Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
CosmyB, te pupa mama! sar'na de urari.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Ada si voi tot asa sunteti ? :(( imi pare rau...incearca totusi daca puii dorm deja sa pui si tu capul pe perna ca maine ei vor fi duracell si tu vei fi rupta de oboseala Multa sanatate
Lumi vad ca acum e omica diferenta intre ei...eu ma tot gandeam , oare nu cumva data trecuta a masurat si cantarit dr acelesi bebe ???
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
wow, babytza, sar'na ca m-ai facut dr.......... ca eu ii masor si ii canteresc de fiecare data...... chem pediatra doar la vaccin sau, daca nu avem probleme deosebite, 1 data pe luna sa ii asculte la plamani, inimioara, sa se uite in gatutz la ei, ca eu nu reusesc. ai fost dulce, chiar daca n-aveai de unde sa stii
e posibil totusi sa nu ii fi cantarit bine la un moment dat. pe de alta parte, mi se pare justificabila diferenta, caci Robi e mai fomist in ultima vreme, ultimele 2 sapt, papa f bine. Si Edi papa bine, dar mai putin decat Robi si Edi e si mult, mult mai agitat si mai activ.... Robi ar dormi si in apa... si azi de ex. doarme de la 22.00 si pana la 05.00 n-am treaba cu el.... chiar cred ca se va mari diferenta dintre ei, daca o tin tot asa.
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
sabinel spune:
ua! plec 5 min si voi treceti la pagina 7. mai mai mai.
presimt c-o sa trag cu dintii ce n-am tras cu colicii...
la multe lunite sarbatoritilor!
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
luminita2008 spune:
brrrrrrr.... si mie mi-e frica de dinti, sabinel.... tin pumnii sa treceti cu bine peste asta!
merci mult de urari!
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
ma bag la . noapte buna!
GHIDUL MAMEI
babytza spune:
Va pup si eu si va doresc o noapte cat mai linistita, mai ales mamicilor cu puisorii bolnaviori
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Ada sa va faceti si voi bine!
Noapte buna si de la noi!
Pozici
Mami super happy de Maya
gaia.nevia spune:
cucu.... dau da nu beau ca poate mai prind un pui de somn.
m-a trezit Teo care vorbea. Si tomas, si pesi, si minima, tot repertoriul.
Nu am dormit eu cu el, pentru ca tati a spus ca il verifica el si sa am incredere, sa dorm linistita. L-a verificat pe la 3, cica era ok.
Eu m-am culcat cu TV aprins si dat tare, pe postul "dorel", asa l-am auzit, tati nu-l auzea desi era cu el in pat pt ca vb incerisor. Dar la mie pe TV se auzea...
I-am luat temperatura si a baut 2 cani cu apa, vreo 400ml. 38.9 for now, asa ca numai nurofen.
La multi ani hunilor, vroiam si eu sa zic Luminitei, si la multi ani tuturor micutilor nascuti intr-o zi de 26.
Sa te vad Lumi cand o sa te gandesti ce cadou / cadouri le iei de ziua lor
O sa conteze cum sunt ei si cum se joaca impreuna, ca sa le iei aceeasi chesti (naspa ) sau lucruri diferite ceea ce mi se pare mai avantajos financiar .
Pupici, ca vorbesc si eu de parca am febra.
Ramo, te pup! Si pasarile de noapte, cosmy, sabinel, babytza (Tina e racita?? sper ca nu si sunteti toti bine)...
Babymom, sper ca te-ai odihnit!
Ange, bafta cu dosarul!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
wow, ce noapte! imi pare rau, fetelor, ca au avut puii febra!
la mine a fost un pic agitatie de la 12-2, ca s-a mai trezit razvan urland...in somn. il intorceam de pe burta si a dormea la loc. dupa 2 a dormit nemishscat pana la 7...dar eu tot m-am mai trezit sa ma uit la el (doarme in patut de 3 nopti si asta a fost cea mai agitata)
babytza, pai e super daca alea 60 de zile sunt zile lucratoare!
deci pana la urma tr adeverinta inclusiv cu luna in care s-a nascut copilul, pt luna aia fiind nevoie de toate veniturile sau doar de veniturile pe perioada de la inceputul lunii pana la data la care s-a nascut copilul?
cazuri de concediu medical au fost? cum s-a considerat?
ada, multumim de cafea! acum ma duc sa o pun la foc!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)