Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
ladymina77 spune:
Neata buna
La multi ani! sarbatoritilor de azi,pepenasi,mamamici,tatici si fratiori
AVEM primul dintisor la aproape 7 luni.L-am simtit aseara cand ii masam gingiile.
Anka,te prinde bine noua frizura si ochii,no comment!
Foarte dulce Alexandra in felicitarea pt buni!
Maine mergem la cardio,avem programare la ora 5,sper sa trecem cu bine si peste asta.Fetele care ati facut hemograma,de unde le-a luat sange din degetel sau din vena?
Am inca o intrebare pt fetele din Cluj.Daca stiti cumva o clinica privata unde se face ecograf la picioruse pt bebei?Am o prietena care a nascut in decembrie si fetita s-a nascut cu piciorusele incovoiate din cauza pozitiei in uter,i-a facut masaj si s-au indreptat dar trebuie sa-i faca un echo inainte de radiografia de sold.In Tg Mures nu stim sa existe asa ceva.Multumesc!
Fug ca s-a trezit mamaruta cu dinti:)
ankalaura spune:
Neata gagix
Hai ca nu ma asteptam sa va placa chiar asa freza mea. Cu ochii verzi e o problema frate, ca vroia si Eliza. Noroc ca n-are nici Erika ochii verzi, ca aveam razboi in casa. De-aia va ziceam ca Eliza are acuma o preocupare - cand o sa fie destul de mare ca sa ii cumpar lentile verzi.
Desigur... eu as fi vrut sa ii am albastri! La fel cum as fi vrut sa am parul buclat!
De ce oare nu e omu' niciodata multumit??
Pana una alta, Eliza tuseste de nu se poate. Cre' ca o duc si pe ea azi la dr. Eu mai tre' sa fac niste analize. Deci cu o vizita la dr le-as rezolva pe amandoua, ca sa imi dea si mie trimitere.
Erika pare imuna. Sper sa fie
Ca nu imi vine sa am doua tusitoare noaptea in casa.
Ma duc la studiat. Cred ca stiu ce vreau sa fac dupa ce o sa plecam. Cred ca fac un master in educatie. Ma duc sa mai studiez ce zice ministerul lor.
M&M spune:
Neata
In primul si primul rand ,
LA MULTI ANI, BOTI si SERBANICA!!!! MULTE BUCURII SI IMPLINIRI , SA VA BUCURATI DE MICILE COMORI!!!!

Anka, te prinde foarte bine noua tunsoare!!!
Kla, imi pare rau ...abia acum am citit.NU stiu ce sa zic, doar ca DD are un plan pt fiecare , nu iti pierde speranta si credinta..
Mina, felicitari pentru dintisor!!!
Noi suntem bine, cu multe treburi pe cap....Lui Mihaitaii apar si cei 2 dintisori de sus,,,obsserv ca la el apar numai 2 cate 2 dintisorii...![]()
pepenasii , fara exceptie!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Kimmy spune:
Neatza 
Capri draguta cat ai de tras,sper ca ai dormit putin noaptea trecuta 
Cum toate minunile tin 3 zile,Timi a recuperat si nu m-a lasat sa dorm aproape deloc.S-a tot fatzait,si desi nu plangea,nu am putut sa dorm.De la 1 la 3 am dormit in reprize de 10-15 minute.Pe la 3 i-am dat lapte,a baut 80 ml,si a inceput sa povesteasca.Am pus-o in patut,s-a tot jucat acolo,pana a reusit sa adoarma,apoi pe la 5 iar s-a trezit cu povesti...pe la 6 i-am dat lapte,a baut 20 ml
,iar povesti...iar am bagat-o in pat,iar s-a jucat...pe la 7 am zis poate bea restul de lapte...a mai baut 60 ml
,si gata somnul meu
.Ma scoate din sarite cat lapte arunc!
Madina
La Multi Ani
,multa sanatate si tot ce-ti doresti 
Mada pupici si multa sanatate,sper pana acuma sa se simta mult mai bine printesele.Vazut pozica noua 
Am mai vazut poze noi cu Ioana care e tot mai frumusica si mai dragalasa
,cu Sebi si floricelele multe 
Ioana am vazut si pozele cu fetita ta frumusica
,mai pune ![]()
Revin ca nu mai stiu ce vroiam sa zic...zunt varza.Adorm in fund 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
oanasm spune:

La multi ani botiiii! sanatate multa si fericire alaturi de garga cea bucalata!!!
La multi ani serbanica! 

capri ai pm
cum e sotu'? mai bine?
anka mai..da' ai nishte uochiiiii verzi 

imi place freza..si cea before si cea after...asta e mai copilareasca asa..iar cealalta era asa..de-o femeie misterioasa...sadica uneori
(sau nu?
)
noi tot muciosi
da' are muci la greu..is transparenti...fara febra...numa' ca se ineaca uneori cu ei..nu-i dau decat picaturi de nas si o iesire buna la aer curat mai tarziu un pic
..aa..i-am dat ieri cereale..nu a fost prea incantat
Oana
de
Raul
AnnaBaby spune:
Tecky, Maitreyi, Violeta multumim frumos de aprecieri.

Maitreyi trimite-mi pe pm adresa ta de mail. Cu premergatorul, e la cel mai jos nivel, am tot incercat si n-am reusit sa-l dau mai jos.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
dana81 spune:
LA MULTI ANI BOTI SI SERBANICA SA FITI SANATOASE< FERICITE SI IMPLINITE
Vazut poze cu AIDA minunata, eu nu am vazut nimic iesit din comun la ochisor
MADA sanatate multa printeselor, off cred ca va este tare greu.
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
violeta29 spune:
Neata din nou!
CRISTINA felicitari pentru dintisori.Oare daca ies primii in pereche si urmatorii ies la fel?Ca si la noi tot pereche au iesit primii.La voi la cat timp dupa primii au iesit urmatorii?
OANASM, nici Alexandra nu a fost incantata prima data de cereale
ANKALAURA, spor la studiat
LADYMINA, bafta maine la doctor
KIMMY, nasol ca ai avut asa o noapte.Poate doarme astazi si faci si tu nani cu ea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Kimmy spune:
Boti 
La Multi Ani 

La Multi Ani serbanica 

Anka suuper iti sta noua freza 
Banu la Timi primul dintisor a iesit la 4 luni jumate,si al doilea la 5 luni.Deci foarte repede si la noi.De atunci nici un semn de al 3-lea ![]()
Ladymina felicitari pentru dintisor!Eu nu prea stiu unde se fac echografii,dar eventual incerc sa aflu.Pe la 4 luni noi i-am facut echo la fontanela,dar la spital,cu trimitere de la dr ei.Eu cred ca daca se face la fontanela,se face si la picioruse...a incercat sa ceara trimitere de la dr de familie?
Anka pupici la Eliza,sa-i treaca tusea 
Vio eu tare as vrea sa dorm cu ea,dar nu adorm neam ziua...asa ca raman cu somnul de noapte...sau ma rog cu lipsa somnului
Acu beau
,poate imi mai revin 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dana81 spune:
Azi e baba mea...deci unde-i soarele
???
ANKA eu unde te vad tunsa?Cred ca am sarit ceva si te-am pierdut![]()
PICA frumoase flori,asa sotz sa tot ai![]()
Maytrei da-mi si mie adresa de mail te rog sa te stresez si eu cu o poza
, daca ai timp si chef.