Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
ella81it spune:
proba www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8592126
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
violeta29 spune:
TURTURICA, super ca ai reusit sa-i faci program fix de masa Marei, eu nu reusesc inca, desi programul de nani e destul de bine stabilit.Problema mare este ca daca apuca sa i se faca foame tare nu mai vrea decat sanul, nimic altceva.
IRISS, daaa, buna bunuta branzica aia, as manca intr-una.De asta m-am si gandit sa ii dau fetei din aia.Io alimente bio iau de la mama din curte, sau din gradina dupa caz
In rest , nu ma stresez prea tare daca e bio sau nebio, dar ma feresc de chestiile pline de chimicale
KIMMY, uite la fel patesc si eu dimineata, cum am schimbat-o cum se pune pe treaba.Numa ca il descanta frateeee.Mai mult e scremutul decat kk in sine![]()
BOTI, spor la bucatareli, asteptam poze cu tortul sa avem la ce saliva
IOANA, exact asa am patit cu alexandra cand i-au iesit dintisorii.Foarte frumoase pozele
PICA, am inteles bine, 501 de floricele ti-a luat sotul tau?Woaaaaw!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Helau,
Fetele dragi, multumim de gandurile bune si de sprijinul moral
. Face bine la neuron cate o imbarbatare
.
Noi o tinem in continuare intr-o oracaiala de cate ori o las din brate
. Noaptea s-a trezit de peste 4 ori, dar nu mai stiu exact de cate
.
La multi ani Madina!
Sanatate multa si numai bucurii!
Oana, eu ii dau cereale de la Milupa. Prima data am luat simple de orez si acum din cele cu 7 cereale. Ii plac tare amandoua. Poze i-am facut cand dintzii deja sparsesera gingia. Daca le vrei, spune si ti le trimit pe mail.
Boti, ma bucur ca sunteti bine
.
Fug, ca ma solicita Matei.
Sper sa revin mai pe seara. Pana atunci, imbratisam toata bostana si mamicile.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
atb spune:
Madina,
LA MULTI ANI!!!
cu multa sanatate, fericire si iubire alaturi de cei dragi!!!
Pica, 501 flori!!! Ce fel de flori? Sper ca ai facut poze, sa vedem si noi minunatia!!! EDIT: le-am vazut pe picasa! SUUUUPER!!!!
Vazut si Alexandra de maitreyi, scumpica foc, domnisoara mare ce sta singurica in picioare. Super felicitarea pt. buni!
Vazut si Alexandru Ionut de ella, cum cotrobaie el prin sertare si cu doarme la televizor.
Si scuze, Ana_a, acum mi-am adus aminte, de pozele tale cu Matei cu omul de zapada topit si cu pisica cea noua, le-am vazut aseara, cum ai reusit sa le pui direct in forum? Exista vreo optiune pe undeva, ca eu una n-o vad...![]()
Mada, imi pare tare rau pt. printesele tale, le doresc din tot sufletul insanatosire grabnica iar tie si lui Flo multa putere si sa nu va ia raceala si pe voi.
Nah ca am uitat cui vroiam sa-i mai scriu...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ladymina77 spune:
Am venit si noi de afara si doarme mamaruta,a fos rupta de foame si apoi de somn.
Masa de la 1 n-a servit-o toata,mai mult a ramas decat a papar.I-am facut ficatel cu putin orez,morcov,ardei,dovleac si conopida toate la blender.Arata asa bine si era si bunut sa zic asa.Poate ii transmit eu ceva "antificat" pt ca mie nu-mi place.Cred ca o vreme nu-i mai dau pt ca nu-i face deloc placere.
Multumesc de raspunsuri,Madalina,Turturica
.M-am mai linistit cat de cat dupa raspunsurile voastre.
La multi ani!Sonia
Mada,greu poate sa-ti fie cu amandoua bolnave.
Flo pe unde esti?
atb spune:
Ioana, vazut si printesica ta in montaj, are niste ochisori tare frumosi. Da pe tine de ce nu te vedem in nici o poza? Ia arata-te! ![]()
Kimmy, asa e si la Nicholas fontanela, de mai putin de 2 degete. Si by the way, si fii'miu doarme de 2 nopti fara sa se mai trezeasca pt. papa.![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
kamelya spune:
Madina 
cu intarziere
Sonia 
Mada multa sanatate printeselor
nu am citit din urma,Daria inca este racita ziua papa doar 100-120 ml de lapte ea care manca 170 ml ziua si noaptea 200,pireul de fructe si supita nu stiu cat mananca ca nu am cum sa-l cantaresc
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Banu2268 spune:
bunA
iar intru la voi
lui Salih ii ies 2 dinti deja, la 4 luni. Nu prea mai mananca si n-a mai luat in greutate. si la voi tot asa s-a intamplat?
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!