Pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai frate, n-am timp!
Maine vine maica-mea la noi, dar eu incep fizioterapia, asa ca timpul e si mai scurt.
Una peste alta, am intrat sa va arat noua mea moaca:
BEFORE
and
AFTER
Va rog sa ignorati cearcanele de om obosit. M-am pozat singura Nu imi prea iese.

Si am mai facut
ASTA
si
ASTEA cu sunca si cascaval in interior

Ma duc sa ma impijamalez ca imi pica ochii de somn!
Citesc eu maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anko, esti o sexy! Misto freza, mie imi placea si aia cu before, e faina si asta noua, te prinde foarte bine. Ce ochi faini ai, de-abia acuma ti i-am observat.
De bucatareli nu mai comentez, c-am dat iama in frigider de suparare. Baga retetele incoace.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Maria tot bolnavioara,si-a pierdut pofta de mancare de dimineata si ne chinuim sa mancam ceva,tusheshte si tot rupe din gat dar e in proportie de 90% la fel de energica si nu vrea sa doarma..mai nou sportul ei preferat este urcatul in pat si apoi coboratul cu vreo 10-15 repetari pe tura,deschide usa singura(e stricata yala si nu se mai inchide,se deschide prin tragere) si targe ea de usa si se da in spate si iese,se joaca in sufragerie si apoi iar in dormitor si iar urca si coboara...
azi i-am citit povesti,de fapt mi-am reimprospatat memoria cu: scufita rosie si capra cu trei iezi

ca un rezumat la aceste 2 povestiri
scufita rosie: duce la bunica cozonac si o sticla cu vin,pt ca era bolnava...buun,vine lupul papa,vine vanatorul scoate scufita si bunica,moare lupul si povestea se termina cu bunica alcoolica care papa cozonacul si bea sticla cu vin si se face bine

capra cu 3 iezi: pleaca capra,vine lupul,papa 2 iezi si in semn de sadism le pune capetele ranjite la fereastra si manjeshte camera cu sange ca sa-i faca in ciuda caprei,vine capra,il cheama pe lup la pomana,cade lupul in groapa,cere ajutor si in sadismul caprei si a iedului mai arunca si cu bolovani in cap sa moara nene lupul si cu expresii de genul" sa mori"...oare cum sa-i citesc eu cupilului meu asha ceva??

concluzie: m-am intristat si ma gandesc ca al meu copil inca nu shtie sa citeasca si sa vezi ce poveste frumoasa am sa fac eu din baba alcoolica si lupul sadic,pai scufita se va duce cu cozonac si ceai la bunica si lupul ii va papa pe iezi si la sfarsit capra ii taie burta lupului si scapa iezii sa se bucure copilul si lupul nu moare(ca io's paranoica cand aud de moarte),lupul se transforma in fluturash si zboara spre zari indepartate

sa nu mai zic de saracul gandacel care moare..de ce tre sa moara??lasa-l domne sa traiasca,sa leshine sa-i zica copilul ca-i pare rau si sa-l vezi cum isi revine la viata,sa-l ia copilul acasa,sa-l creasca ,sa-i dea de mancare,sa-l plimbe prin parc
sau catelushul condamnat,bine bine 3 picioare,dar hai sa rezolvam problema,adiq catelul cu 3 picioare nu trebuie iubit,ca io inteleg de acolo urmatoarele:copii nu se joaca cu el,este marginalizat,nu latra..adiq traieshte in agonie

in fine...cum ziceam,tot ce mi s-a parut frumos in copilarie acum mi se pare tragic

aha si ca mi-am adus aminte: punguta cu 2 bani:adiq bati cocosul,vine cocosul cu bogatii,mosul ii zice babei sa bata si ea gaina,o bate de vai de capul ei,saraca gaseshte in dobitocenia ei o margica de care era foarte mandra si baba ce face: va zic io! o omoara,da o bate pana o omoara pe sarmana gaina

gata am terminat,sper sa nu mai citesc povesti tragice,sau sa citesc ca alba ca zapada cine shtie ce facea cu piticii

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bravo Anka, imi place noul look, te prinde bine, si vorba Turturicai, acum am observat ce ochi frumosi ai! ptiu sa nu te deochi!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saluti, stam prost cu timpu din cauza examenului de sapt viitoare. Si mai am si cate-o lucrare.
Anko ghini iti mai sta tunsa. Si baghetele alea is cumparate crek
Madut multa multa sanatate la puiuti si la parinti.
Va pupic, sa nu ma dati disparuta.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunt daramata fizic . Sper sa ma odihnesc un pic la noapte, sa ma lase fata sa dorm ca NU MAI POT .

Atb-ule, nu sa alaptez mi se pare mie greu, ci sa ma mulg. Ca de alaptat mi se pare mai usor decat sa pregatesc bibe. Nu sunt deloc superwomen, sunt chiar daramata rau. pentru cuvintele frumoase.

Anka, iti sta foarte bine noua freza . Dar imi placea si cea veche, sa stii! Amandoo e faine . Iar bucatarelile , salivez pe aici.

Mada, sper sa nu va imbolnaviti si voi. Putere multa si insanatosire grabnica la fete !

Irlandezo
, ma bucur ca fata nu mai varsa si e mai bine. Cum te descurci cu maman acolo? E mai bine sau mai rau ? Apuci sa te mai odihnesti si tu?

Kimmy, si a mea face chestia cu kk dupa ce-i schimb scutecul .

Maitreyi, vazut Alexandra pozand pentru felicitarea bunicii .

Pica, moama cate flori .

Am fugit la treburi.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, bafta multa la iegzamen !

Xeno, m-ai facut sa zambesc soro , cu povestile tale refacute. Sanatate Mariei !

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Maitreyi cum ai facut felicitarea aia ca e super faina, si as face si eu cate una pt fiecare bunica... Foarte dragalasa Alexandra cum sta ea singurica in picioare, si ea vad ca ajunge bine cu toata talpa pe podea in premergator, Ioana ajunge, dar nu din orice pozitie, si sta mai mult pe varfuri si nu prea imi place...

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Am pus poze noi pe picasa!

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc pt urarile de la multi ani: Gini 75, Cristina 26, Dana 81, Pica, Ella81it, Turtu, Violeta29, Capri, atb, scumpi, Kamelya!
Sunteti toate niste dragutze, dar pe mine sa nu se supere nimeni ca in general eu nu prea le am cu urarile....

La multi ani Soniei pt ieri si Boti pt maine!

Mada, poate nu luati si voi virusul, sanatate la printese!
Fetelor care inca mai alaptati, va invidiez si ma gandesc si eu cu nostalgie la clipele cand eram cu bebe la san!
Anka, si eu am observat ce ochi frumosi ai! Iti statea bine si inainte si iti sta bine si cu noua tunsoare!

Pica, mama, ce de flori!!!!
Io astept sotul maine ca a fost plecat 3 zile, sa vedem ce cadou primesc ca tare is curioasa!!!!

Ce iaurt dati la copii? Cumparat sau facut in casa? De care cumparat?

Mergi la inceput