Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada ghinion mare ce ti s-a intamplat :(
imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Cd ma tot chinui sa iti spun ca am vaut pozele de la botez :)
Mikul Robert e un super scump...chiar ma uitam ce dolofan e...pe bune as mai consulta si alt pediatru cu anorexia asta...cine stie ce motive trecatoare are el de nu vrea sa pape.

Si ca tot sunt curioasa si indiscreta in noaptea asta: nu ne arati si noua o poza cu cumnata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, las ca si io sunt patzita: cand avea Victor doar 3 luni am facut abces mamar si m-am incapatanat sa nu iau antibiotic sa nu-i dau copilului in lapte.Abcesul era localizat chiar la nivelul areolei mamare si din cauza asta sfarcul se inflamase atat de tare ca nu-l mai putea prinde in gurita; asta dincolo de durerea mea care era atroce. Am inceput sa ma mulg la sanul afectat si sa-i dau laptele cu biberonul ( puroiul nu a trecut si in lapte ). Ei bine asta a fost greseala mea cea mai mare, ca dupa ce cu greu l-am invatat sa suga pe tetina, s-a dezvatat de san si asta la 4 luni 1/2, cand nu credeam ca e posibil una ca asta. Asa am ajuns sa-l intarc, dupa 1 luna 1/2 de chin imposibil de imaginat, cu toate ca lapte aveam garla.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona
...pe bune as mai consulta si alt pediatru cu anorexia asta...cine stie ce motive trecatoare are el de nu vrea sa pape.

CD, sunt de acord cu Anamona, nici eu nu cred in "anorexia" asta la un bebe asa de mic.
In schimb cred ca simte starea de agitatie si nervozitate creeata de subiectul alimentatie, asa ca solutia ar fi s-o lasati voi mai moale, chiar daca refuza total sa manance cateva zile la rand. Detasati-va de subiect si nu-l mai fortati sa manance, nu-i mai dati papa in somn. Stiu ca e greu, dar nu se intampla nimic rau si eu cred ca isi va reveni pt. ca alimentatia e un instinct, ca la orice animalutz. Sigur nu va sta sa moara de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo de regula mananca foarte bine. De vreo 2 saptamani insa are o obsesie cu cerealele. Nu mananca nimic daca nu-i dai si cereale.
Si ieri, am vazut si de ce !!!

La masa de pranz (pilaf cu carne, legume)se pune pe urlat "celale, celale"/ si vad ca bunicul ii pune pe masa un pumn de cereale. O cereala, o lingura de pilaf, si tot asa.
Pai sa le ia naiba de cereale, ca sunt dulci. Cum merg ele cu pilaf?!
Acu nici nu mai stiu ce sa fac. Dau militaria jos din pod si daca nu mananca il dau jos de la masa si il las nemancat ca nu mai stiu altfel. Pilaf cu zahar nu cred ca e foarte sanatos...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

gata? noapte buna cucuvelelor?

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Ada
Nuu-hu-hu! Io-s pe-acilea!

Greu de spus cum e mai bine sa procedezi. Si Victor a avut o perioada in care manca absolut totul cu cereale Chocapic; nu mi-a convenit, dar decat sa nu manance i-am dat pace si i-a trecut. Daca instaurezi militaria e mai corect, da' poti? Pe de alta parte, asa cum ziceam, de foame sigur nu moare si daca nu primeste "celale", la un moment dat de foame tot va manca ce-i dai. Nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

sincer... mi se face mila. E asa fericit cand i le dai. Si le cere cu lacrimi in ochi. Sunt alea fitness de la nestle... or avea ceva in ele de creaza dependenta.

sotul meu are problema cu dependentele. tigari, pe primul loc, nu se poate lasa, si cand ii lipseste 3 ore tigara intra in sevraj.
apoi cola... bea si 3l/zi - s-a lasat la un moment dat.
forneti, inca nu i-a trecut.
si cereale. o punga pe zi "crude" ca el lapte nu suporta. O sa-i sugerez sa si le faca cu cola.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

anamona, voi faceti rotarixul?

chiar nu stiu ce sa mai fac. Pediatra noastra mi-a zis ca nepoatei nu l-a facut. Dar daca vreau , mi-l face....
Iar Craiu, iti dai seama, lucrand la urgente vede tot felul de dezastre, mi-a zis sa-l fac, ca e groaznic.

acu io ce fac?!

noapte buna !

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari!Sa avem o primavara frumoasa alaturi de boboceii nostri!

Tati a scapat, De pe la 23 ma intreba cat este ceasul? Cat este ceasul? La doispe fara zece a iesit afara, pe hol, si s-a intors cu flori, Le lasase in fata usii Apoi mi-a urat toate cele, la capitolul cadou : ori mergem la cumparaturi, ori ma duc la cumparaturi, ori, daca tin neaparat sa primesc cadou atunci, ii pune o funda rosie lui piticutza si mi-l aduce in pat M-am multumit cu florile si cartile (vol I si II din Amurg de Sthephenie Meyer), iar piticul a ramas in patutul lui

Adevarul este ca zambetul lui Vladutz este cel mai frumos cadou pe care l-as fi putut primi vreodata

edit: un scump Gruia la spa si m-a amuzat si trailerul
Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput