Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
creata2008 spune:
Nu, si eu m-am gandit la crema. ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
DEci numa io m-am gandit la crema de zahar ars??? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Subscriu, 9+!
Dar poti interpreta si ca 8 saptamani incheiate plus 5 zile. Si poti scrie 8s + 5z. Tu alegi!
Eu am 10+, adica eu inteleg ca sunt in saptamana a 10-a and counting.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
da, 9+ cu mandrie ca sa stie toata lumea!!!! MangaGirl :-) 9+ |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ancutzam spune:
Merci fetele pentru raspuns
dar chiar m-ati blocat acuma
. Sincer daca as pune 8+ numai bine asta este varsta bebelului ( ca era cu 6 zile mai mic cand am fost la ultima ecografie).
Deci sincer as pune si eu vreo 12+ ca tare mult imi doresc sa creasca mai repede burtica sa pa pot mandri si eu ca de sunt la prima sarcina
si foarte nerabdatoare.
monica_dicut spune:
Stiu ca sunt statistici. Eu data trecuta am facut TT. Acum doc mi-a zis sa fac DT-ul ca ar fi mai concludent. SIncer nu inteleg de ce, pentru ca da posibilitatea existentei a numai doua anomalii genetice. EA mi-a spus doar ca ar fi mai concludent si atat. Oare din cauza ca se face mai devreme? Sincer nici nu stiu ce sa fac, daca sa fac sau nu. Nu stiu ce as face in caz de...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
Eu as pune 40+ 1 ca sa fiu cu bebe deja in brate si fara stres. Pana acum abia asteptam sa schimb saptamana sa trec macar de 10. Acum m-am mai linistit putin ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ancutzam spune:
Gata am reusit acum ma mandresc si eu cu semnatura mea.
merci mult fetele care m-au ajutat raman datoare
si un 
Bine defapt
toate burticile
9+
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzam Merci fetele pentru raspuns dar chiar m-ati blocat acuma . Sincer daca as pune 8+ numai bine asta este varsta bebelului ( ca era cu 6 zile mai mic cand am fost la ultima ecografie).Deci sincer as pune si eu vreo 12+ ca tare mult imi doresc sa creasca mai repede burtica sa pa pot mandri si eu ca de sunt la prima sarcina |
Pai daca zici ca ai intrat duminica in saptamana a noua nu inseamna ca ai implinite 8 saptamani si cateva zile?
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
titi143 spune:
Mie mi-a facut eco si mi-a spus ca bebele este bine si ca sangerarea se datoreaza unei contractii pe care nu am simtit-o . Poate ca in timpul contractiei sa deranjat un pic bebele si de aceea am sangerat, nu stiu, atat mi-a spus ca bebele este bine. Mi-a dat si tratament de sustinere: 2 tabelete de no-spa forte pe zi si 2 tablete de duphaston, si o tableta de acid folic.
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Iar v-ati aprins?? Hehehe! Va sugeram eu acum vreo saptamana, parca, sa incercam sa ne expunem punctul de vedere fara sa fim categorice. Pentru ca fiecare face cum vrea. Iar ca sa fim sincere... e usor sa fii la a doua sau la a treia sarcina si sa dai sfaturi. Cand esti prima oara insarcinata, mai ales daca a durat destul de mult sau a fost cu peripetii, te sperii si de un varf de ac si nu stii ce sa faci. Oricat ar spune cineva ca nu e bine sa iei medicamente dupa ureche, pana la urma, no-spa-ul se da fara reteta si scrie foarte clar pe el cate ai voie sa iei maxim pe zi daca esti insarcinata. Si poate nu stiati, dar no-spa se ia si cand esti balonat, deci are mai multe rezolvari, nu numai contractiile inchipuite sau nu. Atata timp cat nu faci abuz, mai bine iei un no-spa, decat sa ai contractii si tu sa nu stii ce sunt alea si sa patesti ceva mai nasol. Zic si eu... nu dau cu parul. Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Subscriu! Mai bine sa iei no-spa decat sa stai cu un uter contract. E mult mai naspa sa nu tratezi contractia.....mai ales cand inaintezi in sapt....copilul nu se va putea dezvolta normal. Eu am luat la no-spa si scobutil!!
Aveam probleme de contractii....acu la varsta mica de sarcina......contractia o simti ca durerea de la menstruatie.....inaintand....efectiv ti se intareste toata burta pentru cateva secunde......daca se intareste doar o parte din burta si cealalta e ok.....asta nu e contractie......e bbul care se misca. 
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
Fetelor, ce mai faceti'? Am citit me diagonala.....eu am asa un somnnnnn si o foameeee.....aseara la 2,30 vroiam sa mananc spaghetii si saworma....nu-s sanatoasa....

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

ALESSIO , 07.06.2008