Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

da' unde sunteti, mai cucuvelelor? o data bantui si eu noaptea pe aici si tocmai acum v-ati dus la ?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

na seara! sau neata devreme! si eu prezenta.
amalia e duracell, cred c-o dor gingiile, asa c-am bagat in ea 2 ml de nurofen.
nu mai stiu cine zicea, anamona parca, sa impartasesc impresii despre cum se impaca dintii cu alaptatul. nu e nici o diferenta, dintele nici nu se simte.
mi-a luat soata bicicleta medicinala, am reusit doar 2 km sa pedalez. m-a terminat, iar maine o sa am febra.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Luminita, eu mai sunt pt. cateva clipe pe aici... tocmai mi-am bagat un ochi sa vad ce mai ziceti si... sa ma calmez un pic, ca pt. prima oara de cand am nascut am nervii prastie: asta micu' are muci si tuseste de azi-dimineata, dar asta nu m-a ingijorat, pana cand spre seara a trantit si febra, nu stiu cat ca n-am mai stat sa-l chinui cu termometrul, ci l-am bagat direct la baiata racoritoare. Dupa asta m-am tot chinuit sa-l adorm incepand cu ora 21 si terimnand in urma cu cateva minute, adica pe la 24:30 - cu urelete ingrozitoare, supt si apoi regugitat, iar urlete, refuzul sanului, urlete, regurgitat... ce mai agitatie extrema, mai sa nu-mi recunosc puiul. N-a mai facut niciodata asa Sper ca macar noaptea asta sa ne odihnim mai bine.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Prezent !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

stiam eu ca tu esti pe aici.... eu vaz ca nu s-a mai trezit Iezisorul..... mai pandesc putin totusi....

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andrei de andrey2008 , Eva de andreutac , Alessandra de danucu , Hunii de Luminita , La multe lunite ingerasilor !!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am vazut jumperul - exact asa am avut la Victor, doar ca acei chiloti erau albi cu dungi gri ( sau gri cu dungi albe, ma rog... ). Foarte, foarte practici si... haiosi. O distractie sa privesti copilul topaind in el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Ramo ai grija cu actele de la munca ca fetele sunt cu capul in nori

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Of Mik mic prin ce-a trecut el! mami si bebe sa treaca repede. Mda, mi-au gresit adeverinta, si la mine au azut ca perioada de cotizare era trecuta pana pe 13.02 in loc de 10.10. Maine ghici cine se duce cu copilul de gat pana la firma? Mai aveam lipsa si copia buletinului sotului, asa ca m-au trimis acasa... As fi vrut sa merg azi la firma dar ma "programasem" la medic.

A propos de medic, fu chiar ok, a zis ca e super ca am stat doar pe san atata vreme si ca de-acum n-ar fi totusi rau sa ii dau niste mar ras, iar spre 5 luni jumate sa incep cu supa si legume pasate. I-am zis ca i-am dat ffff. putin suc de fructe dar nu m-am omorat . A insistat pe obisnuitul cu lingurita si i-am zis ca stie de ea. Insa am uitat sa ii spun care are reflexul impinsului cu limba destul de pronuntat desi mai putin ca inainte. Zic ca ei si fac ca mine. Oricum s-a uitat la bebita si a zis ca e super ok balerina mea.

M-a amuzat cum zicea e supa, s-a apucat el sa zica apoi adauga"dar nu-ti spun de supa ca oricum ai citit tu cum se face". Ma rog, in mare da, incep cu albituri si morcov apoi la cateva zile o noua leguma. Cum nu ma interesa subiectul am dat onorariul de cuviinta si m-am carat repde de-acolo uitand sa-l intreb cum se prezinta bebelina la stat la 45 de grade (de parca o mai poate cineva tine culcata in brate).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Luminita, eu mai sunt pt. cateva clipe pe aici... tocmai mi-am bagat un ochi sa vad ce mai ziceti si... sa ma calmez un pic, ca pt. prima oara de cand am nascut am nervii prastie: asta micu' are muci si tuseste de azi-dimineata, dar asta nu m-a ingijorat, pana cand spre seara a trantit si febra, nu stiu cat ca n-am mai stat sa-l chinui cu termometrul, ci l-am bagat direct la baiata racoritoare. Dupa asta m-am tot chinuit sa-l adorm incepand cu ora 21 si terimnand in urma cu cateva minute, adica pe la 24:30 - cu urelete ingrozitoare, supt si apoi regugitat, iar urlete, refuzul sanului, urlete, regurgitat... ce mai agitatie extrema, mai sa nu-mi recunosc puiul. N-a mai facut niciodata asa Sper ca macar noaptea asta sa ne odihnim mai bine.

of of, si eu sper sa fie bine.... verifica totusi febra, daca nu a adormit, poate ii dai ceva sa ii treaca - daca nu i-ai dat deja - ma gandesc ca ii va trece agitatia, de la febra se agita.... si tin pumnii sa nu faceti noapte alba...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi, cuscra si euuuu pe aici

Ma amuz cu filmuletele puse azi: cu mancacioasa Crina cum papa ea tot din lingurita plina
Ange poate rezolvi cu CIC

Frumoasa cu ochii mari Irina care sta la taclale cu tati e o scumpete!

Noah care nu mai are rabdare, vrea sa plece la plimbare singurel si vrea sa si pape cu lingurita de-acu`

CD trimitem un ic pentru Mikul sa se faca repede bine

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput