LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani puilor care si-au serbat si isi serbeaza ziua de nastere si pupici mamicilor!

Noi nu suntem prea bine. Ne pregatim de taiat motul, dar suntem bolnaviori. David e f racit, ia Augmentin...

Am si eu o intrebare: ati cumparat cumva triciclete puilor? De care?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Laura I da pe youtube "vaca lola" si dupa ce-i dai play o sa apara in dreapta mai multe cantece in spaniola f dragute.Noi am stat azi vreo jumatate de ora si ne-am uitat,ras,dansat...

In legatura cu oul eu ii dau oua de prepelita.Am aflat ca-s foarte indicate pt oricine si ca albusul nu este alergen.Oua papa dimineata gatite in diferite moduri,in supica sau piure nu-i mai pun.

Mazare a mancat deja,cu carne de pui,dar data prin blender si n-au fost probleme.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

laura_dimitris, mama i-a dat mazare lui Conrad - am gasit o mazare super-buna, fara conservanti, de la Vita d'Oro, un fel de Marca 1 a lu' Kauffland Ii place foarte mult si nu se baloneaza. I-a fiert-o cu alte legume in piureut - cartofior, dovlecei, morcovi. Cat despre Jotis... Yum-my! Tin minte si acum cand eram la scoala primara si tata ne facea Jotis cremita cu gust de banane dimineata, inainte sa plecam la scoala.. Pacat ca nu mai importa in RO

LauraIoana, noi inca nu papam galbenus si carnita la aceeasi masa, dar se mai intampla sa ii dam in aceeasi zi.. Cateodata nu vrea masa de lactate dupa-amiaza si atunci ii frecam un galbenus de ou cu zeama de la supica si cateva legume, chiar daca a papat carnita la pranz. Eu zic ca de 2 - 3 ori pe saptamana e suficient, avand in vedere ca la adulti este recomandat sa consume 4 - 5 oua/ saptamana.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Hahahahah, m-am umflat de ras cand am auzit de definitia *plublicitatii* la Dimitrakis, foarte tare! Ce imaginatie au si astia mici! Mai zi-ne, lauraaa!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu ii dau ou si carne in aceiasi zi dar la mese diferite
Oua nu mai mult de 2 maxim 3 ori pe saptamana .
Si i-am dat si mazare demult de pe la 9 luni ori amestecata cu alte legume ori in mancare separata.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle asa crezusem, ca pe blogul Ereenei scrie ca stie melodia de la mama Evei (si mi-am imaginat ca de tine e vorb a). De ce te temi sa intri pe DC++? Nu mai spuneti nimanui, dar io de acolo trag Prison break, Lost si muuuulte filme si cantecele pt copii si nu numai
Laura ce m-ai distrat cu vita lola Credeam ca mai e un cantecel si cu vita lola Si eu tot asa ii dau: galbenusul amestecat in piure, dar am inceput sa-i mai fac si omleta (fara ulei) cu spanac.
Iulia vazusem si cantecelele alea, dar nu par asa faine ca vaca lola
Mitshule deci ii pot da in aceeasi zi si ou si carne! Ok.
Mai astept si alte pareri De fapt incurajari, ca si io vreau sa-i dau in unele dimi ou si la amiaza carnita.
Ioana sanatate multa lui Davidutu!
Am vazut si eu pozele puse de Gabrizza sa de frumoase sunt! Am ramas impresionata la pozele in care erau toate mamicile cu clopoteii in brate Foarte frumos, fetelor!

Voiam sa mai intreb, de ceva vreme incoace, daca puii vostri lovesc cu capul? Thea loveste intentionat! Vine cu fruntea brusc, ca un berbecut si-mi trage cate una de vad stele verzi. Sau loveste cu capul in perete, in patut, in ce prinde; adica se loveste din greseala si pe urma intentionat Oare-i ceva rau sau ce-o fi? Iac-asa se aduna piticii pe creierii unei mame!

Edit: LalaD acum am vazut si raspunsul tau. Multumesc. Ii dai un ou intreg?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

LauraIoana, ptiiii, stii de cand ma tin sa pun intrebarea asta si tot uit? Si Conrad face la fel... Se da cu capul de pereti, de geamuri.. Si cu fata si cu spatele Oare l-o durea? De ce or simtii bebeii nevoia sa faca asta? Stie sa faca si 'boc' - adica sa imi dea mie cu capul in frunte, dar asta o face numai 'la comanda', cand ne jucam.
Aaaa, buna ideea cu omleta cu spanac, am incercat sa ii fac spanacul in fel si chip, si in piure cand i-l pun il miroase de la o posta si intoarce gurita in partea celalalta. O sa incerc sa ii fac si eu omleta fara ulei, la teflon...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LAURA_IOANA si fata mea face la fel da cu caputul in patut sau ce e prin preajma cand ii pica.Ea a papat mazare de la 9 luni deasemenea ii faceam cu cartofiri si peste.
LALADce haios este Dimi.,vorba lui Mitsu de unde le-o fi scotand ei nu stiu.
NUMEIOANAmulta sanatate lui David,despre triciclete nu stiu ce sa iti spun ca inca nu ne-am cumparat dar am vazut ca unele zuzici au luat picilor.Am vazut in pozici la Ramona.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

heloo,am intrat putin sa-mi iau gandurile..mitsu vad ca ai revenit in forta! am cautat dupa poze noi cu Conrad da vad ca n-ai mai pus nimic!

sper ca sunt mai bine clopoteii bolnavi,n-am citit nimic din urma..
eu sunt tare suparata,tata e in spital,trebuia sa faca o operatie la inima,insa i-au gasito infectie in corp,cel putin asa indica analizele dar doctorii nu-si dau seama unde este infectie...dupa 3 zile in spital nus tiu nimic...antibioticul nu si-a facut nici un efect din contra,a iesit mai rau la analize...asa ca de luni o zis ca incep sa caute dupa tumori.. am asa o presimtire neagra,mi tare frica de ce o sa aflam...astea adunate cu niste probleme personale...imi vine sa ma arunc pe geam...

vestea buna e ca robert mi-a acceptat biberonul,si aseara mi-a baut 270 ml si a dormit toata noaptea snur pana la 6 dimineata,nu mi-a vcenit sa cred...e atata de bine sa dormi!!! sper sa continue tot asa
va pup!noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor! Multumesc de reprimire:)

LauraD, ce simpatic Dimitris:)) Noroc cu reclamele ca ne mai aducem si noi aminte sa mancam, sa spalam WC-ul :)). Sunt cateva poze noi cu saara la semnatura si cateva aici:
http://www.flickr.com/photos/27850262@N02/

Noi vom avea un an plin de calatorii. Vom veni in Romania in iunie cand vom merge la mare si in Delta, in septembrie si de Craciun. In iulie avem vacanta de culturalizare si vom merge la Londra o saptamana. Iar in ianuarie viitor ( nu radeti, dar noi asa ne planificam vacantele..cu muuult timp inainte) Vrem sa mergem undeva departe, la mare si soare, in Asia sau America Latina, depinde de oferte.

Fetele care inca mai aveti dubii de a pleca cu copiii in vacante...nici nu stati pe ganduri..mergeti! Numai sa va ganditi sa veti ceva conditii..eu de exemplu n-as merge cu cortul cu copilul dupa mine...cred nici fara :).

Felicitari, Gugu!

Mitsu, mi-e dor de tine! Cand ne faci o vizita? Pupici lui Conrad

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput