Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 5

luminita2008 spune:
da' unde sunteti, mai cucuvelelor? o data bantui si eu noaptea pe aici si tocmai acum v-ati dus la
?
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

sabinel spune:
na seara! sau neata devreme! si eu prezenta.
amalia e duracell, cred c-o dor gingiile, asa c-am bagat in ea 2 ml de nurofen.
nu mai stiu cine zicea, anamona parca, sa impartasesc impresii despre cum se impaca dintii cu alaptatul. nu e nici o diferenta, dintele nici nu se simte.
mi-a luat soata bicicleta medicinala, am reusit doar 2 km sa pedalez. m-a terminat, iar maine o sa am febra.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

babymom75 spune:
Luminita, eu mai sunt pt. cateva clipe pe aici... tocmai mi-am bagat un ochi sa vad ce mai ziceti si... sa ma calmez un pic, ca pt. prima oara de cand am nascut am nervii prastie: asta micu' are muci si tuseste de azi-dimineata, dar asta nu m-a ingijorat, pana cand spre seara a trantit si febra, nu stiu cat ca n-am mai stat sa-l chinui cu termometrul, ci l-am bagat direct la baiata racoritoare. Dupa asta m-am tot chinuit sa-l adorm incepand cu ora 21 si terimnand in urma cu cateva minute, adica pe la 24:30 - cu urelete ingrozitoare, supt si apoi regugitat, iar urlete, refuzul sanului, urlete, regurgitat... ce mai agitatie extrema, mai sa nu-mi recunosc puiul. N-a mai facut niciodata asa
Sper ca macar noaptea asta sa ne odihnim mai bine.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)

luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Prezent !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

babytza spune:
Andrei de andrey2008 , Eva de andreutac , Alessandra de danucu , Hunii de Luminita ,
La multe lunite ingerasilor !!!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

babymom75 spune:
Am vazut jumperul - exact asa am avut la Victor, doar ca acei chiloti erau albi cu dungi gri ( sau gri cu dungi albe, ma rog... ). Foarte, foarte practici si... haiosi. O distractie sa privesti copilul topaind in el!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)

300 spune:
citat din mesajul lui CD27 Ramo ai grija cu actele de la munca ca fetele sunt cu capul in nori ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Of Mik mic prin ce-a trecut el!

A propos de medic, fu chiar ok, a zis ca e super ca am stat doar pe san atata vreme si ca de-acum n-ar fi totusi rau sa ii dau niste mar ras, iar spre 5 luni jumate sa incep cu supa si legume pasate. I-am zis ca i-am dat ffff. putin suc de fructe dar nu m-am omorat

M-a amuzat cum zicea e supa, s-a apucat el sa zica apoi adauga"dar nu-ti spun de supa ca oricum ai citit tu cum se face". Ma rog, in mare da, incep cu albituri si morcov apoi la cateva zile o noua leguma. Cum nu ma interesa subiectul am dat onorariul de cuviinta si m-am carat repde de-acolo uitand sa-l intreb cum se prezinta bebelina la stat la 45 de grade (de parca o mai poate cineva tine culcata in brate).

puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

luminita2008 spune:
citat din mesajul lui babymom75 Luminita, eu mai sunt pt. cateva clipe pe aici... tocmai mi-am bagat un ochi sa vad ce mai ziceti si... sa ma calmez un pic, ca pt. prima oara de cand am nascut am nervii prastie: asta micu' are muci si tuseste de azi-dimineata, dar asta nu m-a ingijorat, pana cand spre seara a trantit si febra, nu stiu cat ca n-am mai stat sa-l chinui cu termometrul, ci l-am bagat direct la baiata racoritoare. Dupa asta m-am tot chinuit sa-l adorm incepand cu ora 21 si terimnand in urma cu cateva minute, adica pe la 24:30 - cu urelete ingrozitoare, supt si apoi regugitat, iar urlete, refuzul sanului, urlete, regurgitat... ce mai agitatie extrema, mai sa nu-mi recunosc puiul. N-a mai facut niciodata asa ![]() ![]() ![]() ![]() Mama lui ![]() ![]() |
of of, si eu sper sa fie bine.... verifica totusi febra, daca nu a adormit, poate ii dai ceva sa ii treaca - daca nu i-ai dat deja - ma gandesc ca ii va trece agitatia, de la febra se agita....

Luminita

GHIDUL MAMEI

CosmyB. spune:
Lumi, cuscra si euuuu pe aici
Ma amuz cu filmuletele puse azi: cu mancacioasa Crina cum papa ea tot din lingurita plina
Ange poate rezolvi cu CIC
Frumoasa cu ochii mari Irina care sta la taclale cu tati e o scumpete!
Noah care nu mai are rabdare, vrea sa plece la plimbare singurel si vrea sa si pape cu lingurita de-acu`
CD trimitem un ic pentru Mikul sa se faca repede bine
Pozici
Mami super happy de Maya