LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
BRAVO GUGULE !!!! FELICITARI MAMI !! SA AI 40 DE SAPTAMANI MINUNATE, FARA GRETURI, FARA PROBLEME SI APOI UN COPILAS SANATOS SI FRUMOS PRECUM LUCA!!!
Abia asteptam sa ajung acasa si sa intru sa vad cine este noua burtica....![]()
Danutule, mai rezista putin!!! Nu stiu ce sa spun de consola nitendo... Noi am fost fan playstation de la sony. Chiar l-am scos zilele trecute de unde-l aveam pitit de dimi si sa ne vezi si pe mine si pe dimitrakis ce ne jucam...,
Din pacate nu am mai gasit si CD-urile cu jocuri
nu am decat un fotbal din 99 si un alt joc cu o furnica bezmetica ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
LALA
LAURA
Il trimit azi pe tati la magazin sa aleaga el ca eu imi prind urechile.Va vine sa credeti ca de o luna astept cartile de la Humanitas?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Mitsu-bishu spune:
Wow, ce imi vad ochii!
Guguuuuu, felicitari! Iti doresc sa fii fericita si sa te simti implinita cu noul statut, de 2 X mamica! Ce de burtici se aduna incet incet
M-as baga si eu, daca nu as depinde financiar de mama..
Da'... auzi, Gugule, am vazut ca ai pus smilies si d'aia cu norisori
dar si cu
si
... De ce.. ? A fost o surpriza putin neplacuta?
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
nemary spune:
Felicitari Gugu! o sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc! 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare Si a doua intrebare e legata de Priorix... are ceva daca il facem la mai mult de 4 sapt de la vaccinul de 1 an ?? Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
[blue]Florina , multumim de aprecieri...lista noastra de petitori este deschisa , pana acum n-a cerut-o decat AJ al lui Honey si Dimitris al Laurei , dar primim inca propuneri...cine stie , pana creste poate n-o mai vor baietii si atunci ce ne facem ?
Despre Priorix , eu stiu ca se face pana la 15 luni , deci nu-i bai daca mai intarziati cu el.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
creata2008 spune:
Guguuuuuuuuuuu, ingrosi randul burticilor, felicitari! 

Ma bucur enorm pentru voi si sper sa ai o sarcina usoara si o nastere rapida! Sa te bucuri de saptamanile ce urmeaza si sa ne vedem la odisee, ca banuiesc ca esti tot la septembrie-octombrie, nu? Am vazut si post-ul tau in care intrebai cum e cu o sarcina dupa cezariana si banuiam ca esti graviduta, deci nicio surpriza de data asta! 
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
gattasalvaje spune:
Florina , Laura D , Lala D , Ereena , Ceska , Roxana , Elle , Mitsu , Natalia , Cristina UK, Vera , Ramona , multumim pentru aprecieri 

Ereena , Sara mi-a acceptat la intarcare doar biberoane de la Nuk , alea cu gura larga , de 300 ml. Tetina aia mare de la Nuk imita f. bine sanul ...cele ortodontice sunt mai neplacute pentru ei. Nu stiu ce sa-ti zic...acum Matei e mare si face mai bine diferenta...cand am intarcat-o pe Sara era mica si fraierica si am pacalit-o repede.
Elle , mi se rupe inima de Evita ...off Doamne
. Incearca sa-i dai antibioticul la cel putin 1.5 ore dupa ce a mancat si niciodata dupa masa. In felul asta , poate nu mai vomita.
Nici zuza mea nu prea mai bea laptic...maxim 450 ml. / zi din bibe si vreo 150 din castronel cu cereale. In schimb , si-a marit considerabil cantitatea de solide . Problema este ca are un meniu cam saracut , in principal legume , iaurt si cereale. Nu se impaca deloc cu branzica si cu fructele . Sunt cam in pana de idei cu retetele de papa , ii fac zilnic cate o mancarica , dar , in principiu , retetele se rezuma la 4-5 . Ii place fasolea verde , broccoli , conopida , dovlecel , cartof. Nu sufera mazarea si spanacul si nimic din ceea ce se prepara cu branzica , gen sufleuri , mamaliguta cu branza.
Ca s-o fac sa manance , cat de cat branzica , am inceput sa-i dau desert din-ala de la Milli , cu bulgarasi de branza si dulceata de caise...oare o fi bun pentru ea ? Si voiam sa va mai intreb daca voi dati copiilor cereale Nestle Junior , din-alea cu cacao. Eu am cumparat o cutie si vad ca le papa de n-are aer , dar nu stiu daca fac bine sa-i dau cacao de pe-acum. Am vazut ca au cacao 5 % , dar dupa gust , eu as zice ca au mai mult.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc Mda... introducerea fiind facuta va anunt ca SUNT GRAVI!!! GUGU de LUCA 19.12.2007www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze noi LUCA! Ce mare am crescut! |
Yuuuu-huuu , Gugule , sa fie intr-un ceas bun , sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Povestea nasterii
roli25 spune:
Gugu felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Natalia, iti raspunsesem la capitolul trecut, caci nu vazusem ca s-a inchis.
Greva foamei a durat aproape 1 luna si i-au iesit 2 dinti in aceeasi zi. Din ziua aia a inceput sa manance.
Acum iar suntem in pauza de mancare ca ia Sinupret...si eu am obs ca ii piere pofta de mancare de la siropuri.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
danybv spune:
Moammaaa ce veste superba 
FELICITARI GUGU !!! sa ai parte de o sarcina usoara , un bebe sanatos si frumos
Doresc tuturor clopoteilor bolnaviori , multa sanatate .
LA MULTI ANI !!!! pentru clopotelul Marc Andrei sa fi sanatos , sa cresti mare si frumos 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)