Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani pt bebelushii nascuti intr-o zi de 26!!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza bobocime, saru mana de

A mea s-a trezit de la 6 iar mie imi este un somn ....

BAbytza asta e o veste buna cu zilele lucratoare, sa dea Domnu sa reusesc

La Multe Lunite

Andrey de Andrey2008

Eva de Andreutac

Alessandra de Danucu

Edi & Robi de Lumi

Ahh si a inceput repertoriul ei de dimineatza

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Monyca.C, te rog sa-i spui Evei ca Harri intreaba tot timpul de ea.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ange: nu te stresa cu zilele lucratoare, astea sunt doar ca sa iei indemnizatia din luna ianuarie la tine(ptr ca ai avut postnatal) Daca nu reusesti, ti se accepta dosarul oricum si vei primi indemnizatie din luna depunerii lui, adika martie, vei pierde doua luni, dar nu vei pierde indemnizatia![(asta doar daca este reala treaba cu cele 10 luni obligatorii de cotizare, am auzit si eu, dar acum 2 sapt a intrebat cineva si i s-a raspuns ca nu pot primi dosare ptr ca nu au nimic intern) succes!
claudina: concediu medical si cel de sarcina si lauzie sunt tot venituri. Pe adeverinta vor fi 13 luni, ultima luna este cea in care s-a nascut bebe, dar, la calcule, se vor lua in considerare veniturile din luna anterioara nasterii copilului. Cel putin asa scrie in norme. Ar fi super sa se ia in considerare si ultma luna ptr ca lunile in care ai avut concediu medical platit cu 85%, ai luat mai multi bani decat daca mergeai la serviciu
irina: cu mii de scuze ptr intarziere, iti dau PM cel mai sigur sambata! (tb sa vb cu cineva care a intampinat o situatie similara)

Noi suntem bine, exceptie facand dintii, care nu au spart gingia si vad ca nici nu au de gandSeara avem un moment critic, cam de doua ore, il depasim doar cu 2 ml de nurofen. Nu merge nici Calgel-ul, nici Dentinox-ul, trebuie sa sun dr sa-l intreb: nu face rau Nurofen in fiecare seara? Avem deja 6 zile consecutive de cand il luam

Spunea cineva ca nu trebuie sa obisnuim bebe sa pape mult, ca i se mareste stomacelul si asa va papa mereu, dar cum sa fac sa nu-i mai dau asa mult?
ora 7,30 -260 ml lapte
ora 10,30- 100 ml mar +faina de orez si 150 ml lapte
ora 14= 210 ml lapte
ora 17 210 ml lapte
ora 20,30-210 ml lapte
Astea ptr ca asa ii fac bibele si nu lasa nik in ele si nici nu-i mai dau, sunt sigura ca ar mai hapai vreo 30 ml peste

Aseara, pe la 18, 30 bombanea, mormaia, nu era de la dinti si i-am facut 70 ml apa+2 linguri de cereale morcov si mar. Le-a ras si peste 2 ore nu a avut nici o treaba sa mai manance si 210 ml lapte.

De azi incepem cu supa, am gasit morcovi romanesti in Carrefour, am luat si albitura, dovlecel si cartofi dulci (cam scumputzi 13 lei kg)

Sanatate multa boboceilor bolnaviori!

edit: am urmarit aseara poze si videoclipuri cu bobecei, Vladutz era super incantat, mai ales cand a vazut printese la botez Crina si Thea

de cand se poate da bebeilor sa bea din cana? este innebunit sa ne ia paharele din mana, le duce la gura si scoate limba sa lipaie ca un catel

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata...
Nu da nimeni o ??? Ca Sorina a avut activitate de la 5.30 tot cu intoarcerile ei si sunt cam ...

Pentru inceput, ca-i dimineata si n-am apucat sa citesc din urma, dorim sa uram tuturor sarbatoritilor zilei de azi, iar ptr micul Robi o urare speciala din partea Sorinei:

Dragul meu Robi (),

De cand te-am vazut,
Traiesc cu speranta,
Ca ne vom revedea,
Nu numai in vise,
Ci ... aievea!!!

Ma topesc de dor,
Gadindu-ma la tine,
Si asteptand...
Sa vii iar la mine!

Sper sa simti la fel,
Si sa fie aievea,
Pentru ca tot sper
Sa ne revedem.

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Roxana off te-am tot strigat ..imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori,sper sa treceti cat mai repede peste

babymom cum sunteti?Cum trecut noaptea??

Edi si Robi

Ange sper sa rezolvi cu dosarul

Feli groaznic ci dintii pana ies..eu stiu ca scrie pe prospectul de la NUrofen ca nu se administreaza mai mult de 3 zile consecutiv,dar daca ii dai numai seara nush daca se mai tine cont de asta...acuma intreaba si tu dr

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumesc pt sprijin fetelor ma duc acum sa vad ce pot face. Pupici

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Ada , preety multam de cafeluta

Claudina eu am nascut pe 27 septembrie. Si in adeverinta este trecut de la luna in care am nascut in urma pana la la luna octombrie 2007 . Deci calculul e facut pe oct 2007-sept 2008.

Babymom voi cum sunteti ? Ai dormit vreun pic ?

Felicia pup mamica si mancaciosul
Asa cum ai spus si tu , mie mi-a convenit tare mult ca se ia in considerare luna in care am nascut pentru ca atunci a fost cel mai mare venit. Si de luna a 13-a mi-a zis ca nu mai trebuie completata ca s-a modificat iar cerinta si iau in considerare luna in care s-a nascut bebe.

Angelyna nu eram sigura ca pierzi doar lunile dec si ian daca nu decpui in 60 zile, asa ca am preferat sa tac decat sa spun vreo tampenie. Bafta !!!! Sa reusesti si tu cu dosarul

Edit :Ada nu e racita Tina, slava Domnului , e bine .

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaaa
Ada multumim de cafea..aproape am terminat-o

Off ce e cu atatia puiuti bolnavi si agitati??

Cd
..mi s-a facut pielea de gaina ..cand am citit ce ai scris tu acolo de Milk..la puiut..sa scape repede.

Babymom..si Ada..sper ca sunt mai bine puii vostri..imi pare rau ca ati avut o noapte grea.

Noi suntem cuminti..aseara culcat la 7.30 ..trezit la 7.30 dimineata..bineinteles cu vreo 3 mese noaptea. De vreo 2 nopti are un obicei de genul ca...se baga frate in mine noaptea..ii dau sa pape..si ma dau mai asa..sa nu pun mana pe el..sau sa-l lovesc cumva..el..dupa mine..si tot asa...azi dimineata jumate de pat era gol..taica-su bagat de tot in zid..eu..inghesuita langa tati..si el ca bosu intins langa mine...ne cam pune ...la zid

Asa...azi incepem si noi cu suculetul de morcov...pregatit storcatorul...sa vedem daca are succes

La Multi Ani!!! pentru bobocimea
Andrei de andrey2008 , Eva de andreutac , Alessandra de danucu , Hunii de Luminita

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata si de la noi
eu bag un ibric de cafea ca desi am dormit de la 11 la 6 sunt franta si nu stiu de ce

La multi ani tuturor boboceilor care azi se serbeaza

Felic, super puiul tau, papa de rupe, dar eu zic sa-l lasi sa pape cat vrea el, ca probabil asa are el o pofta mai mare si daca e sanatos si vesel, e tot ce conteaza. legat de canuta, stiu ca incepand cu 6 luni poti sa incepi sa-l inveti cu ea. Pupa-l din partea mea pe mancacios

ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog: Irina cred ca a racit ca are nasul infuundat iar cu batistuta nu iese decat foarte putin, iar de dimi. i-am scos si un mic mucusor cu un firicel de sange. Ce sa-i dau ca sa ii fie bine ca ma termina sa o vad maraita si cu nasul mereu infundat,plus ca suntem inainte de vaccin si nu as vrea sa-l amanam.

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput