Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo
Irina cred ca a racit ca are nasul infuundat iar cu batistuta nu iese decat foarte putin, iar de dimi. i-am scos si un mic mucusor cu un firicel de sange. Ce sa-i dau ca sa ii fie bine ca ma termina sa o vad maraita si cu nasul mereu infundat,plus ca suntem inainte de vaccin si nu as vrea sa-l amanam.

Radu are cateori cate un muc foarte mare si destul de uscat, care il deranjeaza pana reuseste el sa-l sufle afara (fara a fi racit). Daca asta e cazul si la tine, nu iese cu batista bebelusului, si nici nu mi se pare ok sa tragi cu ea din nasul uscat. Pot fi mucisori si de la praf, scame, etc...

So... daca nu reuseste sa ii scoata singura, pune-i in nas ori o doza de 5 ml de ser fiziologic, ori marimer/sterimar cu spray-ul si abia cand se mai inmoaie mucozitatile (5-10 min) poti incerca din nou sa o aspiri.

Hope it helps.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

intrebare intrebatoare:

Ati folosit vreodata serviciile CURIERO, FAN CURIER sau CARGUS ca sa trimiteti prin tara diverse?
Daca da, cum se procedeaza, cam cat costa, te ajuta ei sa ambalezi lucrurie mai mari, etc.

Merci mult.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

intrebare intrebatoare:

Ati folosit vreodata serviciile CURIERO, FAN CURIER sau CARGUS ca sa trimiteti prin tara diverse?
Daca da, cum se procedeaza, cam cat costa, te ajuta ei sa ambalezi lucrurie mai mari, etc.

Merci mult.

Ada, mama de baieti:

fan curier sunt niste neseriosi, incearca cargus. mi se par ok. din cate stiu trebuie sa te duci cu pachetul facut, la atlassib costa in jur de 2 euro kg, nu stiu ce tarife practica intern ceilalti. cel mai bine suni la ei si intrebi.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ma scuzati nu stiu unde mi-e capul. buna dimineata!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Sabinel, multumesc frumos.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata si de la mine!

Azi trebuie:
- sa fac curat si zuza sa stea adormita cat fac eu curat (nu pot da cu aspiratorul)
- sa merg la serviciu - nu-i decat langa romexpo iar eu stau pe gurgiului si n-am masina (nu ma lasa nimni s-o folosesc aa ca deh )
- sa merg la dpc sector 4 sa-mi las dosarul de cic. Mie mi-au scris pe adeverinta persioada de cotizare pana pe 13.02.2009 si aia acolo voiau 10.10.2008. Daca mai bag multe emoticoane cu alccol cred ca ma imbat :)).

Pe tati l-am trimis cu frate-miu s-o ia pe socrella ca costa mult sa mergi cu microbuzul pana l bucuresti si mai bine latesc eu benzina 2 milioane decat sa mai aud justificari si de-astea . Ma rog ea si-a socotit drumul din braila la valcea pt 2 persoane. De parca botez se face de 5 ori pe an si e musai sa vii. LA un moment dat imi sugerase sa fac asa "sa fie fata boteata" pe-aici pe udneva de parca e mai simplu sa mut 20 de persoane (familia mea) in bucuresti decat 2 persoane (fam lor) in valcea. Unde e emoticonul ala care da din mana?

Sa nu mai zic ca barbatu-meu pare ca are o mare jena sa vorbeasca cu fetele de la hr, de parca nu stiu ce l-as trimite sa faca. Ieri cand i-am zis ca e gresit voiams a vin intr-acolo si repede el: "da atunci vorbesti tu cu ele da?". Ce-o fi asa o mare greutate nu stiiiiu. Ar trebui sa inventez niste nevoi birocratice, imi puteti da vreo idee? Sa-l trimit la inspectoratuld e munca sa-mi ia dde-acolo vreo adeverinta de care n-am nevoie... sau ceva orice sa mai dea si el nas cu adevarata birocratie? Hm, am o amica lucrand la un for oficial la relatii cu publicul, il trimit la ea si o rog sa-l frece, ce parere aveti? Mwahahaaaaa.... I'm evil.

Ce bine ca sunteti aici, acum sunt bine si zambesc, am scapat de ce ma rodea dimineata asta. Scuzati ceasaful, e pentru o cauza nobila.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo
Irina cred ca a racit ca are nasul infuundat iar cu batistuta nu iese decat foarte putin, iar de dimi. i-am scos si un mic mucusor cu un firicel de sange. Ce sa-i dau ca sa ii fie bine ca ma termina sa o vad maraita si cu nasul mereu infundat,plus ca suntem inainte de vaccin si nu as vrea sa-l amanam.

Radu are cateori cate un muc foarte mare si destul de uscat, care il deranjeaza pana reuseste el sa-l sufle afara (fara a fi racit). Daca asta e cazul si la tine, nu iese cu batista bebelusului, si nici nu mi se pare ok sa tragi cu ea din nasul uscat. Pot fi mucisori si de la praf, scame, etc...

So... daca nu reuseste sa ii scoata singura, pune-i in nas ori o doza de 5 ml de ser fiziologic, ori marimer/sterimar cu spray-ul si abia cand se mai inmoaie mucozitatile (5-10 min) poti incerca din nou sa o aspiri.

Hope it helps.

Ada, mama de baieti:

e posibil s afie si niste musciori mai uscati insa nu se vad si chiar daca ii pun ser fiziologic si Marimer tot nu iese. Ea este vioaie si destul de ok asa ca nu imi dau seama daca e raciota sau nu.

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

clau_geo incerca asa...dupa ce pui serul fiziologic lasa un minut sa se umezeasca ^bine caile..si pe urma cu un betisor de urechi mici, iei o data ce se lipeste , si cu capul celalat care este mai uscat se ia ce ramane.La mine functioneaza intodeauna.Deci iti trebuie un betzisor de nara.Sau alta varianta, pune serul, lasa minutul si incearca cu batista bebelusului.
IMPORTANAT: A SE TINE BINE MAINILE BB ULUI CA TI POATE DA PESTE BETZISOARE CAND LE MANEVREZI

hope it helps

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata la voi!ca la mine...
Da, da, am dormit mai mult de-o gramada: de la 2 la 3 cu bebe Dragos impachetat pe mine in wrap si eu stand in fund, ca numai asa s-a calmat... si apoi de la 5:30 pana la 7, in reprize de 30 min., ca avea nasul infundat, nu putea sa respire, nici sa suga si se enerva groaznic. Cred ca am trezit tot blocul cu urletele noastre. Sarcau' Victor s-a trezit si el si-mi zice: Mama, du-l pe Dragos la spital daca tu nu poti sa-l calmezi. Mi-era asa mila de ei de amandoi - unul plangea de nu se putea opri, cu suspine si sughituri deja, celalalt nu putea dormi, iar sotul meu saracul nu stia nici el ce sa mai faca ( si avea pacienti programati la cabinet de la ora 7; s-a dus cu ochii umflati de nesomn )
Deci... o noapte perfecta

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari!

Ada, toate serviciile de curierat rapid sunt door to door, vin si iti ridica coletul de acasa. Eu lucrez bine cu Fan Courier si Cargus. Poti intra pe site-urile lor, cred ca au un calculator on line in functie de greutate, distanta etc. Nu cred insa ca ambaleaza ei. Imi pare rau pentru bolnaviori

Eva, ma bucur mult ca Luca accepta lingurita, e un pas mare, felicitari

Babymom, sper ca Dragos e mai bine.

Clau_geo, nu aspira niciodata nasucul pe uscat, poti sa-i ranesti mucoasa nazala.

CD27, saracul Mik, imi pare asa de rau pentru voi. Si Carla a avut anorexie, ma rog in termeni clasici - lipsa poftei de mancare. Eu i-am dat un complex de B-uri si si-a mai revenit. E o perioada mai proasta poate si sper din tot sufletul sa treaca cat mai curand. Multi

Am avut o noapte linistita, cu trezit la 6.30. Acum Carla a papat 125 g de para cu cereale. Tare cumintica e . Numai la lapte facem insa niste crize monstru, iar apoi cand vede ca e papa bun bea tot. Ce-o fi in capsorul ei...

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput