Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

LA MULTI ANI, FELICIC!!!

Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Multumim, Denisa. Si noi stam cu ochii pe frumosul Edwin si il admiram.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Edwinnnn frumosul meu Edwin.Ce face iubitul meu de ginerica???

Denisa pt o mami frumoasa foc.Sfat nu pune la suflet ce citesti pe aici ci da "ignore virtual" exact cum fac si eu la cine a sarit de mai multe ori "calul"...vorba lu barbati miu ...unde sunt numai "mueri" iese cu scantei sigur.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI FELICIC tot ce ti doresti sa ti se indeplineasca.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

FELICIA!!! multa sanatate, fericire si putere de munca extraordinare pozele. Falkone un frumos si jumatate, nu-l mai vazusem de cind era bblush:)

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu le stiu pe cele care au Pukka Foods. Nu le fac reclama pentru ca nu am motiv, eu insami cumpar putine lucruri de acolo din cauza de pret DAR produsele aduse sunt bio sau organice 100%, cititi pe prospecte si veti vedea ca sunt atestate conform unor regulamente internationale foarte stricte. Sunt putine lucruri romanesti acolo, in rest majoritatea sunt de import deci controlate de alte autoritati daca in cele romanesti nu aveti incredere cu toate ca puteti avea intrucat UE este cu ochii pe noi rau de tot la capitolul asta iar certificatele de produs bio se dau de la ei nu de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, referitor la rotarix, e exact cum ti-au spus fetele, din a 7-a zi virusul se prezinta in kk... dar eu zic ca nu e dracul asa de negru... e adevarat, daca ai in jur persoane bolnave e mai riscant, e de preferat sa nu le lasi sa il schimbe pe Raducu de pampers si sa arunci pampersul bine impachetat direct la ghena, oricum nu pastrat in casa prea mult. Eu am patit-o si nu prea, adica mie mi-au facut hunii, pe rand, kk cu rotavirus in mana.... ii schimbam si chiar atunci ia apucat... si cu forta, de a ajuns si pe covor... in fine, scuzati detaliile, ideea e ca m-am manjit ca sa zic asa.... si m-am spalat f bine pe maini, am spalat si covorul si n-am patit nimic, desi eram in perioada nefasta, a-7-a zi parca... Asa ca, nu e de panica, e doar de spalat bine bine si eliminat apoi inamicul din casa.

daca mai ai intrebari, sunt aici.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

FELICIA
Am vazut si poze cu Vladut, ce mare si frumos e iar mami il tine ascuns

Acum am venit de afara, e o vreme superba, cald, soare
Laura ieri cand a fost "baba" noastra nu a fost nici aici asa frumos, nu am avut parte de atata soare ca azi, insa nu a fost frig deloc

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anamona tiza mea, gindim la fel. las' ca suntem noi mici, dar avem avantajul ca invatam de la mamicile cu bobocei mai mari:) si eu zic pas la bibe daca tot tzitzim, trecem la canutza direct. eu sper sa-l tin pe tziztzi si dupa un an, doar masa de seara si daca se mai trezeste peste noapte.
MONI buna alegere cu polizu!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noi ne-am intors din IOR... sunt mahnita... trecand peste faptul ca ma bucur mult ca ma reusit sa ies cu ei afara, am stat vreo 2h....desi era cat p-aci sa ne intoarce, am bazait putintel... dar mi-am amintit de ce nu pot sta mai mult de o ora cu mama.... mi-am amintit de ce mi-am dorit atat de mult un baiat (sau ma rog, baieti, cand am aflat ca voi avea doi).... mi-am amintit de ce-mi doresc acum si o fetita... ca sa-mi demonstrez ca se poate si altfel....

Paula, imi pare tare rau ca am fost in contra timp.... noi mai iesim si vineri in IOR, daca e vreme faina, tot asa, pe la 13-14, ca la ora 12 noi papam. De asemenea, e posibil sa ajungem si in weekend, vedem, vorbim, sper sa ne cunoastem pana la urma.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput