Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Banu noi am fost la dr a zis ca e anorexie, nu stiu ce poate cauza asta la un bebe dar...asa a zis, mi-a dat multivitamine, inca nu vad mare schimbare, dar e doar a 3 a zi, il hranesc in somn si cand e treaz incerc cu mancarica (mar, crema legume) fara prea mare succes, dar am observat ca trebuie sa ma controlez, sa nu mai urlu (nu la el in general) si sa nu-l mai fortez cu mancare ca vomita. Sunt optimista ca va manca intr-o zi atat de mult incat n-o sa fiu pregatita cu mancarica . Cand il fortez se enerveaza rau si plange, daca sunt calma rade, se joaca cu lingura

In timp ce scriu aici baietii mei au adormit bot in bot, doar ca tacsu viseaza urat si da din picioare, mormaie si chiar vorbeste in somn, sper sa nu-l trezeasca

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramonzca eu am facut comanda de pe bimbomarket la un scaunel exact asa cum doresti si tu si am dat pe el 99 euro. Este chicco proxima car seat fuego. Intra pe site si il vezi. Am facut comanda sapt trecuta vineri si maine vor ajunge. Ai mai multe modele acolo iar preturile sunt mult mai bune ca la noi.

Gargaritza

Nocom imi pare rau ca aveti probleme. Sper sa isi revina repede si sa nu fie nicio problema.

Felicia chiar ca esti diabolica Spre binele lui , sper sa nu uite

Ma duc sa ii fac baie soricelului si revin

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ramonzca eu l-am luat pe asta http://www. bimbomarket. it/en/product.asp?Id=584&c_id=54&cf_id=57
inca nu l-am montat, nu stiu cum este, dar carcotasa de cumnata are si e multumita

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

Salih e asa de agitat.....

rade scuipa musca iar rade. se misca se intinde......

la vaccin nici macar nu a plans. DELOC

ce o fi nu stiu .... sper sa nu ii iasa al treilea dinte...

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Ramonzca eu am facut comanda de pe bimbomarket la un scaunel exact asa cum doresti si tu si am dat pe el 99 euro. Este chicco proxima car seat fuego. Intra pe site si il vezi. Am facut comanda sapt trecuta vineri si maine vor ajunge. Ai mai multe modele acolo iar preturile sunt mult mai bune ca la noi.

Gargaritza

Nocom imi pare rau ca aveti probleme. Sper sa isi revina repede si sa nu fie nicio problema.

Felicia chiar ca esti diabolica Spre binele lui , sper sa nu uite

Ma duc sa ii fac baie soricelului si revin

E f fain!!! cat costa transportul ????

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxi foarte frumoase pozele de la biserica Sa va traiasca mikul crestin

Moni vad ca ti-au raspuns deja fetele Bafta maine

Andy foarte interesanta crestere ai Super, m-am amuzat

Ramonzca dupa ce dai comanda ei fac un calcul in functie de ce ai luat. Noi am dat comanda mai multe fete si am impartit pretul de transport. Asa ca am iesit tare bine, in jur de 12 euro de fiecare. Mai dau fetele o comanda in cateva zile, poate te cuplezi cu ele. Preety este una dintre mamicile cu noua comanda. Vorbeste cu ea si stabiliti cum faceti.

Edit: am uitat sa va spun ca de dimineata piciul are o problema .... nu reuseste sa apuce bondarul imprimat pe scaunelul de masa ....si se chinuieeeeee , mama ce se chinuie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD ce tare esti... nuuuu, nu dupa miros...(ca nu cred ca merge..)a ma gandeam ca daca ii picur cateva picaturi in gura din biberon, le va simtii gustul si nu se va mai opri din mancat!!! SPER!!!

dar m-am hotarat sa nu incep din seara asta cu cerealele, pt ca maine mergem la dr si ar fi pacat sa o diversific acum, poate isi da seama de problema si o rezolvam altfel

Monica ti pumnii pt maine. Sigur e bine!!! Pupici pe burticutza si nu in ultimul rand

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cd esti grozava :D. Ma asteapta un tab cu pozele tale pe pc. Abia astept!

Ramonzca si eu ma bag la comanda. Daca vrei putem vorbi mai multe pe privat, mai ales sa vedem cum trimitem pachetul tau la oradea dupa ce ajunge.

Nocom tin pumnii ca macar in somn sa deschida gurita. Eu doua nopti m-am chinuit rau. Nu trebuie totusi sa fie la fel si la voi.

Lidia cum se mai simte stefan?

Feli nu mai ai nici o intamplare cu neuronul lauz? Imi lipsesc, dar daca ai rechemat hoarda de neuroni vinde reteta ca m-am saturat sa merg in bucatarie de 3 ori si sa nu stiu de ce...

Joi merg in ior cu Gargarita. Cine vrea sa mai vina?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ma tot chinui sa trag un semnal de alarma in legatura cu produsele de spalat bebei. V-am mai povestit cum urla fi-mea la baie cand o atingea orice sampon de bebe. Presupuneam ca din pricina ranii facute de scutec. La sugestia bunicilor am incercat cu un banal sapun de bebe si surpriza, Anda nu mai urla de parca o arde ceva.

Am folosit produse de marci mult laudate... Ma uit maine si va zic exact.

Pana la sapun o spalam doar cu ceai diluat, galbenele si musetel dar era greu sa curat rezidurile de crema de scutec.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Babymom, la cereale si eu masor tot cu lingurita de la LP... tu cum ai facut, parca i-ai dat lui Victor cereale, nu? Sper sa nu le incurc....

Luminita e in regula daca masori si cu lingurita de la LP, mai ales daca la inceput adaugi cereale in biberon si e vorba de o cantitate mai mica, dar atunci cand vor manca cu lingurita, o cantitate mai mare si mai ingrosate, asa ca o budinca, e mai incomod sa tot masori cu capacelul acela si poti trece la lingura, ca masura.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput