Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 14
ancutzam spune:
Salutare fetele
Kiki_cri condoleanta si Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta. Imi dau seama prin ce treci dar trebuie sa fii puternica si eu am bunicul care ma crescut in spital si medicii nu prea ii dau sanse si cand i-am spus ca trebuie sa se faca bine pt ca vine stranepotul a inceput sa planga. Asa este viata mai grea uneori dar trebuie sa fim tari si sa mergem inainte.
Creata sincer nu stiu ce sa-ti zic dar sunt sigura ca sunt fete care te pot ajuta cu un sfat
danuta1979 ma bucur ca totul a decurs bine la ecograf si te-ai intors cu vesti bune
moni_iulia abia astept sa vii si tu cu vesti bune
Eu am fost aseara la doctor si am primit numai vesti bune. Bebe e conform graficului misca de zor inimioara bate bine sunt super fericita.
Fetelor noi le doresc bun venit si o sarcina usora
va pupicesc
pe toate
10+
creata2008 spune:
Ai intuit bine, Monique, cred ca si luatul in brate e parte din problema. Nu e ea greuta, ca e la categoria slim, dar tot are undeva in jur de 9,5 kg.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut cretzule, eu zic ca te poti linisti deocamdata si incearca (stiu ca e greu) daca poti sa nu mai iei pitica in brate, macar pana maine cand mergi la dr. Parca Roxx si claucia au avut asa si a fost ok pana la urma. Deci nu dispera. Stiu ca e panica orice problemuta aparuta. E bine ca te primeste totusi asa repede. ![]() |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut adi, la ce scumpete te referi? Probabil ca ii scriai altcuiva dar n-ai specificat |
Monica, la scumpetea lui Creatza
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
monica_dicut spune:
ancutzam, felicitari 
adi, banuiam eu, ca eu n-am nici o scumpete iar eu sunt departe de a fi una 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
creata2008 spune:
Asa... acum ma sesisez, hehehe! ![]()
Mercic ca ti-ai facut timp sa le vezi... imi sunt tare dragi, mai ales ca Mariuca a fost in verva, iar fotograful e sotul meu
. Cand o sa-mi creasca burtica, o sa intram din nou in studio, poate de data asta voi avea ceva burta, nu doar voi parea grasa. Si cu Mariuca alaturi, cred ca vor iesi niste cadre foarte frumoase. 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Monica, la scumpetea lui Creatza "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
kiki_cri spune:
Creata, am vazut si eu pozele...esti foarte norocoasa...poate tot un cret sau o creata sunt pe drum...e o scumpica...imi doresc si eu sa ma duc in curand cu bebeii mei sa le fac poze...
KIKI
9+
lau10 spune:
Fetelor
Voi cum stati cu greturile si starile de oboseala?? Eu intru maine in 12 saptamani si in loc sa fie mai usor, e mai greu..
, greturi cat cuprinde, somn si stare de nervi in continuu..
Voi mai aveti inca?? O prietena mi-a spus ieri ca ea cand a intrat in trim 2 ca prin farmec i-au disparut!! dar eus tiu, fiecare e diferit.
Trim 2 incepe in sapta 12??
Va pup
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Mocacila Buna dimineata, fetelor! Abia acum am reusit sa intru si eu sa vad ce mai e nou in zona burticilor. Aseara nu am mai intrat, mi-a fost rau si nu mi-a mai trebuit nimic.. Kiki, condoleante, imi pare rau pentru pierderea ta.. Cel putin tu ai avut parte de sfaturile si apropierea ei multi ani. Ceea ce e de nepretuit. Bunicii mei s-au dus fie inainte sa ma nasc eu, fie cand eram micuta de tot. MangaGirl, tocmai am gasit un articol despre broccoli, care se pare ca pe langa ca e plin de vitamine, te poate ajuta si in lupta cu Helicobacter. http://www.bucataras.ro/broccoli/ Eu rontai sticks-uri si covrigei cam la fiecare 2-3 ore.. Va doresc tuturor o zi frumoasa. 10+ |
Multumesc mult. o sa-l citesc acum la pauza :)
MangaGirl :-)
9+
MangaGirl spune:
buna ziua fetelor,
adimercedes - azi sunt mai bine. desi vreau sa-mi refac analiza. eu am avut si m-a chinuit cativa ani pana cand am ajuns in ultima faza cu durerea si mi-am facuti n Romania analiza. mi-au dat astia aici tratament cu doua antibiotice si nu mi-a trecut. moare foarte greu si nici tratamentul de acasa nu pream erge. si apoi mama a auzit de la o amica farmacista ca ea s-a vindecat cu Denol--- ceva trioxid de bismut si asta am luat doua luni. Mi-e frica totusi sa nu-mi fi revenit. e foarte pacatos. ieri am crezut ca mor. azi sunt mai bine. ceva aciditate, dar cel putin nu e dureros. am tot timpulsenzatia de bolovan in stomac si satietate. Mi-a fost greata la pranz, o repriza scurta. acum sunt mai vioaie.
Kiki - imi pare nespus de rau. Stiu cum e sa iti iubesti bunica asa mult. si a mea e batrana si o cam lasa inima si nici nu vreau sa ma gadesc ca se duce ca ea m-a crescut pana la 4 ani. inca nu stie ca sunt gravida...nu stiu cum sa rezolv treaba cu nemaritisul :) la 85 de ani nu cred ca pot sa-i cer sa inteleaga chestiunile astea :)
Monica - sorry sa aud de idiotul ala. asta e cel mai dificil, cand dai de dobitoci. care, din pacate, sunt peste tot.
ei, va doresc o zi minunata. eu maine fac 10 sp, poate ma lasa greturile sa stau si eu linistita :)
xxx
MangaGirl :-)
9+
selen80 spune:
| citat din mesajul lui lau10 Fetelor Voi cum stati cu greturile si starile de oboseala?? Eu intru maine in 12 saptamani si in loc sa fie mai usor, e mai greu.. , greturi cat cuprinde, somn si stare de nervi in continuu..Voi mai aveti inca?? O prietena mi-a spus ieri ca ea cand a intrat in trim 2 ca prin farmec i-au disparut!! dar eus tiu, fiecare e diferit. Trim 2 incepe in sapta 12?? Va pup laura |
Si eu am crezut/sperat ca dupa ce trec de 12 saptamani va fi mai bien, si desi a fost pt cateva zile, de ieri iar m-au luat greturile (bine, la minemai sunt asociate si durerilor de stomac...)...dar starea de oboseala a ramas la fel (ieri am dormit de la 20.30 la 7 dimineatza
) , iar nervii sunt mai mari, l-am terorizat pe saracul sotz...de obicei el e ala cu nervii, eu sunt aia calma, si acum trebuie sa se abtina ca sa-mi faca mie loc mai zicea cineva ca greatza poate sa tina si pana la 14-15 saptamani, cand se formeaza complet placenta....deci mai asteptam un "prag", si mai vedem....

ursuletzul nostru
13+nunta
9 luni