Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Claudinna sarumana
Nocom nici Ari a mea nu avea alta problema, nu dadea semne ca o doare ceva...era la fel de vesela si de vioaia ca de obicei, rasul in hohote era la ordinea zilei( mai ales daca pronunt cuvantul "bau" ),iar tipetele de bucurie nu mai zic...singurul semn care m-a pus pe mine pe ganduri ca sa zic asa, a fost cu o zi inainte de mers la doctor...se inrosise in obrajori...era asa rumena, desi temperatura era normala in camera. mergi totusi la medic...mai bine sa te duci degeaba decat sa aibe ceva si sa nu o tratezi si santatate multa micutei Daria!

fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babymom, daca-i dau fier (5 pic/zi) si sa zicem ca el are analizele bune, ii cauzeaza?

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nocom, imi pare rau sa aud ca Daria e in greva foamei, dar e semn bun ca e vesela.... totusi, as merge cu ea la un medic.

Lidia, ce ai facut? L-ai adus pe Stefan acasa? E mai bine?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Am fost si noi la vaccinul de 4 luni. Inainte ne-am oprit un pic pe la mine la job (sa imi iau cerere de CO) unde Thea a fermecat tot office-ul :) Evident dupa aceea a fost un pic agitata si a marait un pic in timpul consultului dar pana la vaccin s-a linistit. A mai plans apoi fix 10 secunde.
Chiar nu are nici o treaba copilul acesta cu intepaturile!

Ce am mai aflat:
transpiratia la cap e normala la sugar, lipsa de calciu se manifesta prin trasnpiratie in toate zonele corpului
Rahitismul la copilul alaptat e foarte rar, se manifesta prin marirea organelor interne: splina, ficat - nu e cazul - aici sa vedem saptamana viitoare ce mai zice si pediatra nr.1
Fier se administreaza suplimentar doar daca copilul este alaptat exclusiv dupa 6 luni
Vigantol - eficace doar o luna de la deshiderea flaconului.

Ada- am plecat de acolo pe la 16:50 - nu te-am zarit, ai mai fost la consult? Imi place de doctorul asta mult de tot.

Evaf - vazut si votat micutul pufulete :)
Sunt superbe pozele de la concursul acesta - am votat o gramada. Imi place tare mult si poza cu gastele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

claudinna, garga multumesc mult. Deci ar cam trebui sa merg la medic, ha??? NU pare sa o deranjeze altceva, gat, burtica.... e foarte vesela, ba chiar ieri am avut si primul ras in hohote, (bineinteles ca se juca Matei cu ea...), am chiar si inregistrarea insa nue de pus pe net ca daria e la mami in brate iar mami nu e tocmai...imbracata ... Dar pentru noi, e minunat!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Am patit si eu asa insa la noi era un punct alb pe gingie; odata ce-am dat cu glicerina cu nistatin a trecut. Si anda era vioaie.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula - m-a impresionat f mult gestul tau pt mami de stefan.
Felicitari

Nikolici nu ai vrea sa incerci si un sling? uita-te pe linkul pus de nerantula mai devreme. e mult mai usor de pus copilul in el. si eu am avut fix aceiasi peroblema ca si tine cu wrapul, cu slingul e ok.
Apropo si eu mai vreau inca unul maro :) actualul e alb cu negru si as vrea sa pot asorta la toate tinutele :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Va urmarim si noi din umbra
Ieri a fost o zi speciala cu manacrea care nu s-a mai repetat astazi, dar sunt calma, m-am obisnuit, prind momentul cand il vad obosit si pac un biberon in botic asa ca azi a papat 360ml lapte altceva n-a mai avut succes, marul e cahh, supa de legume era doar crema si n-a avut succes
Dar e bine ca a luat laptic, maine sigur va papa mai bine

Nocomimi pare rau sa aud ca daria nu papa, nu pot decat sa ma rog sa nu se ia dupa MIkul meu. Tu trebuie sa fii tare, e greuuuu . Astazi l-am pus in scaunul lui si mi-am pus si eu mancare pe masa lui in speranta ca mancam amandoi o data, eu am mancat dar el nu, mi se rupe inima

laura copii astia ai nostrii seamana sau se iau unul dupa altul prin telepatie, de vreo 2 saptamani se trezeste noaptea, aseara deja de 3 ori, cel mai rau este ca se trezeste plangand, dar rau de tot, tipa rau si e tare greu sa il linistesc, mai ales ca nu e treaz, stiu ca a mai patit cineva asa, parca Dya cu andrei

Nu mai radeti voi de mine cu cadoul cumnatei, ca daca nu "cotizez" ca lumea...iar imi aud vorbe ca nu o agreez Nimic din ce le-am luat de cand ne stim nu le-a placut, mai dar nimic. Si zice faze de genul: 'ce pulovar frumos ai, imi place' si tot asa cu diverse chestii si eu tuta chiar o cred si ii iau, ma rog asemanator (ca ei trebuie sa-i iau numai de firma) si nu le poarta ever. dar mai am timp pana in we

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anamona, felicitari frumoasei thea pt cumintenie. tre' sa mergem sa prestam si noi vaccin sapt asta:(
roxana un pt tine ca esti optimista si unul pt mik. pt cumnata

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anamona as fi luat sling din prima, insa durerea de spate m a facut sa iau wrap,de altfel marsupiul meu era mai mult decat satisfacator.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nikolici: ai fost totala am citit cu sufletul la gura postarile referitoare la test
nocom: cred ca Daria are "fitze de bebe" daca zici ca-i vesela si nu prezinta semne de boala, daca persista problema, eu zic sa mergi la dr"pista matii = pista de masini" sigur???????
nerantula:
babytza: am ras cu lacrimi la clip, dar parca nu-i rasul meu trebuie neaparat sa dau examen auto si parca vad ca voi fi si eu protagonista am soricelul
garga: eu tot ma intrebam ce-i cu voi si apoi am mai citit la subiectul tau, lasa ca 5 kg nu-i asa mult, scapi tu de ele
anamona: sa aveti o seara linistita si sa treceti de reactiile adverse fara probleme
mami de alexa, andy, p, 300, claudina,musette, lumi:

Ce jucarii, ce nebunii, fi-miu a gasit o punga de plastic pe canapea (eu am primit deja niste hainute cadou si m-am probat cu ele)si rade in hohote cu ea in maini Tare amuzanta i se pare

Apropo de tati, i-o coc rau sotului meu. Eu sunt cu memoratul aniversarilor si il atentionez: vezi ca-i ziua fratelui tau, vezi ca-i ziua nasului sau a nasei [bla][bla]. Eh, si acum m-am hotarat sa nu fac nimic care sa-i aminteasca ca maine este ziua mea de nastere(am ascuns cadourile, florile primite azi i le-am dat D-nei Vio) si il astept la cotitura Vai si amar de pielea lui daca uita cumva de ziua de maine

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput