Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Felicic,de fiecare data cand spui de jucarii imi aduc aminte de iepurele fosforescent.Mai exista?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

dap exista, uite-l aici, din pacate nu l-am putut fotografia fosforescent din cauza blitului. Fiindca tot suntem la capitolul jucarii, sa va mai spun una
A primit piticul un maimutoi mic, care se agata de patut, este un cap de elefant, cu urechi fosnitoare. I l-am agatat de patut, Acum vreo 3 saptamani, era sambata, eram doar cu piti acasa, tati la birou, piti isi facea somnul de frumusete, eu pe canapea, citeam. Nu era deschis nimic, nici tv, nici laptop. Deodata, din zona patutului, aud zgomote, fosnete. Mi-a sarit inima din piept: soareci! Am soaaaaaaareci in casa! Sa mor, nu alta. Ma apuc sa verific, nimic. Acum ma gandeam: de unde naiba soareci? Ghena este noua si pe fiecare palier, la ghena, sunt flori. Curat bec!!! Tot eu imi dau raspunsul: au venit din pod Pun mana pe telefon, sa-l anunt pe tati si cu telefonul in mana mai verific o data: si uitatice era. Piticul se trezise si-si batea joc de nervii lui mami Cum a ajuns maimutoiul acolo, nu as putea sa va spun, cert este ca asa l-am lasat si piticul il pipaie, se joaca cu el, se distreaza, mie nu mi-a mai ramas decat sa-l imortalizez

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

babymom, daca-i dau fier (5 pic/zi) si sa zicem ca el are analizele bune, ii cauzeaza?

Claudinna, dac e vorba de Fe Hausmann, doza de 5 pic/zi e ff. mica. Doza profilactica de Fe, care se poate da chiar si fara testarea sideremiei si fara hemograma, este de 2,5mg/kgcorp/zi, 1pic=2,5mg, adica 1pic/kgcorp/zi. Razvanelul sigur are mai mult de 5 kg .

OMS recomanda ca Fe sa fie dat in doza profilactica la toti sugarii dupa 6 luni, indiferent de felul in care sunt alimentati.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

300: nah, ca tocmai am povestit una

nocom, babytza: va tin la curent, tati s-a mai sapat un pic: intr-o discutie acum, pe seara, mi-a zis ca azi a fost ziua lui Iliescu Clar, daca uita, jar mananca!

M-am invrednicit si am pus niste foto noi , nu mai pusesem de doua luni, dar nu prea pot sa-l prind zambind, cand vede aparatul foto devine serios si il examineaza

edit:
nocom, multumesc de urari
eva: toate cele bune soacrei tale, La multi ani! si sa se bucure de nepotei

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai mai ce agitatie seara pe forum aici.
Ada, babymom guru unde sunteti la ora asta rupeam forumul in paispe

CD Vazut poze dulci.

nocom

Ultimele stiri despre noi: sugem buza de jos nene rau...si are o fatza tare haioasa cum e ea asa supta.
Plus are nervi si isi baga degetele mele in gura, le trage cu destula putere si le baga in functie de cum apuca, dupa directie unul sau mai multe degetele si musca nu gluma si mai si tzipa la mine daca nu reuseste.
Azi am fost si noi afara, dar din pacate casa socrilor e pusa pe un deal si aici daca iesi sa te plimbi ai 2 optiuni ori urci si cobori dupa sau cobori si urci dupa...nu va spun cum e spatele meu dupa si sunt ca un catzel cu limba scoasa.Si mi am zis sa nu ies din curte si sa raman pe terasa care nu este foarte mare, unde am facut cercuri cerculetze cu copilul cica am iesit la plimbare de am intrat in casa ca ametzisem sa ma intind la cat m-am invartit...l-am lasat pe al meu sa se invarta cu fi-sa pana si el a venit cu tot cu Karina terminati...am hotarat maine sa urcam cu wrapul...daca oi descoperi invartita masii de carpa

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

felicic super dragutz falkone si tu il tzi ascuns acolo...mama rea cu noi.
Tu azi te ai speriat de o jucarie iar noi trei ne-am culcat dupa amiaza si tata socru s-a gandit sa taie lemne cu drujba sub camera noastra ...cand a inceput drujba aia sa taie am sarit toti, eu cu soatza direct cu mana la inima iar Karina urla cat putea.
Deja vedeam filme de groaza cum tai pe cineva cu drujba in 10 asa rondeleeee.Infiorator...brrr..unde e emoticonul ala cu drujba macar aici sa tai un desen doua

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Supertari povestile cu jucarii.
Sa va zic si eu una intamplata finilor:
Personaj principal Catelusul vorbitor http://www. toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/

Acest catelus vorbeste
Acest catelus vorbeste singur

....ca sa parafrazez replicile jucariei - chiar vorbeste singur fara sa ii faci nimic

Ei bine, pun finii copilul in patut in camera lui, sting lumina si se retrag la ei in dormitor - dupa ceva timp aud o voce: "Esti prietenul meu" - tresar oamenii se sperie ca le fura careva copilul cand colo ....v-ati prins deja - Catelusul vorbitor o luase razna si se apucase sa vorbeasca de unul singur in toiul noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Intai un pic de zambet (pentru fanii lui Scrat),urmariti www.cinemagia.ro/movie.php/Ice_Age_Dawn_of_the_Dinosaurs_Ice_Age_3?movie_id=18706" target="_blank">trailerul

Apoi, un raspuns intarziat pentru Paula-Laura: ma asteptam ca Gruia sa fie foarte extaziat www.flickr.com/photos/30462666@N03/3315081311/in/set-72157614425568819/" target="_blank">la spa, insa a si plans putin, spre surprinderea mea. Pe spate nu i-a placut deloc, iar scufundarea s-a terminat cu urlete. La masaj n-a stat locului de loc, mai ca sarea de pe masa, dar macar n-a protestat. La voi cum a fost? I-a placut de la inceput? Oare mai sunt sanse sa fie mai incantat? Asta seara am incercat sa facem noi acasa in casa ce-i facea acolo, insa a fost si mai putin cooperant Poate era mai obosit, nu stiu ..

Ramona, am reusit si eu sa va vad pozele de la botez, a fost delicioasa Anduta, sa va traiasca micuta crestina! Imi pare rau ca te necajesti atat cu zoozoo, dar poate in timp reusiti sa va asumati fiecare rolul in cresterea si educarea bebelinei. Nici eu nu credeam sa fie atat de dificil cu un copil si, in nici un caz, nu-mi pot imagina cum poate cnsolida un copil o relatie, poate dimpotriva, daca parintii nu sunt atenti si hotarati sa gaseasca formula potrivita de mers inainte in noua echipa.

Anamona, Felicic

Felicic, am vazut si pozele lui Vladutz, ce maricel s-a facut si frumooooooos, cred ca fetele vor fi dupa el, nu el dupa fete! Sper sa te incante sotul cu o surpriza maine!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Alexa si mami - presimt cum o sa ramanem noi doua singurele aici cu copii nediversificati :)
Pupici lui Cipri si bafta si voua la vaccin

Felicic - multumim - deocamdata e bine, doarme , mai verificam in cursul noptii, ne-a speriat un pic doctorul ca daca data trecuta a scapat de febra, acum lupta e mai puternica in organism si deci si riscul de a face temperatura e mai marit.

LE vazut si io poze cu Vladutz - sa-ti traiasca e simpatic foc flacaul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

feteleeeeee....pleaseee HELP MEEEEEE!!!

omu' meu nu mai vrea sa stea in scoica...deci tre' sa cumpar scaun auto....ce-mi recomandati???cele care aveti deja....ma intereseaza grupa0/1 adica 0-18 kg si nu f scump...de ce marci sunteti multumite???modele...etc...Multam!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

eu i-am luat lui Radu Proxima de la Chicco, de pe bimbomarket (vezi ca fac fetele comanda acuma - preety parca).
Inca nu a sosit dar imi place cum arata si are toate standardele si calificarile, inclusiv in UK si Au care sunt cei mai carcotasi. Se pune cu spatele pana la 1 an, si apoi cu fata, pana la 3-4 ani (18kg).
Pretul e aproape jumatate fata de ce gasesti in tara la calitate mai slaba.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

ramonzca79 ce intelegi prin scump? Mie cele mai scumpe mi se par astea de la Britax - Romer.

Eu am scaun auto de la maxi cosi cabriofix pana la 13kg - am optat pt el ca sa il folosesc si la carucior pana 6 luni - practic nu am mai dat banii pe landou.

Mergi la inceput