Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna fetelor
Am recuperat cu greu ca voi aveti motorase la maini,nu alta...dar nu mai retin multe...
aaa,moni_iulia...eu am facut cezariana de urgenta,aveam tensiunea ff mare si bebele cordonul in jurul gatului.Partea cea mai proasta e ca e facuta pe verticala...si,din cate am citit,nimeni nu se baga la o nastere naturala acum

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Multumesc mult de lamuriri, deci mai am putin si trec la 7 saptamani. Am o intrebare ,care sunt saptamanile cele mai periculoase? Si cand ar trebui sa fie fixat embrionul?

Din cate am citit, saptamanile mai sensibile sunt6-12. In ceea ce priveste fixarea embrionului nu-mi mai aduc aminte exact cand se intampla, dar daca nu ma insel initial se prinde cam in jurul zilei a zecea de la fecundare, dar mai bine in jurul sapt7-8(repet nu-mi mai aduc aminte sigur), poate stiu celelalte burtici mai bine. Din saptamana a 14 isi intra in drepturi placenta, pana atunci embrionul e "alimentat" de ovare(sau ovarul care a ovulat in luna respectiva si de asta se intampla sa mai simtim intepaturi in partea stanga sau dreapta).

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

TITI, pe Dc gasesti articole unde este explicat destul de bine cam ce se intampla in fiecare saptamana de sarcina.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Merci o sa ma uit, dar nu acum ca nu prea am voie sa stau pe scaun, mai mult intinsa am voie sa stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Din saptamana a 14 isi intra in drepturi placenta, pana atunci embrionul e "alimentat" de ovare(sau ovarul care a ovulat in luna respectiva si de asta se intampla sa mai simtim intepaturi in partea stanga sau dreapta).

D'aia mi-a spus aseara ca placenta e aproape formata si jos inserata. Eu ramasesem cu ideea ca de pe la 12 saptamani isi intra in drepturi, dar probabil 12 saptamani de la ovulatie sau fecundare...
Ah si mi-a mai spus ca am col de 5 cm... E posibil sa fie asa lung????

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Colul e posibil sa fie si mai lung de atat, e super bine ca are 5 cm!
Despre placenta eu stiu ca se formeaza intre 10 si 14 saptamani, dar iarasi depinde. Totul calculat de la um, evident.

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:

Din saptamana a 14 isi intra in drepturi placenta, pana atunci embrionul e "alimentat" de ovare(sau ovarul care a ovulat in luna respectiva si de asta se intampla sa mai simtim intepaturi in partea stanga sau dreapta).

D'aia mi-a spus aseara ca placenta e aproape formata si jos inserata. Eu ramasesem cu ideea ca de pe la 12 saptamani isi intra in drepturi, dar probabil 12 saptamani de la ovulatie sau fecundare...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
O noua viata

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

GUGUSHTIUC, da sunt din Iasi...te stiam....dar uite ca nu-mi aduceam aminte de unde. Ah. e bine atunci ca stii nu vei vedea mare lucru.Eu la sarcina cu Ale fusesem la urgente cand aveam 4s5z si nu-mi facuse eco....si eu acum taree sunt curioasa sa stiu ca e totul bine acolo...dar tre' sa mai am rabdare pana pe 13 martie....

MONICA are timp placentasa urce...eu cand aveam 17 s mi se spusese ca aveam placenta jos...la 20 sapt era deja sus.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Stiti fetelor...eu cand eram acasa imi facea soacra mea mancare si aproape la 2 saptamani o crema de zahar ars de ma bateam efectiv in lingurite cu sotul...sa o mancam.
Acum stiu ca se gaseste o tentativa asa ca un iaurt care ma poate ajuta sa imi treaca pofta ...de acel gust minunat.
Eu nu m-am gandit la clatite ci la negrese dinacelea pufoase acoperite cu nuca de cocos

Eu am programare pentru triplu test insa stiu ca da destule erori....apoi amniocenteza are si ea risc de pierdere de sarcina.....si acum dupa ce am vazut minunea cum se joaca in burtica mea......ce hotarare as putea lua daca aflu ceva trist ?

THINK POSITIVE !!!!! copilul meu este sanatos, voinic si puternic.
Trece mami peste toate cata vreme el este bine.
Eu am in familie caz de sindrom Down, doctorul la care am fost mi-a spus ca nu este ereditar (cu toate ca eu ma cam indoiesc putin de tot).

Sunt optimista si stiu ca va fi totul bine.....prea mult ni l-am dorit.

Ahhh....si mi-a mai zis ca Nuchal Test are rezultat mult mai bun....ceea ce e vraja marii in coltu' garii ca este tot statistica si nu diagnosticare......so...."Enjoy your pregnancy" dragi burtici ca vorba Monicai, motive de panica si stres gasim la tot pasul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Referitor la col esti o fericita, sigur ca e posibil sa fie asa de lung. Eu am dus sarcina cu un amarat de col de 23 de mm. In ceea ce priveste placenta nu e bai ca e jos inserata, pana la finalul sarcinii odata cu cresterea uterului aceasta va migra in sus. Eu am avut placenta jos inserata toata sarcina, iar in ultimele trei saptamani a urcat exact cat trebuia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Merci o sa ma uit, dar nu acum ca nu prea am voie sa stau pe scaun, mai mult intinsa am voie sa stau.

Nasol, stiu cum e. Nici eu nu aveam voie sa stau in fund, dar mi-a mutat sotul calculatorul pe masuta de cafea langa pat si stateam lungita si "calculaream" de zor.

Mergi la inceput