Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hemangioame sunt si la radu, pe frunte, pleoapa si pe un picior. superficiale, cica no worries
Matusa era a mea (sau si a mea, una!)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

hemangioame sunt si la radu, pe frunte, pleoapa si pe un picior. superficiale, cica no worries
Matusa era a mea (sau si a mea, una!)

Ada, mama de baieti:

upsssss iertare

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada
Asta imi place si mie la el....si pediatra nr 1 explica tot dar el are un stil aparte....ador cand il vad cum imi arata de pe net :)

E foarte bine pus la punct cu ultimele studii (ti le mai si citeaza daca ai chef sa le cauti), nu e pro medicamente in exces dar am observat si eu de data trecuta ca e pro optionale - desi nu o sa insiste, doar face recomandari. Presupun ca ti-a explicat si de ce bine sa il faceti - acum ramane sa va decideti voi, nu?

Cand a vazut-o pe Thea a zis ca arata mai bine dezvoltata decat bebelusii de 4 luni (doar arata!!!) ...in sinea mea zic...stati sa il vedeti pe Radu....:)

Ma gandesc in schimb...nu ai putea sa il vizitezi si pe el la 2 luni?
Ce vroaim sa te mai intreb: tu de ce nu il mai alaptezi pe Radu? Initial credeam ca nu ai avut lapte...dar dupa aia am citit ca ai alaptat exclusiv 2 luni....sunt in ceata...sper sa nu par prea bagacioasa.

LE: felcitari pt dintisori :)
Dar ce e cu dintisorii astia umbla doar cate doi de regula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Teo mai tuseste sporadic si e cam ragusit. Babymom, tu ziceai de o schema homeopata. Vreun sfat pt raguseala ca sa nu dam iar in traheita cu infectie?!

Si Dragos la fel; cred ca bantuie acelasi virus si la Oradea si la Bucuresti.
"Schema" homeopata nu e schema, ci tratament individualizat. Homeopatul nostru asa "lucreaza", face homeopatie clasica, adica nu da tratamente standard - tine remediu pt. tuse, tine remediu pt. raguseala, tine remediu pt. ce-stiu-ce, ci individualizeaza tratamentul pt. fiecare pacient, astfel ca la aceleasi manifestari si simptome tratamentul s-ar putea sa difere. Lui Dragos i-a dat Lycopodium, care e remediul lui constitutional - adica cel care ii ajuta organismul sa se vindece. Pe langa asta i-am dat simptomatice, adica Nurofen - sa reducem inflamatia si Eurespal - sa diminuam cant. maaareee de muci.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Dar ce e cu dintisorii astia umbla doar cate doi de regula?

Da, da, rasar in perechi de obicei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

FELICIC
La Multi Ani

Multi ani traiasca,
multi ani traiasca,
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana multumim de info ...cum e marea diversificare?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Felicia, La multi ani, draga mea, sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa nu-ti pierzi niciodata simtul umorului.

Si, fii atenta aici, asta-i premiera absoluta de cind activez eu pe forumul asta: La multi ani din partea sotului meu, care citea acum peste umarul meu si a vazut ca-i ziua ta.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Ma alatur si eu uratorilor:
La multi ani Felicic ! sa ai parte de fericire si sanatate, alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hmmm... la mine cu laptele a fost o mare tampenie.
Am luat toti antibiotic si 7 zile nu am alaptat. M-am muls, dar numai de vreo 2 ori pe zi, imi era rau de numai puteam, plus Teo si Radu amandoi bolnavi si alergam intre ei, tati si el. Numai sa stau sa ma mulg la 3 ore nu am avut rabdare.
Si cand aruncam laptele la flori imi era o sila si o durere.
Dupa antibiotic, am reinceput cu alaptarea si m-a mai tinut vreo 2 saptamani, cu toate ceaiurile... Era din ce in ce mai putin lapte, pana cand Radu a inceput sa scuipe si sa planga de cate ori incercam sa ii dau sa suga.
Neplacut, dar in fine. Dupa am mai incercat sa resuscitez cu ceaiuri si pompa, ca gura pe san bebe nu mai pune nici batut. Dar nu s-a mai intamplat nimic.
Asta spre deosebire de cazul lui Teo, unde 2 luni am stat aproape numai pe pompa (primele) si apoi a mers perfect cu bebe la san...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput