Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 13
creata2008 spune:
Mici problemute...
m-am programat maine la un consult. Sper sa nu fie nimic grav, nu stiu ce sa zic... As putea sa va descriu, dar mi-e sa nu irit pe cineva cu plasticitatea descrierii.
Anyway... ca tot am sunat, am aflat ca oricum ma muta cu controlul de pe 18 martie, ca medicul e de garda chiar in ziua respectiva. Asa ca mai bine ma duc maine.
Analizele costa 316 ron si controlul 120 ron. In acesti 316 intra TT (110 ron), HIV-ul, 2 hepatite (B si C) si toxoplasmoza (2 parametri, 35 ron ori 2). Ma asteptam, sincer, la vreo 6-7 milioane cu totul, ca stiam ca hiv-ul si tt-ul sunt scumpe, dar scap doar cu 4 milioane jumate' cu totul.
Sunt cam cu inima in gat... nu stiu ce sa zic...
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
monica_dicut spune:
Medicul meu era in concediu. Pe 11 august am fost la el pt ultima data cum ar veni (pt ca m-a mai chemat la spital pe 13 sept cand aveam termenul dc nu nasc intre timp). Atunci am facut eco si eu i-am spus ca mi-e rau, ca am slabit, ca am mancarimi ca m-am umflat ca ma doare mijlocul ca urinez mai inchis. El la toate astea mi-a raspuns ca e normal in sarcina...ca e vara, ca slabesc de la caldura ca sa ma spal mai des daca am mancarimi... (poftim atitudine) E adevarat ca multe din simptome sunt normale. Adica bb apasa pe stomac si ai arsuri, nu poti manca etc.Aaa, plus ca aveam o stare de moleseala continua, o lene dureroasa, nu puteam face nimic, bebe nu mai misca cine stie ce... in fine, el mi-a zis ca n-are loc si sa nu mai fiu paranoia. La eco el l-a vazut ok, mi-a luat tensiunea, mi-a masurat burta, a pus doppleru (a gasit greu bataile) si cam atat "ne vedem pe 13 septembrie". A, si mi-a facut control pe masa sa vada cum e colu. A doua zi am eliminat dopul. Apoi pe 23 august am inceput sa am contractii si pe 24 la 6 dimineata s-a rupt apa si fuga la spital. Evident ca fiind vara si duminica... doctorii de garda nu s-au ambalat prea tare. Iti dai seama ce scandal au facut ai mei si luni la prima ora era si dr meu prezent si ca vai ca-i pare rau da las ca fac altul. Si eu era sa mor, s-a uitat pe analize si a zis ca mi-e rau de la anestezie (aia facuta ca sa ma coasa...) si eu lesinam din 5 in 5 minute... si le-a lasat pe o masa si le-a luat maicamea. Stiti ca tot glumesc eu ca noi romanii ne pricepem la toate inclusiv la medicina. DAr daca nu vedea maicamea ca am 46000 de leucocite nu se ambala nimeni in spitalul ala. Ei ziceau ca reactia mea e normala dupa nastere si de la socul cu bebe. Asa ca dr meu chit ca era acolo chit ca nu tot cam aia era. L-a cam durut undeva. Am avut noroc cu un anestezist ca s-a prins ce am si m-a pus pe sange si plasma... si acum in decembrie a patit o fata acelasi lucru ca mine in acelasi spital. Si s-a dus saptamana trecuta la el si i-a povestit de mine ca vai saraca de mine ca ce-am patit ca la mine a fos mai rau si ca ce rau i-a parut pentru noi ca se imprietenise cu noi.. imi vine sa... nu mai zic ce.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
cretule, ce-ai patit? Spune-ne daca te ajuta, sau poate te putem linisti 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
O noua viata
kiki_cri spune:
Creata, spune-ne care e problema. De asta suntem aici sa ne sustinem una pe alta...
KIKI
9+
creata2008 spune:
Saru' mana! Atentie, detalii plastice! ![]()
Nu stiu daca stii despre ce vorbesc, dar eu, uneori, la ciclu, am niste firisoare, ca niste cheaguri, dar firisoare.... intinse si lungi. Duminica mi-a fost rau si dupa am observat pe tamponul zilnic, niste firisoare ca la ciclu, nu rosii, dar maronii. Si pe tampon a ramas o secretie maronie. Nu maro inchis, dar maro. Ieri s-a mai linistit, dar acum, cand am fost la toaleta, am observat din nou mai pronuntat.
M-am speriat. Nu tare, ca stiu ca sange rosu, proaspat e nasol, dar oricum destul de tare, de am sunat din toaleta la clinica. Norocul meu e ca ma primeste maine, ultimul om, ultima programare, inainte sa plece, ca i-am explicat asistentei ca mi-e frica si as vrea sa vada despre ce e vorba. Daca era mai rosu, ma duceam direct la municipal, am un prieten medic acolo rezident chiar la ginecologie si treceam peste orice pudoare (fiind prieteni)...
Nu prea sunt coerenta, recunosc... sunt cam panicata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut cretule, ce-ai patit? Spune-ne daca te ajuta, sau poate te putem linisti ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Medicul meu era in concediu. Pe 11 august am fost la el pt ultima data cum ar veni (pt ca m-a mai chemat la spital pe 13 sept cand aveam termenul dc nu nasc intre timp). Atunci am facut eco si eu i-am spus ca mi-e rau, ca am slabit, ca am mancarimi ca m-am umflat ca ma doare mijlocul ca urinez mai inchis. El la toate astea mi-a raspuns ca e normal in sarcina...ca e vara, ca slabesc de la caldura ca sa ma spal mai des daca am mancarimi... (poftim atitudine) E adevarat ca multe din simptome sunt normale. Adica bb apasa pe stomac si ai arsuri, nu poti manca etc.Aaa, plus ca aveam o stare de moleseala continua, o lene dureroasa, nu puteam face nimic, bebe nu mai misca cine stie ce... in fine, el mi-a zis ca n-are loc si sa nu mai fiu paranoia. La eco el l-a vazut ok, mi-a luat tensiunea, mi-a masurat burta, a pus doppleru (a gasit greu bataile) si cam atat "ne vedem pe 13 septembrie". A, si mi-a facut control pe masa sa vada cum e colu. A doua zi am eliminat dopul. Apoi pe 23 august am inceput sa am contractii si pe 24 la 6 dimineata s-a rupt apa si fuga la spital. Evident ca fiind vara si duminica... doctorii de garda nu s-au ambalat prea tare. Iti dai seama ce scandal au facut ai mei si luni la prima ora era si dr meu prezent si ca vai ca-i pare rau da las ca fac altul. Si eu era sa mor, s-a uitat pe analize si a zis ca mi-e rau de la anestezie (aia facuta ca sa ma coasa...) si eu lesinam din 5 in 5 minute... si le-a lasat pe o masa si le-a luat maicamea. Stiti ca tot glumesc eu ca noi romanii ne pricepem la toate inclusiv la medicina. DAr daca nu vedea maicamea ca am 46000 de leucocite nu se ambala nimeni in spitalul ala. Ei ziceau ca reactia mea e normala dupa nastere si de la socul cu bebe. Asa ca dr meu chit ca era acolo chit ca nu tot cam aia era. L-a cam durut undeva. Am avut noroc cu un anestezist ca s-a prins ce am si m-a pus pe sange si plasma... si acum in decembrie a patit o fata acelasi lucru ca mine in acelasi spital. Si s-a dus saptamana trecuta la el si i-a povestit de mine ca vai saraca de mine ca ce-am patit ca la mine a fos mai rau si ca ce rau i-a parut pentru noi ca se imprietenise cu noi.. imi vine sa... nu mai zic ce. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Monica, pfiii, ca m-am enervat!!!!! Ce medic cretin
Si pana la urma ai aflat o cauza declansatoare sau pur si simplu se intampla in sarcina? Aveai ceva ce te predispunea la asa ceva? Sau a fost pur si simplu din senin???
Pe o nota mai optimista, am vazut scumpetea ta!
Sunteti niste dulci!"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
kiki_cri spune:
Ai facut foarte bine ca te-ai si programat!Nu cred ca e ceva grav...si eu am avut scrugeri in sapt a a7-a si am fost f speriata...dar nu a fost nimic...Bafta pe maine la consult...sa stai linistita sa nu faci efort si odihna...
Sunt sigura ca totul e bine!
KIKI
9+
adimercedes spune:
Cretzulina, tin pumnii sa fie bine!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
monica_dicut spune:
cretzule, eu zic ca te poti linisti deocamdata si incearca (stiu ca e greu) daca poti sa nu mai iei pitica in brate, macar pana maine cand mergi la dr. Parca Roxx si claucia au avut asa si a fost ok pana la urma. Deci nu dispera. Stiu ca e panica orice problemuta aparuta. E bine ca te primeste totusi asa repede. 
adi, la ce scumpete te referi? Probabil ca ii scriai altcuiva dar n-ai specificat ![]()
POZNICI CU NOI
Monica
11+
O noua viata
creata2008 spune:
Fetelor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati. Sotul meu e pe drum, a venit mai devreme acasa... Diseara pleaca sa semneze un contract, dar o chem pe mama mea, sa stea cu noi. Problema e cu Mariuca si ridicatul in brate. Nu o ridic decat cu motive, adica o pun in scaunul de masa sau o duc sus (la etaj
), sa o schimb. In rest, nu o iau in brate.... oooof! Cu ea nu am avut nicio scurgere si mai mult de-aia sunt acum usor prinsa cu garda jos. Si, recunosc, oricate ai citi si cu cate te-ai documenta, tot ti-e frica, neneeee! Groaznic sentiment!
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona