LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor ..

am descoperit un serial super super ... "24" ii spune .. este un film a carei actiune e filmata in timp real .. e foarte misto!

sa vad de unde fac rost si de alte serii .. in state s-a ajuns la seria 7.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Si a doua intrebare e legata de Priorix... are ceva daca il facem la mai mult de 4 sapt de la vaccinul de 1 an ??

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

Florina , multumim de aprecieri...lista noastra de petitori este deschisa , pana acum n-a cerut-o decat AJ al lui Honey si Dimitris al Laurei , dar primim inca propuneri...cine stie , pana creste poate n-o mai vor baietii si atunci ce ne facem ?

Despre Priorix , eu stiu ca se face pana la 15 luni , deci nu-i bai daca mai intarziati cu el.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
[blue]Povestea nasterii

Simonik, cum sa mi se razgandeasca baiatul...?! Pai, ce asa il cresc eu,...sa fie "fluturas" !!! Ca sa nu mai spun ca sara ta este din ce in ce mai fermecatoare! Era frumoasa si cand era mica,asa delicata si diafana, dar privindu-ti pozele mai recente... moooor dupa strungareata ei !!!! si fiul meu la fel ca mine !!!!
Mama ce soacra voi fi....

Florina, si dr.mea mi-a zis sa lasam cel putin o luna intre priorix si infrarix. ... Bine,noi am inversat putin pentru ca acum,la un an, noi am facut priorixul si pe la jumatatea lui martie vom face infrarixul...

Barbatul este cu treburi pe la ploiesti si va ramane sa doarma la sora-mea.... Se vede ca-i plecat caci am si eu astfelloc la calculator

si,pentru ca tot am "limbarnita"....
Stiti si voi ca si mine ca apa minerala nu este buna la copilasi ?

Eleni a mea moare cand ma vede cu sticla de apa minerala la gura ( pssssst... sa nu-i spuneti lui iannis ca si elturbeaza ca nu beau din pahar sau cana... desi el nu bea apa minerala imi tot face educatie ca nu-i frumos sa beau din sticla )
Eleni,tipa langa mine sa bea si ea... Cred ca-i place ca o pisca la limba ca nu face asa decat la apa minerala...

si,tot o intrebare...
este cineva care da mancarica de mazare la copil ? eu am facut pentru noi dar mi-e frica sa nu fie prea grea pentru eleni...

Lala 20 ce o mai face ?? Mai stie cineva ceva de ea?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje
Problema este ca are un meniu cam saracut , in principal legume , iaurt si cereale. Nu se impaca deloc cu branzica si cu fructele . Sunt cam in pana de idei cu retetele de papa , ii fac zilnic cate o mancarica , dar , in principiu , retetele se rezuma la 4-5 . Ii place fasolea verde , broccoli , conopida , dovlecel , cartof. Nu sufera mazarea si spanacul si nimic din ceea ce se prepara cu branzica , gen sufleuri , mamaliguta cu branza.
Ca s-o fac sa manance , cat de cat branzica , am inceput sa-i dau desert din-ala de la Milli , cu bulgarasi de branza si dulceata de caise...oare o fi bun pentru ea ? Si voiam sa va mai intreb daca voi dati copiilor cereale Nestle Junior , din-alea cu cacao. Eu am cumparat o cutie si vad ca le papa de n-are aer , dar nu stiu daca fac bine sa-i dau cacao de pe-acum. Am vazut ca au cacao 5 % , dar dupa gust , eu as zice ca au mai mult.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii[/blue]

pai, deci,mananca legume! Nu-i musai sa-i placa si sa manance toate legumele...
Eu incerc sa o tin pe eleni cat mai departe de zahar cat mai mult timp cu putinta. D'aia nu i-as da inca gem,dulceata . si nici cacao.
Eu ii dau doar cereale de bebei.de la nestle, sau imi trimite soacra-mea unele de la Jotis.
Bine,mie mi-e si frica sa nu se ingrase ceea ce nu este cazulla voi...
Daca nu-ti mananca niciun fel de alta branzica... e bine ca o mananca si p'aia !
fetita si mamica !

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felictari, Guguleee! Sa fie in cel mai bun ceas, sa ai sarcina si nasterea frumoase si usoare ca un fulg si un bebic sanatos, frumos si mancacios!
Acum sper ca nu ne parasesti iar, da?
Elle am auzit si eu de serialul asta ca-i f bun. Eu am filmul "24", dar n-am apucat sa-l vad inca. De pe DC++ cred ca poti trage toate seriile. Eu asa m-am uitat la LOST
Vera cu parapanta? Esti super curajoasa, mami!
Nati pai daca pitica arata bine, e vesela si umblareata (si stim ca e si cataratoare), eu zic sa nu te stresezi! Ea papa cat are nevoie. Daca dr nu-i stresata, probabil ca iti faci tu prea multe griji! Nu mai compara cu cat papa alti copii; a ta probabil ca asimileaza tot ce rontaie.
LauraD asa, asa si Thea sufla in lingura sau lasa sa-i curga din gura Uf, fetele astea! Dimi cred ca e cam cum eram eu cand eram mica: trebuia sa cheme mama toti copiii din vecini la masa
Roli Cristina multumesc pt raspunsuri.
Putem sa le dau ou dimineata si carnita la pranz (adica putem da si si in aceasi zi?)?
Va rog, inca o data, mai dati-mi idei de melodii frumoase, vesele pe care copiii vostri le adora. Elle poate tu mai stii vreuna, ca m-ai dat gata cu vaca Lola

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Elle, ce mai face evita ? a mai facut febra?

din preputulgandirii lui dimitri :
"mama,eu stiu ce este *plublicitate* - daca nu exista *plublicitatea* noi nu stiam ca trebuie sa mancam, ca trebuie sa spalam wc-ul, ca trebuie sa ne spalam pe cap ! Nu-i asa?"

discutia am purtat-o acum in baie. eu spalam wc-ul, el salta pe langa mine ca avea nevoie de el... si vazandu-ma cu detergentul de wc in mana probabil si-a amintit ca vazuse reclama la el la televizor....

deci asta inseamna "plublicitate"
Are dreptate ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura stiu ca zicea cineva ca a dat copilului mazare facuta pt ei si nu a avut nimic. Si eu am facut si i-am dat, dar doar asa de pofta (ca ea mancase deja, dar mereu vrea PAPA si de la noi). Si eu am obsesie/fixatie sa nu se ingrase fata. Am un nepotel (fiul cumnatului meu) care tare e grasut si toti se bucurau ca manca portii de adult Acum faca 10 ani si tzine cura de slabire, trebuie sa se abtina de la tot felul de chestii, nu are voie paine, dulciuri etc si-i tare nasol pt un copil!
foarte tare Dimi Uite, vezi? Eu la asta nu m-am gandit, cred ca are dreptate
Despre produsele Danone, nici eu nu le folosesc, iar Theei nu i-as da niciodata. Stiu de multi ani ca nu-i facut in conditii tocmai igienice, ca multi pediatri nu-l recomanda picilor. Eu ii dau tnuva, campina, milli.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Buna,

Anca si pe noi ne gadila si ne calareste David, are patutul langa patul nostru pentru ca adormit cu noi mult timp si acum cand se trezeste top in pat la noi. Il mai pun inapoi dar nu mereu, recunosc de lene imi este prea somn si el se cuibareste langa mine si doarme asa linistit.

Bravo Evita sa sa duca pe pustii toti virusii astia nenorociti.
Alina eu as merge in vacanta dar nu cu cortul, desi cred ca lui Davidu tare i-ar mai placea.

Natty, aoleu ziceam in timp ce citeam, e bine ca nu e taietura, pupici
Ramona mie nu mi s-a intamplat sa ramna insarcinata cu pastille si iau de mult timp, esti protejata in acea pauza.

Noi avem tot 5 mese si ceva de roantait intre; 6-7 lapte 150ml, 10-10,30 fructe(banana mar, portocala), 14- legume cu ceva carne, ou, branza, 19 – iaurt, 21,30-22 lapte cu cereale 200 ml. Intre mese un biscuit, pufulet..

Hai ca m-am intins ca o placinta mai citesc si revin.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici sa stii ca nu am fost eu cu vaca lola ... parca ramona ne-a spus de ea .. nu am intrat pana acum pe DC++ .. mi-e cam teama, sincera sa fiu .. dar poate vb cu cineva sa-mi descarce si mie toate seriile .. ca-s fan "24"!

lauricid e mai bine eva .. nu mai are probleme cu gatutul, a venit dr si a vazut-o .. febra nu a mai facut azi .. decat un 37,6 .. Doamne ajuta! acum dupa ce s-a trezit a cerut si de mancare si a papat tot ce i-am pregatit.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Laurici,nu stiu ce sa zic de ou... eu cand ii dau ou (destul de rar din pacate ) ii dau galbenusul in piure de cartofi, deciil consideram fel de baza si nu-i dadeam carnita in ziua aia...
sunt curioasa ce raspund fetele... si eu i-as da out dimineatamai ales ca stiu ca putem sa le dam si albus acum...

uite un clipulet de care este fascinata ioanafetita lui sora-mea care si ea este mare fan al la vitalola :
http://www.youtube.com/watch?v=JXoAmDDPZz4&feature=related
imi place si mie asta. si are o melodie tare draguta in varianta asta in limba spaniola...

EDIT: VACA nu VITA
si nici manzat lola

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

GUGUSTHIUC felicitariisa ai o sarcina usoara siun bebe mancacios si ne-plangacios,ne-colicos.

Ce de fete gravi din nou, m-as baga si eu dar imi este cam frica, daca nu o sa ma descurc cu amandoi asa mici, daca nu ne descurcam financiar si multe daca...mai astept.

Vroiam sa intreb daca a facut cineva vaccinul Prevenar? Au fost reactii urate in urma lui?

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput