Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
rain_lover spune:
Mersi mult babytza
. Poate totusi imi raspunde cneva din sectorul trei ca sa fiu sigura, ca trebuie sa car fata dupa mine si nu pot sa ma plimb de la unii la altii.Plus : DE CE AM NEVOIE DE BULETINUL SOTULUI DACA SUNTEM CASATORITI?!?!?!
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rain_lover DE CE AM NEVOIE DE BULETINUL SOTULUI DACA SUNTEM CASATORITI?!?!?! |
Pentru ca suntem in Romania
Aaaa si daca vrei ca alocatia sa iti vina direct pe card sa iei un extras de la banca. Vezi ca iti cer foaia de la banca, cu semnatura. Nu este suficient sa le spui tu nr de cont, vor foaia de la banca.

Mara de Nadina , Maria de Kid , Erika de fce
La multe lunite !!!!!! Va pup si fug la nani

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Hopaaaa, constat ca s-a cam terminat cu cucuveala pe-aici!
Zic si eu inainte sa ma culc:
Lidia, multa sanatate lui Stefan si sa aveti o noapte linistita.
Babymom, la fel si voua, sa dormiti bine si sa va treaca mucisorii.
Vroiam sa mai zic de ai mei... Teo cu febra 37.8, sub antitermice. E mucios. Poate asta o fi, dar ma mira debutul brusc cu febra mare.
A mancat putin azi, dar e foarte vesel si a baut mai mult de 1l de apa fara sa-l urmaresc eu. Deocamdata Tantum (mi se pare mie ca e si rosu in gat, cat m-am putut uita), oftamesone, marimer, aspirator. Imuno, pin, alea le ia oricum, si panadol altenativ cu nurofen. Deja am ajuns sa ma pricep, la naiba.
Daca mucii se inmultesc, bag Eurespal ca mai am prin casa
, si mai vedem. Pediatra nu raspunde la multiplele apeluri asa ca ma rog sa nu creasca febra si sa ma descurc fara sa chem salvarea.
Radu e agitat si roade tot. Plange de foame, dar cand ii dau bibe rontzaie la el in loc sa suga si e si nervos pe deasupra. Nurofen si la el, doar seara la culcare, dentinox si jucarii de ros.
A balit tot ce avea pe el si cum sunt in criza de pijamale pe masura, i-am pus body subtire si l-am bagat asa despuiet in sac. Am dar si caloriferul mai mic un pic, sa nu lesine baiatul de cald si acu vaz ca doarme.
Numai Teo nu doarme inca ci asculata pe Djuvara.
Il astept si pe el sa adoarma sa ma pot culca si eu.
Sa aveti noapte buna.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_irina_ spune:
Noapte buna,
Felicic
multumesc mult de tot. Am incercat sa fac si eu sapaturi dar din pacate domeniul ma depaseste.
Clau de mult voiam sa iti spun dar tot nu apuc. Ai te rog mare grija cu televizorul. Am un caz concret, o prietena de-a mea care nu reusea de nici un fel sa hraneasca copilul decat in fata televizorului, atunci cand erau reclame. Cand se terminau reclamele incepeau urletele. Chiar le-am sugerat sa inregistreze reclamele pe DVD, dar sincer nu mi se pare deloc o solutie sa lasi copilul la tv ca sa pape.
Sper sa nu te superi ca ti-am zis asta. 
Noapte buna si cat mai linistita!
fericita de
Andreea-Maria
sabinel spune:
ati fugit damele mele... aveam si noi un dintoc cu care sa ne laudam. eh, noapte buna!
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 joy21: in care Carrefour? ca ma duc glont. ![]() Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Carrefour Feeria

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
anamona spune:
Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori.
Mamidestefan din experienta nepoteilor mei, stiu ca se intampla sa mai faca atunci cand racesc temperaturi mari de 39 de grade pentru cateva zile iar doctorii sa nu le poata faca nimic decat sa le prescrie antitermic. Sper ca doctorii care l-au vazut sa fi dat diagnostic corect si ma rog ca puiutul tau sa se faca bine repejor.
Sabinel pupici amaliei - poza cu dintzocul este bestiala. Tu ai facut-o?
anamona spune:
Joy21 - multumesc inca o data pt raspunsurile referitoare la pompa.
Sunt groaznic de indecisa - ce ma termina este diferenta mare de pret (de la simplu la dublu) pe care nu o pot explica: si Ameda si Medela par sa aiba aceleasi caracteristici. Mai mult si in The Baby Book sunt puse la acelasi nivel. mai citesc pe net ce mai gasesc, dar deocamdata tind spre Ameda.
LE: si cu astea fiind spuse va urez tuturor Vise placute si puricii sa va sarute!
gaia.nevia spune:
Sabinel, sa va fie de bine! Pupacim Amalia dintzoasa!
Super poza, eu nu am reusit....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
lala77 spune:
Mamidestefan, eu sunt de parere ca trebuie sa-l mai vada un medic. Nu poti sa fugi cu el la Medlife ? Ai mai putine sanse sa gasresti un dr obosit si plictgisit acolo.In principiu simptomele nu sunt grave (febra poate sa tina 3 zile char si fara infectie) dar faptul ca nu bea lichide e nasol. Trebuie neaparat sa bea, altfel se deshidrateaza; deshidratarea poate fi si un motiv de temperatura. Daca accepta greu lichide, pune-i niste Hidrasec in bautura si da-i chiar si cu forta. Poti sa-i pui intr-o seringa si sa-l tii de nas ca sa deschida gura. E important sa bea macar 500 ml de orice pe zi; mancatrea nu conteaza ca nu pateste nimivc daca nu mananca o zi doua.
Nikolici, ma intrebai cum e cu doua fete mici. Hmm, de unde sa incep?E f frumos dar e si f greu. Trebuie sa te ajute cineva ca altfel e cam nasol. Depinde si de copii. Alice se trezeste de 2-3 ori pe noapte (nu stiu de ce, asa face de la un an jumate) si Anna suge la fiecare 3 ore chiar si acum.In plus Anna are colici inca si a avut din maternitate si e super plangacioasa, vrea numai in brate,n-a pus gura pe biberon pana acum vreo saptamana si eu fac o ora pana in oras de unde stam ,asa ca era imposibil sa merg si la cumparaturi fara ea, ce mai , e cosmar. In conditiile astea nu se poate sa ma ocup de ele daca nu m-ajuta cineva. Am facut si asta ca n-am avut bona aproape doua luni si am prins si un puseu de crestere. A trecut dar eram zombi. Stiam ca va fi asa si Anna n-a fost un accident; noi am vrut-o. Ideea era ca o sa creasca amandoua deodata si e mai bine pt ele. Insa pt parinti e greu. Stiu mamici care au facut acelasi lucru ca si mine, insa cu copii cuminti si a fost ceva mai usor. Sper ca nu te-am speriat prea tare. Poti s-o intrebi si pe Anis cum e cu trei; ale ei macar sunt cuminti.![]()
La noi nu mai trece raceala asta. Cel mai rau e mami.
La fete pare sa fi trecut; insa la mine nu vrea sa plec e deloc si vad ca o ia si bona.
Gaia.Nevia, pt copii de la 1 an in sus, in loc de Nurofen, noua ne da pediatrul Diclogesic 12,5 mg pt copii, supozitoare. Scade febra imediat si are si efect antiinflamator mai pronuntat decat Nurofenul. Intreaba pediatrul tau despre el. E fff bun; mie cel putin asa mi s-a parut.