. Ei bine, se pare ca nu sunt. Totul pe lumea astea e un compromis, toti oamenii au nevoie de motivare, si castiga cine stie s-o dea / primeasca. Naspa. Bine ca m-am prins desi nu stiu cat de repede invata baba lucruri noi...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
Babytza, Laura va
si va multumesc!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
GHIDUL MAMEI