Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
gugushtiuc spune:
Eu stiam ca se scriu saptamanile implinite deja, iar plusul semnifica zilele din saptamana din care ai intrat. Pai asa am si eu 5 saptamani care inca nu sunt implinite, + ce?
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
ancutzam spune:
| Citat: |
Pai daca zici ca ai intrat duminica in saptamana a noua nu inseamna ca ai implinite 8 saptamani si cateva zile? GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze noi LUCA! Ce mare am crescut! |
Uite chiar m-am zapacit si am intrat si am calculat din nou deci eu azi am 9 saptamani si 5 zile asadar e bine asa semnatura?

9+
ButterflySim spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Ah clatite, mi-a facut si mama si soacramea asa ca alinus, cred, probabil ca de sideremie e vorba, pe analiza scrie FERR In rest ce ti-a spus Butetrfly mi le-a facut si mie. Butterfly, tu la ce hematolog mergi? gugushtiuc ![]() am scos fetele pentru eco Doro, nu a sarit nimeni ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
la Avram Simona la Coltea imi place mult de ea.
Si am fost si la Euroclinic ca ma trimisese doctora mea acolo ca ea e tot la Euroclinic. Cred ca o sa raman tot cu Avram ca imi place de ea. In plus si hematoloaga de la Euroclinic a spus asa cu admiratie a a-ti fost si la dna dr Avram....
9+Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
gugushtiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancutzam
Uite chiar m-am zapacit si am intrat si am calculat din nou deci eu azi am 9 saptamani si 5 zile asadar e bine asa semnatura? ![]() 9+ |
Pai asta e alta treaba, asa e corecta numaratoarea. Eu din primul mesaj am inteles ca abia ai intrat in saptamana a noua.
Acum ma gandeam ca daca ar fi sa aplicam o asa numerotare si varstei de ex, eu as avea 29 de ani +, desi ii fac abia la sf lui aprilie. va rog sa nu ma bagati in seama daca va enervez ca eu is cu capu' azi!

GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
ButterflySim spune:
[/quote]
BUNA,
hai sa-ti psun ca tocmai de cineva ca tine am nevoie acum..sapt asta afost groaznica la serv,adik am plecat palngand aproape in fiecare seara, in fine,ieri m-a cam durut buritca,dar sunt si fff constipata de cateva zile, iar azi dim uite ca a aparut sange,maro aproape negru si gros pe chilt,si cand ma sterg cu hartie mai ramane..si ma doare burtica,dar parca sunt prea constipata, durerile sunt mai mult ca la menstruatie,sunt un pic speriata
Zubeen cu bebica 7+
[/quote]
si pe mine m-a durut burtica tare de la constipatie in aceeasi perioada. am avut si sangerare tot maro. am fost la doc bb era ok mi-a marit doza de utrogestan si mi-a recomandat repaos la pat 2 sapt.
fugi la doc cat mai repede. si stai linistita.
9+
Simm
gugushtiuc spune:
Nu cred ca mai ajung azi sa fac echografie. Nu raspunde nimeni la tel la cabinet
.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
ButterflySim spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Fetelor, vin cu o tema de gandire sau de discutie. Dublu test sau triplutest??? MIe doc mi-a zis ca sa fac Dublutest ca e mai concludent. Stie cineva de ce? EU pe net n-am gasit nimic. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
buna intrebarea ta. din pacate eu o sa fac dilema si mai mare.
mie mi-a recomandat DRY TEST cica e mai tare ca celelalte 2. Nici eu nu stiu mare lucru dar acum o sa ies din casa si vreau sa cumpar revista SuperBebe ca au acolo un articol despre testul asta. Eu vreau sa aflu si cat costa.
9+Simm
gugushtiuc spune:
Am uitat sa va spun ca am mai facut un test care e super-pozitiv, dar tot sunt nerabdatoare sa fac eco ca sa ma asigur ca e acolo samburelul.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
monica_dicut spune:
Butterfly, am auzit de ea si am auzit numai lucruri bune. VReau si eu sa ajung SI la Coltea. Asta inseamna insa sa ajung la Caritas sa vorbesc cu doctorul care m-a scos pe mine din kkt ca mi-a promis ca ma ajuta sa-mi aduc cu bine urmatorul bebel pe lume (in sensul ca ma trimite la Coltea la sora lui care e hematolog dar nu stiu cum o cheama
sa ma urmareasca iar el o sa imi dea sfaturi ce si cum). S avedem acum. Incerc pe mai multe cai ca n-am ce sa fac.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
MangaGirl spune:
va rog din suflet nu mai pomeniti de atatea bunataturi ca ma iau toate poftele!!! 

![]()
crema de zahar ars....mmmm...si i-am dat si comanda mamei sa-mi trimita cornulete din Romania :))) sunt nebuna, nu? dar cornulete ca ale mamei cine mai stie sa faca? nimeni, evident!
MangaGirl :-)
9+