Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Andrei de andrey2008 , Eva de andreutac , Alessandra de danucu , Hunii de Luminita , La multe lunite ingerasilor !!!!!! Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
sar'na mult, mult.
bilant la 5 luni:
Iezisor: 68cm, 7980 gr
Robisor: 69cm, 8200 gr
trecut in tabel
tocmai ce ziceam ca nu se mai aude nimic.... cand iar a miaunit careva... cand am ajuns in dormitor insa liniste TOTALA.... nici nu stiu cine-i vinovatul....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Babymom ic pentru bebe Dragos, off a facut febra micutul Victor e ok? Ca poate a luat ceva de la el. Tinem pumnii sa fie totul bine. Un mare-mare si pentru mami!
Pozici
Mami super happy de Maya
300 spune:
Si io pe-aici!
Lumi fugi si mai prinzi ceva somn!
Babymom, speeeer sa treaca repede si va odihnitimai bine. Fugi si dormi!
Ange n-am citit tot din urma deocamdata da maine o sun si eu pe gargarita sa ii spun vestea asta, e in aceeasi situatie. Culmea e ca ea a lucrat luna respectiva insa angajatorul i-a facut contract mai tarziu si n-au vrut sa modifice, probabil au multe nereguli si se temd e controlul inerent de la directia muncii.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
si eu pe aici... cam trista.
Teo cu febra mare... nu stiu ce are si Radu plans de la dintisori. Mi-e si frica sa ma culc ca nu stiu cum si care ma trezeste...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
LA MULTE LUNITE si din partea noastra tuturor sarbatoritilor de azi!
Un mare ptr Eva de Andreutac!
Si-s tare curioasa ce mai face geamanul nostru si a lui mamica... Feli Falkone
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 of of, si eu sper sa fie bine.... verifica totusi febra, daca nu a adormit, poate ii dai ceva sa ii treaca - daca nu i-ai dat deja - ma gandesc ca ii va trece agitatia, de la febra se agita.... si tin pumnii sa nu faceti noapte alba... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008 Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
I-am dat imedit dupa baie o doza de Nurofen si 1/2 sup. Novocalmin. febra i-a saczut imediat, dar... agitatia a ramas cu noi...
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
of, of, da' ce e mai cu bebelacii astia bolnaviori? Ada, imi pare rau... si ptr voi, sa treaca..... eu zic totusi sa dormi, sa mai prinzi ceva putere.... eu vorbesc...
CosmyB, Ramo
GHIDUL MAMEI
babytza spune:
Babymoom offf si voi cu mucisori si febra ....Sa va faceti bine repede si sa nu sufere piciul Multa sanatate ! Sper sa fie bine peste noapte si sa nu faca febra si maine sa nu mai fie agitat
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
300 spune:
Ooof Ada tare rau imi pare de micut. Totusi nu face noapte alba ca maine ce mai faci? De ce nu-l pui pe tati sa doarma cu Radu si dormi tu langa Teo, ia-ti niste apa si ce-ti mai trebuie langa tine... asa cred ca te poti si odihni un pic.
Astept vesti bune maine.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CosmyB. spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Andrey de andrey2008
Eva de andreutac
Alessandra de danucu
Edi & Robi (Hunii dulci) de Lumi
Pozici