Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La Multi Ani, Felicic!!!
Sa fii sanatoasa, plina de viata si voiosie, de succes, sa ai parte numai de bucurii si vise frumoase si implinite!

Stiam eu, stiam eu ca sotul nu va uita!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic

Iti doresc o zi minunata

BTW, Vladut este superb, are un botic asa de scump

Nikolici, ce m-am distrat la povestea ta cu wrapul, super funny

Angelynna, pe cutia de 7 korn scrie 4 months+. Eu zic ca sunt bune pentru start-up pentru ca nu sunt dulci. Dar nu in biberon, iti mananca zilele pana le bea

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicia

Multa sanatate si fericire alaturi de frumosul Vladut!(l-am admirat in poze, e un frumos)

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

LA MULTI ANI, FELICIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de sotz si baietzel!!!

multumesc de urari pt soacra mea

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si sa nu-i uitam pe micii sarbatoriti de azi:

Irina de Clau_geo
Andrei de Dyanira
Dragos de Babymom

La cat mai multe lunite, sa fiti sanatosi si papaciosi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

LA MULTI AAANI FELICIC !!!!!!
Esti o femeie extraordinara si sa ramai intotdeauna asa!!!!
Iti doresc sa ai puterea sa te bucuri de tot ce se intampla frumos in viata ta!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Evaf de ieri tot vreau sa iti zic ceva:
Felicitari micului Noah - pe langa faptul ca e foarte dragalas se dovedeste a fi si ascultator si increzator in ce ii face mamica lui - cred ca esti mult mai relaxata acum stiind ca nu vei intampina dificultati in initierea diversificarii.
Nu iti e teama ca odata acceptat biberonul nu o sa mai vrea la san? Te intreb pt ca am vazut ce li s-a intamplat unor prietene...in fine nu e obligatoriu sa se intample la toti.
Eu in schimb la Thea as incerca direct cu cana sau canita cu cioc... e doar o parere. Ma gandeam sa sar peste faza cu bibe daca tot am stat fara el pana acum.

Multumim pt vorbele frumoase.

Nu mi-e frica de nimic, in ce il priveste pe Noah am o incredere greu de explicat. Eu stiu ca indiferent ce va fi copilul meu va fi bine. In privinta biberonului cu atat mai putin imi e teama. La noi a fost asa usor si natural cu alaptarea, acum asa usor cu bibe, adica nu stiu cum sa iti explic dar toate au venit de la sine. Fara sa ne agitam.
El din bibe nici nu stie sa bea foarte bine dar tot soarbe cam 20ml de ceai pe zi. I-am pus o tetina cea mai mica, cu o gaura, se chinuie rau sa traga din el, asa ca nu are de ce sa refuze sanul. Plus ca ii dau bibe asa ca tranzitie, ideea e sa il invat cu o canita cu cioc, acum e prea mic, se ineaca cu ea.
Oricum, vreau incet incet sa se dezvete de san, are cateva luni sa se invete si cu altceva pt ca apoi va fi fff greu sa il intzarc, ma gandesc, si pt el si pt mine. Cand a luat prima oara bibe cu ceai saptamana trecuta imi venea sa plang, m-am simtit "tradata", pana acum nu a mancat decat la san si mi s-a parut ca se indeparteaza, ca e mare. Doar de la ceai. Gandeste-te ce greu va fi sa il intzarc, groaznic, de aceea ma pregatesc putin cate putin dpdv emotional. Va fi unn soc nu doar pt el, cat si pt mine, f dureros.

In privinta diversificarii, eu sunt ff relaxata pt ca sunt sigura ca va fi bine si am remarcat ca e un copil docil, care se imprieteneste usor cam cu orice. Indiferent ca va manca putin, deloc, nu e stres. Copilul va sti ce sa manance si cat de mult, la urma urmei.

O sa vezi si tu cum va fi sa il vezi band din cana, bibe sau ce o fi, ti se rupe inima dar e o alta etapa.

Te pup, draga mea.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

AndyP, si noi am avut o perioada de 2 luni de treziri dese noaptea, adik si de cate 5 ori. Trebuia sa stea cineva sa-l pazeasca pentru ca de la foiala se trezea si pe urma da-i plans. Prima luna jumate a coincis cu puseul de crestere cerebrala dar nici in urmatoarele saptamani nu s-a linistit. Acum il pun sa doarma pe burta (nu dati cu rosii) dar asa nu se mai foieste prea mult si se trezeste doar de 3 ori - la 1, la 3 si la 6 si papa titzi.

Daca cumva nu erati asa de agitati inainte probabil ca are un motiv si ca o sa se mai linisteasca. sper sa fie ceva trecator.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Felicic, sa fii sanatoasa, bucuroasa si Vladut sa-ti ofere in fiecare zi un zambet larg, la fel de frumos ca cel din poza!!!
tuturor sarbatoritilor dintr-o zi de 4, sa cresteti mari, frumosi, sa papati tot si sa ascultati de parinti!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani si boboceilor sarbatoriti azi: Andrey de Dya, Irina de clau_geo si Dragos de babymom La cat mai multe lunitze!!!

nerantula este super Gruia la spa
felicic Vladutz are un zambet tare frumos
eva este super atitudinea care o ai fata de diversificare...exact asa am inceput si noi...fara stres, fara emotii, cate o lingurita la inceput apoi cat a vrut el sa accepte si acum papa chiar bine....si faptul ca ei ne transmit cat vor si ce vor este foarte adevarat.
Asa ca fetelor nu mai fiti speriate de diversificare pentru ca transmiteti si bebeilor aceasta stare...luati totul cat mai natural...este o etapa prin care trebuie sa treaca bebeii nostri pentru a ajunge la maturitate ca doar nu vor manca o viata doar tzitzi sau biberon

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput