Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 2
ioana spune:
Am reusit sa pun niste poze cu Ilinca la adresa de mai jos. Ieri le-am facut, sunt proaspete...
Maitrey, felicitari pentru dimensiunile fetitei! Trebuie facut control si la opt luni? Io nu m-as mai duce, cand stiu la ce coada sta la cabinetul medical aproape de fiecare data, ma duc numai cand este neaparat necesar.
Nu mi-a mancat nimic astazi si aveam in meniu galbenus de ou... Mai incerc si maine, dar imi pare rau de cat timp am pierdut si de cate vase am murdarit. Nici nu-mi vine sa mai intru in bucatarie.
Noaptea doarme la fel, adica se trezeste de 1000 de ori ca sa suga. Mai nou, nici nu o mai pot desprinde de la san ca incepe sa se agite. Suzeta nu vrea, biberon nici sa nu vada... Cred ca stau la rand la butoi, de fapt am o stare asa naspa ca poate se indura cineva si ma lasa sa intru in fata, peste rand...
Ioana si Ilinca(5 iulie 2008)
Foto Ilinca:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=83181687601db66ee1a620&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
maitreyi spune:
eu am fost acum ca era povestea cu anemia si alergia de acum 2 saptamani plus ca nu am cantar e lunguta, da si de asta pare mai slabuta. multumim celor ce ne-au vazut in poze
mi-a zis sa nu ii dau peste pana la 1 an insa pot incepe cu carnea de vitel. cu pestele stiam si eu ca e mai bine sa fie evitat pana la 1 an insa nu retin exact si motivul. am facut pauza 2 saptamani de out asa ca acum trebuie reintrodus treptat. mi-a dat sa ii dau 5 picaturi de vigantol timp de 6 saptamani si pt faptul ca s-a lungit dar si pt ca are calciu peste limita superioara si ca sa il ajutam sa fie introdus in oase si poate asa ne-apar si noua dinti
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Kimmy spune:
Fetele pe la 7-8 luni cat e ok sa aiba fontanela?La pipait mi se pare ca s-a facut deja mult mai mica,e sub 2 degete.E ok?
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
pica1 spune:
Eu am intrt doar sa va ofer o din multimea de flori (501 fire) primite de mine de la sot.
Am citit pe sarite, dar am retinut cite ceva:
1. In primul rand sanatate copiilor bolnavi si sotului Adrianei.
2. Ruxi punct cu punct iti zic si eu ca esti nebuna , ca sa fie mai multe persoane care iti spun lucrul asta (poate, poate o sa te linistesti).
3. Didi am vazut poze cu Aida in deplasare la bunici. Super simpatica.
4. LA MULTI ANI!!! Sonia pentru ieri, Madina pentru astazi si Boti pentru miine. Pup toate fetele.
5. Sebastian de Scumpi ai prins ceva la pescuit?
6. Scos legumele. Nu stiu cine vorbea ca ar scoate legumele din alimentatia copilului pentru moment, dat fiind faptul ca sunt refuzate de copil. Sincer eu as scoate fructele si as lasa legumele. Alta idee nu am, ca eu am copil care refuza legumele din cind in cand, dar nu ma panichez si nu ma stresez ca stiu ca urmatoarea zi va minca. Pina la urma o sa se dea pe brazda. Sper sa reusiti pina la urma.
7. Oana nu stiu cit piure trebuie sa manince un copil de virsta lui Raul, dar stiu ca este indicat sa nu fortezi copilul sa manince. De deschis gura o deschide de buna voie, asa ca lasa-l ca isi va regla el cantitatea de solide de care are nevoie.
8. Pe Maria cea nastrujnica nu am apucat sa o vad, dar urmeaza.
In rest... eu m-am apucat de "retusat" jumatate din casa , adica revopsit casa scarii, pus un perete cu tapet la mine in dormitor, refacut o baie si sa plachez peretii in bucatarie si sa pun in final hota (asta dupa 1 an in care am stat cu toate materialele in garaj)...Intre timp au crescut citeva gropi in curte (le fac astia care au grija de gradina ca solutie pentru drenaj) asa ca nici iarba nu mai am...astept sa termine sa ii pun sa imi planteze 4 pomi fructiferi ce i-am luat pt Sebi. Aaaaa si Sebi e plecat de acasa in "delegatie" la sora-mea si stau mama cu tata cu el...In concluzie e o feerie la mine...drept urmare ma apuc sa sortez poze
(daca nu am fost coerenta, sariti mesajul)
MissJJ spune:
Buna!
Multumim de urari din pacate suntem si mai rau s-a imbolnavit si Ami siam fost azi la medic si e noul norovirus ruda de-a rotavirusului,deci s-ar putea sa urmam si eu si Flo. Oricum is terminata de somn azi noapte ma mutam de la una la alta masina merge non stop ca toate is vomate asa ca eu mai rar pe forum, sper sa ne treaca repede ca suntem ca doi zombie amandoi,nu mai zic fetele ca is rupte de la nesomn si vomat.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
iriss27 spune:
branza din lapte de vaca de la tara: Eu am intrebat pediatra si a zis ca nu e nici o problema, sa ii fac linistita branza cu lapte de la tara. E am pe cineva pe lanag Buc, de la care iau saptamanal. Iese o branzaica de vaci, dementiala, mananc eu jumatate. Dar ai grija sa nu o scurgi de tot, sa ii mai lasi zeama, pt ca altfel va iesi uscata si faramicioasa.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
ella81it spune:
Buna
Revenim si noi dupa o lunga absenta!
Spre rusinea mea nu am mai citit de ceva timp,zilele cu soare le petreceam pe afara iar cand sunt in casa sunt bubulina gospodina.
Alex in ultimele 2 sapt.m-a trezit noaptea din ora in ora[ nu stiu cum rezista Caprioara]dar spre suprinderea mea de 3 noptii doarme de la 10.30 pana dim.la 7Sper sa o tina tot asa
MADA insanatosirea grabnica la printese
DANANGIE felicitari ptr sarcina
MADINA La multi ani!
Ii spun si lui BOTI La multi ani !poate maine nu reusesc sa mai intru.
Vreau si eu o reteta de tort!Usor de facut si bun!Ma ajuta cineva?
Citesc si eu ultimul capitol si revin!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
turturica spune:
Culcat cupilul, sper sa doarma macar acuma, daca tot ne face varza noptile. Of, sper sa treaca odata mucii astia, ca tare rau mai doarme acuma.
iris, ca m-ai intrebat, eu bio iau de la supermarket, au sectiuni speciale de legume bio, evident mai scumpe decit alea normale, dar adevarul e ca sint si mai gustoase. In afara de rosii, alea pot sa fie cele mai bio dintre bio, ca tot ca plasticul sint. De-aia cind e sezonul de rosii si vine careva de-acasa ii zic sa-mi aduca rosii. Altceva nici nu-mi trebe, rosii frate, ca asta-i durerea mea.
La multi ani sarbatoritelor, sonia pt ieri, madina pt azi si boti pt miine
ma duc sa lucrez ceva pt job. vicky, in elvetica cei mai loviti de criza sint cei din finante, adica si firma mea
Da' noi nici n-avem industrie de automobile aici in schweiz, noi sintem bancheri, deci e normal.
Mami de Mara (19.08.2008)
turturica spune:
tot io. mada, imi pare rau s-aud ca s-a agravat situatia, tin pumnii sa se insanatoseasca fetele repede. Am inteles bine, ambele sint bolnavioare acuma?
ladymina, si noua ne-a zis pediatra la controlul de 4 luni de ceva suflu la inimioara, dar a zis ca e normal pina la o anumita virsta. La controlul de 6 luni nu s-a mai auzit nimic, deci lucrurile s-au rezolvat de la sine
Mami de Mara (19.08.2008)
violeta29 spune:
SONIA, LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!
MADINA, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008