Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! Daca tot a fost ziua cu clipe vesele va aduc si eu ceva foarte dragut:
Motive pt care copiii sunt datori mamei:

1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara.De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu, de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine inoras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta "
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut, eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii lafel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tunsiarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascutintr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic,de fiecare data cand spui de jucarii imi aduc aminte de iepurele fosforescent.Mai exista?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

babytza, ajuta-ma si pe mine te rog frumos. Maine ma duc la dr. T. Crezi ca lasa si taticul speriat si disperat sa intre cu mine? Sau nu se emotioneaza la tatici ?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Dr.T conduce la usa pacienta care iese din cabinet si pofteste pe urmatoarea, de regula este pereche. O singura data l-am vazut ca i-a picat fata: au intrat doua perechi in acelasi timp (se cunosteau, erau prieteni intre ei)A ridicat din sprancene si ne-a facut semn celor din sala de asteptare: Doamne, ce-i asta? Adevarul ca si eu as fi vrut sa stiu ce treaba aveau toti patru la cabinet

cum ti-a zis si musette inarmeaza-te cu rabdare, ca sigur ai de asteptat si sa stii ca astept cadoul de la tine, da?

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am primit si noi pozele de la bote, cele de la biserica
http://botez.photographik.ro/photos/robert/

apropos de jucarii 'nebune', caruselul cu ciori a luat-o razna si intr-o seara numai ce il aud repetand la nesfarsit ceva in franceza, copilul adormise, asa ca am inchis caruselul si gata. Aseara i-a deschis caruselul si cand ne-am dus sa-l vedem ce face, muzica se oprise si lumina aia de la carusel nu se mai stingea sub nici o forma, am incercat toate butoanele, a trebuit sa-l demontam si sa-i dam de cap in sufragerie

broasca nebuna sta in pat la baiat si intr-o noapte noi dormeam toti 3 in patul mare si broasca incepe sa rada tare si sa zica ceva in engleza, ne0am speriat toti

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

felicic esti diabolica!! Sa ne spui daca a trecut sotul testul?!
Si pentru ca maine s-ar putea sa nu intru, caci mi-am facut programare la dr cu daria plus ca are Matei serbare, eu iti urez inca de pe acum:

FELICIC

Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de familia ta si sa ai parte numai de lucruri bune!!!

CD asa-i ca e greu? Nu mai am nervi cand stiu ca au trecut deja 2 zile si a mancat probabil 150ml de lapte in total!! Abia astept noaptea, sa-i mai indes ceva pe gat.

300 si eu m-am gandit prima oara la asta, am dat si de 2 ori cu glicerina cu nistatin poate poate, insa nici o imbunatatire. Nici de gat nu stiu daca e vorba caci nu incearca sa manance si apoi sa refuze.. Ea din start, de cand o pun in pozitia de supt sau vede tzitzi sau biveronul incepe si urla isteric!!! Se calmeaza doar cand nu mai incerc sa-i dau nimic. Ma gandeam chiar sa incerc niste cereale in lapte dar mi-e cam frica sa incep diversificarea cand probabil e bolnavioara...decizii, decizii.....offff

Maine mergem la dr si vedem ce ne spune.....

multumesc mult tuturor!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna

lui Salih ii ies dintii. 2 deja... la 4 luni.
Nu prea mai mananca.... nu e ca inainte e cam palid si iar n-a mai luat in greutate. la voi cum e?

multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Off Nocom, ce cunoscut imi suna ce spui tu acolo, mai pandeste-o si ziua cand adoarme, eu zic din experienta, m-am facut pandar. Tin pumnii sa fie totul bine si sa revina sa sentimente mai bune fata de laptic
A..inca ceva...pai daca ea refuza din start si incepe agitatia in timp ce o pregatesti de masa, crezi ca cerealele in lapte mai conteaza?! (tot din experiente vorbesc) dar incearca totusi, poate o atrage mirosul

Mergi la inceput

Banu macar stii motivul pentru care nu prea mananca, felicitari pentru dintzoci
La noi e rau, probabil nu ai avut timp sa citesti posturile mele disperate, refuza mancarea si numai in somn il pot hrani, a scazut in greutate, ieri a mancat un pic d ecrema de legume dar astazi numi lapte in somn.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

cd...
n-am mai citit

abia isi revenise si iar a inceput
scuipa intr-una face balonase baga mainile in gurA.... si eu il vad mai slab nu ca stationeaza. vrea sa faca dar parca nu poate ...
azi i-am facut si vaccinul de 4 luni. I-am zis dr dar a zis ca de aia nu mai mananca de la dinti.
dar ce eu pot sa ma linistesc./????????/ Nu
asa am patit si acum 1 saptamana cand era asa,.... m-am panicat tot asa a facut si cand ma uit in gura ... dintii

acum ...... ce-o mai fi?

tu ai fost la medic cu el cred.... ce-a zis? de ce nu mai mananca??

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

feteleeeeee....pleaseee HELP MEEEEEE!!!

omu' meu nu mai vrea sa stea in scoica...deci tre' sa cumpar scaun auto....ce-mi recomandati???cele care aveti deja....ma intereseaza grupa0/1 adica 0-18 kg si nu f scump...de ce marci sunteti multumite???modele...etc...Multam!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput