Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ButterflySim [br buna intrebarea ta. din pacate eu o sa fac dilema si mai mare. mie mi-a recomandat DRY TEST cica e mai tare ca celelalte 2. Nici eu nu stiu mare lucru dar acum o sa ies din casa si vreau sa cumpar revista SuperBebe ca au acolo un articol despre testul asta. Eu vreau sa aflu si cat costa. 9+Simm Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com |
Dry test-ul costa in jur de 500 ron si se face numai la medicover parca (sau cel putin anul trecut asa era) Am avut o colega de odisee care l-a facut si i-a iesit prost, a trebui sa faca amnio iar amnio a fost super si are o fetita sanatoasa si frumoasa. Asa ca sincer nu cred ca merita banii. Nu stiu ce sa-ti spun. E tot o statistica. Ideea e ca descopera mai multe defecte genetice. Era ceva si cu auzul si cu vazul parca daca nu ma insel. Am sa o intreb pe colega de la odiseea trecuta si iti dau mai multe detalii.

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+ Mamica de INGERAS in ceruri

Si minunea bebe 2 din burtica

Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi

O noua viata
ButterflySim spune:
mersic mult monica ar fi super sa aflu mai multe de la cineva care a trecut prin asta. si mie mi-a recomandat si amio ca e o mica eroare genetica in codul meu. imi e frica de mor. eu una nu as vrea sa o fac pt ca ma sperie ingrozitor interventia in sine.
In ce priveste hematologul cred ca e ok atata timp cat esti la Coltea oricum cred ca lucreaza impreuna si se pot consulta.
9+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
danangie spune:
Buna venit noilor gravidute!! 

TULIBU(
avem aceeasi DPN), OANA_DRAGUTA, ANA DOMNICA, VICKY78(de unde te stiu????), SPERANTA76,GUGUSHTIUC!!1 Ma bucur ca sunt gravidute la fel ca mine la varsta sarcinii. Cum va simtiti fetelor? Cand aveti prima vizita, dar eco? Eu prima vizita o am pe 5 martie , prima eco abiaaa pe 13 martie.....of...nu mai am rabdare....
UNOMBUN no-spa mie doctorul de la urgente mi l-a prescris cand avem 4s5z.
MIHA
fata sa treaca greata. I-ai spus Laurei?
ZUBEEN trebuie sa fii tare...nu stiu sa te ajut cu informatii daca iti poti lua concediu....dar d-ne cum te inteleg sa plangi din cauza serviciului....la prima sarcina cnad ajungeam acasa plangeam ore in sir....rezultatul a fost naspa......eu zic sa incerci sa te linistesti.....sa-ti intre pe-o ureche si sa-ti iasa pe cealalta batjocurile....numai bine.
MARY_O7 felicitari pentru cele 13 sapt si cat mai multe pana la termen!
ADRIANA la sarcina cu Alessio nu am dormit deloc!! Insomnii in toata regula...reuseamsa dorm asa cam 3 ore pe noapte. Groaznic!! Groaznic a fost....de asta cred ca Alessio nu prea doarme....
MONICA FELICITARI pentru samburelul jucaus!
Alessio avea 172 bpm....deci eu zic baietel [;]
SWEET ANGEL....ca sa citezi pe cineva....te duci in abra de sus a fiecarui mesaj...acolo unde arata o sageata verde orientata spre stanga....dai click pe ea....si iti va aparea sa citezi mesajul.....dar tu ai grija sa scii mesajul dupa tot mesajul citat.....adica dupa cuvantul: quote......ultimul quote de jos al mesajului.
ADIMERCEDEZ feliciatri pentru sarcina!!
M_OANA ce mai faci? Te lupti tot cu greata??
Revin ...
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
GUGUSHTIUC la 4 sapt sa stii ca nu prea vezi nimic....adica se poate vedea camera gestationala la embrionul nu-l vezi...e prea devreme. Nu am reusit sa citesc...ai sangerat?
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
gugushtiuc spune:
| citat din mesajul lui danangie GUGUSHTIUC la 4 sapt sa stii ca nu prea vezi nimic....adica se poate vedea camera gestationala la embrionul nu-l vezi...e prea devreme. Nu am reusit sa citesc...ai sangerat? .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Nu, nu am sangerat, asta a fost la prima sarcina.
In ceea ce priveste embrionul, stiu ca nu se vede. Daca ar fi sa fac eco s-ar vedea doar sacul gestational. pe mine ma intereseaza zona unde s-a fixat si bineinteles daca ESTE acolo

. Prima eco cu Luca tot la varsta asta a sarcinii am facut-o.Nu cred ca iti mai aduci aminte de mine, dar eu da de la mamici din iasi parca. esti din Iasi nu?
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
monica_dicut spune:
NU trebuie sa te sperie amnio. Daca o faci intr-un spital/cabinet bun nu are de ce. Riscul este mic de pierdere iar rezultatul destul de sigur. Acul am inteles ca e f subtire, nu simti nimic.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
titi143 spune:
Feteler eu nu prea ma pricep cum sa imi calculez cat am acum, dar am facut totusi un calcul si mi-a iesit ca am 6 saptamani si 3 zile. Ultimul meu CM a fost in 13.01.2009. Asistenta ginecologului mi-a spus ca am 5 saptamani si 6 zile. Voi nu stiti cate saptamani am ca nu mai inteleg nimic.
gugushtiuc spune:
| citat din mesajul lui titi143 Feteler eu nu prea ma pricep cum sa imi calculez cat am acum, dar am facut totusi un calcul si mi-a iesit ca am 6 saptamani si 3 zile. Ultimul meu CM a fost in 13.01.2009. Asistenta ginecologului mi-a spus ca am 5 saptamani si 6 zile. Voi nu stiti cate saptamani am ca nu mai inteleg nimic. |
Exista pe net un CALCULATOR al datei probabile a nasterii. Da un search pe google si intra chiar pe primul site, eu as scri adresa dar nu cred ca ma lasa pt ca fac reclama, ceva de genul asta. Introduci acolo data UM si iti apare DPN, Data probabila a conceptiei si datele la care se incheie trimestrele de sarcina.
Acum stiu ca esti derutata si asta din cauza ca la echo de ex se poate ca varsta sarcinii sa apara fie mai mare fie mai mica pt ca se calculeaza in functie de marimea embrionului, eu la sarcina anterioara am avut si decalaje de doua saptamani. medicul ginecolog, respectiv asistenta. au un sablon rotund de carton, te intreaba data UM si iti spun varsta in f de ce iese dupa calcule. Cred ca cel mai corect ar fi sa te iei dupa calculul de la UM, pt ca la echo varsta este estimativa si nu exacta. Sper ca nu te-am zapacit de tot.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
gugushtiuc spune:
| citat din mesajul lui titi143 Feteler eu nu prea ma pricep cum sa imi calculez cat am acum, dar am facut totusi un calcul si mi-a iesit ca am 6 saptamani si 3 zile. Ultimul meu CM a fost in 13.01.2009. Asistenta ginecologului mi-a spus ca am 5 saptamani si 6 zile. Voi nu stiti cate saptamani am ca nu mai inteleg nimic. |
Hai ca am intrat eu si mi-a dat ca data probabila a nasterii puiului tau e 20.10.2009 si esti insarcinata in 6 saptamani si 3 zile
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
titi143 spune:
Multumesc mult de lamuriri, deci mai am putin si trec la 7 saptamani. Am o intrebare ,care sunt saptamanile cele mai periculoase? Si cand ar trebui sa fie fixat embrionul?

ALESSIO , 07.06.2008