Pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai Ano, si stai sa vezi ca mai toate povestile sunt asa...
Si sa vezi printesele, ce iubire, ce intelegere.. toate vor sa se marite cu ala bogat si frumos... halal principii si valori! Ba chiar, unele, recurg la inselatorii, se deghizeaza cu ajutorul vrajilor, vezi Cenusareasa...

Fetele, ma bucur ca va place freza mea... Azi m-am imbracat glont, mi-am pus ochelarii pe nas (trebuia sa ma pozez cu ochelarii - pana si Eliza mi-a zis ca sunt mai frumoasa asa ).
Cre' ca v-am mai zis... noi ne-am luat de sot si sotie, fiecare pentru doua motive:
- el pe mine > pentru ca aveam par scurt si ochelari
- eu pe el > pentru ca nu se juca la calculator si nu se uita la fotbal.
Mai incolo ne-am gasit noi alte calitati, dar astea au fost primordiale

Cu painile - reteta e aceeasi, la baghete si la painite, doar ca le-am rasucit altfel, iar bagheta fiind mai groasa a necesitat mai mult timp in cuptor, deci a facut crusta.
Le-am uns cu unt cand erau fierbinti si painitele nu au mai facut crusta.
Reteta e de pe culinar, site-ul fara de care nu stiu cum am trait pana l-am descoperit
Painite vieneze
(dintr-un kg de faina ies 40 bucati)
* 30 g drojdie
* 600 l lapte (eu am pus 2 treimi lapte si o treime apa)
* 100 g zahar/miere (e cam mult 100 g, ies cam dulci)
* 80 g unt
* 1 kg faina
* 12 g sare ( o lingura juma')
-in plus, 25 g unt pentru uns painitele cand sunt fierbinti.
Se face un aluat din astea (dupa caz, mai pui lichid sau faina, tre' sa fie ca un poponel de bebe, si nelipicios, si elastic). Lasi sa creasca acoperit vreo juma de ora dupa ce s-a framantat bine (eu bag la masina de paine). Decupezi painitele in bubuloaie asa, mai lasi o tura sa creasca vreo 20-30 de minute. Apoi le intizi usor ca pe o placintica si le rulezi grasan, pui in tava, mai cresc si acolo nitel si pac la cuptor si gata, le scoti si dai cu unt cu pensula.
Par compleze etapele de crescut, dar nu sunt, ca pana pregatesti o tava, ele cresc, si cand o scoti pe ailalta, primele sunt crescute... Eu basculez la doua tavi ca sa dureze mai putin.

Gata fug la somn.

Pup bostana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Irlandezo, am uitat . Felicitari pentru ma-ma .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Nu prea mai am timp sa scriu dar sunt la zi cu cititul.
Annababy mi-au placut pozele cu Ioana care este foarte eleganta.Ralu are 78 cm.
Mada imi pare rau ca aveti probleme cu sanatatea.
Banu sa stii ca Ralu nu are nici un dintisor si maine face 8 luni.
Ankalaura foarte bine iti sta cu noua tunsoare.
pica ce flori superbe,foarte romantic sotul tau.
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

capri mai da' n-ai si tu o mama, un tata, o bunica, un sot, sa te ajute nitel cu bebe?

anna le-am facut in paint ca n-am programe sofisticate instalate baga un mail si ti le fac io daca vrei ca dupa ce m-am prins care-i spilu' in 5 minute is gata poate ioana sta pe varfuri pt ca e dat prea sus scaunelul?

bujo bafta la examen

pica da' ti iubesti bini barbata-tu

anka te prinde fain

de maine incep si eu semestrul 2 si inca de la 7 jumate zilnic asa ca v-am pup iu si ma duc la nani langa bebelakis (ca tot se poarta grcia anu asta )

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

misa ce faci?
eu nu mai pot Salih are deja 2 dinti la 4 luni!!

sunt ca un fierastrau si ma musca cand ii dau papa. mai nou de fapt nu prea mai mananca si nu ia in greutate.

azi i-am facut si vaccinul de 4 luni. A fost asa de agitat de la 730 pana acum s-a miscat intr-una a muscat a bagat mana in gura... a salivat iar a tipat a muscat....
ce n-a facut si acum terminat de oboseala a adormit.

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aaa...ano da' varianta scufita rosie cand toti se duc la picnic cu merindele bunicii o stii? e a mea

vazut pozele cu ioana cu o super salopeta si fatuca de spiridus , aida zambiliciul palarier , miruna bolfi si blonduta , andreea papand tot cuminte din farfuriuta , maria in cuier , sebastian care se pregateste de mers la peste , mara cu un super tort , nicholas tuns si frezat , andreea care nu mai e asa serioasa la poze , timeea band ceai pe burtica si nicholas cu mare treaba pe la flori

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anko super pozele!!! Imi placi in amandoua, si ce ochi de belea .

Madina, La Multi Ani!!!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Banu, felicitari pentru dintzisori! E normal sa-si mai piarda apetitul. De 2 luni de cand cu dintzii, avem nopti de cosmar, ce nu le cunoscusem pana acum (Maya isi face nosptile de la 6 saptamani).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!!! Eu am adormit odata cu fata , pe la 9, iar acum m-am trezit si nu mai am somn .Deci bantui forumul, ca altceva ce as putea face la ora asta?

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor
ANA_A, si eu vroiam sa te intreb cum ai facut de ai pus pozele direct pe forum.
BANU, felicitari pentru dintisor, e normal sa fie asa agitat .Alexandrei tot la patru luni i-au iesit primii doi
ANKALAURA, esti sexoasa rauSa-ti fie de bine noua freza.
BUJO, multa bafta cu examenul
Vazut si poze super cu niste flori muuulte si superbe, cu Ioana de Anababy tare mandra de primele ei martisoare,Aida de Didicea zambareata, proband la caciulite, Alexandra de Maitrey dansand in premergator

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

BOTICELINA , LA MUUUULTI MUUULTI SI FERICITI ANI ALATURI DE GARGARITA IUBITA!!!
SARBANICA , LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput