*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 3
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spiridusul mai fetelor, io caut in disperare pampers fara elastic pt ca de la kk ala de elastic, nu's cum se face, dar fi-miu e numa bube io mi-am bagat piciorul in ea de cura tocmaice am halit cartofi prajiti cu smaantana si paine.. na... ca-s moarta de foame de doo saptamani. Diamisha, ce scrii tu acolo, e moarte sigura... pt mine... poi, la dracu': nu manac paine, paste , cartofi, dulciuri... amu' sa scot si morcovetele si banana? mamicaaaaa, ttu cu ce ai mai ramas sa mananci? stiti ceva? sunt frumoasa si asa, mai grasa maine scot toata tzoalele din dulap s i le dau.. io la 43 de kile nu mai ajung in vecii vecilor, amin! care vrea haine marimea 34-36? deci cu putza.. lamuritus... fac si io ce pot, si om vedea mai departe. sa nu uit!!!! din ikea m-am intors vaca. n-am gasit ni'ka;da's fericita. am vazut oameeeeeeni. muuuuulti. m-am salbaticit rau de tot in casa anca_27 pe aici bonele incep de la 1000 ron; cresa iese din schema, mama nu vrea la capitala, soacra no WAy.. asa ca am rezolvat-o si pe asta; sta mami cu puii pana se fac mari, pe sistemul tati munceste, mami cheltuieste laura, dandusa, alexandru sta toata ziua in k$#@^ ru gol; il imbrac doar cu forta. de sosete nu a auzit, le arunca dupa usa; om vedea ce soi este si cristian; deocamdata ma-sa ii da afara o jacheta tricotata+paturica.. o fi rau? si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
La fel ma intorc eu cand ies la aer...ma duc la cumparaturi singura, mai mult sa vad lume, sa-mi fac plinul cu....lume.
Pe-aici, pe unde, is 1000ron bonele? La capitala? Aoleu...pai atunci as merge la munca doar sa platesc bona si sa nu fiu cu zibe...nu mai pun naveta, pt aia ar tb sa-mi dea bani si daddy jesus.....
Ce va invidiez cu Ikea voastra...asta vara eram hotarati sa dam o tura incolo doar pt Ikea, , dar ne-am dezhotarat intre timp, vazusem in brosura online tot felul pt bebei de mi se scurgeau ochii.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
babyzapi spune:
Brie iubita ce rau imi pare ca si voi aveti dea face cu dermatita asta nenorocita. Alfare lapticul se distribuie numai in farmaciile Sensiblu si Helpnet. Nu aduccantitati mari de lapte, trebuie sa faci comanda, asa am facut si eu comanda la helpnet si mi-au adus in 2 zile lapticul. Am comandat 8 cutii din care am luat deja 3 si restul le tin pt mine in farmacie pana le consum pe astea. Sunt foarte curioasa ce o sa va iasa voua la testele de alergie? Unde o sa le faceti? Pup dulce si vb mai multe pe mess
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
malinas spune:
citat din mesajul lui brie Va multumesc tare mult fete dragi pt urari. Astazi bebelusa mea face 4 luni.....ce trece timpul. dar sunt tare necajita ca a fost diagnosticata cu dermatita atopica. este rosie pe corp pe fata, se scarpina ingrozitor pana ii da sangele, noptile nu doarme din cauza mancarimilor, este agitata, plange din orice, nu-i mai convine nimic. iar eu sunt chiauna de somn si cand o vad asa imi vine sa ma dau cu capul de pereti. iar pe langa toate astea vechea poveste cu ochii, cu canalele lacrimale infundate iar acum s-au accentuat si mai mult, ii curg ochii mult, are secretii cam urate si a devenit incercanata. cand nu mai poate de somn se accentueaza cearcanele si zici ca are o pereche de ochelari. cum era bebe raphael pe fatza asa este ea pe corp, mai putine are pe fatza. ce sa va mai zic......sunt cu nervii in traista. nopti intregi nici nu mai dorm, ma uita D-zeu in fata calculatorului tot cautand informatii despre dermatita atopica, tratamente, simptomatologie etc si am concluzionat cu stupoare ca nu exista un tratament pt vindecare definitiva, ci din contra ele apar pana nu se descopera cauza. iar daca aceasta cauza este de natura genetica, atunci nu prea ai mare lucru ce sa-i faci.....poate tine si toata viata in reprize cu preponderenta toamna si primavara. marti mergem sa-i fac testele alergogene 4pak sa vad poate reusesc si sa-i descopar cauza (Doamne ajuta!) deja i-am schimbat laptele praf cu Alfare. babyzapi, spune-mi te rog tu de unde il cumperi? stii undeva unde au vreun stoc mai mare de lapte praf ? eu am cumparat de la Help Net ultima cutie, mai am doar pt azi si maine sa-i mai dau si mi se termina si nu stiu pe unde sa mai caut. pe aici la noi e plin de farmacii dar niciuna nu are Alfare. SUNT ATAT DE....NICI NU STIU CUM SA MA EXPRIM ...N-AM NICIUN CHEF DE NICIUN FEL, NICI IN CASA NU-MI MAI VINE SA FAC NIMIC. Iar cand se intuneca si vine noaptea si trebuie sa ne culcam incepe cosmarul cu scarpinatul (chiar si cu manusele) plansul, urletul, nedormitul, agitatia. Va pup pe toate si aveti grija de bebelusii vostri. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme cu Andorniki.Doamne, parca pe vremuri nu erau atat de multe probleme cu bebelusi, sau e doar o parere.
Vezi pe site la sensiblu, helpnet si dona unde se gaseste laptele praf Alfare:
http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=3230868
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HN4371
http://www.farmaciiledona.ro/produse/lapte-praf-alfare-400g-I10121.
Multa sanatate.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
citat din mesajul lui anca_27 A doua noapte a lui zibe singura... Culcat 9 jumate, trezit 2 jumate - eu trezit 2, muls putin, inceput aranjat hainutze de zibe, da` de se trezeste Culcat 3, trezit 5 jumate. Culcat 7 jumate cu mami in pat, daddy plecat la cursuri, trezit 10 jumate. Malinas, voi cum sunteti? Sau ati renuntat? Sara adoarme fte-fte-fte greu seara; si-n timpul zilei, dar seara e crunt, ne ia cate 2-3 ore, pica de somn dar nu adoarme , urla intruna. Dupa ce reusesc s-o vad cu boticul surazand in somn, pic si eu, nu tv, nu nimic, somn cu gandul ca cine stie la cat, ce si cum. Bertha, multumim. Ii place in sling, dar mai mult mie ca am mainile libere sa mai fac una, alta, marunte, si ea poate vedea tot. Asteptam pozici botez. Par putin, dar tot avem pe crestet, o sa bag foenul ca se usuca tot timpul mai greu in timp ce celalalt pufusor in 2 sec e uscat. Aleinad.g, ce printesica bordo . Lauramiron, vb Amaliei, nu puteti suna undeva sa stati mai linistiti? Sau merg antitermicele? Olivia, noi ne dezvatam de dormit impreuna, voi va invatati... Of Brie , poate te ajuta Iza cu sfaturi...spune-mi te rog, cum a inceput? Zibe a avut ieri fata rosie si nasucul, si parca era pielea uscata, am dat-o cu galbenele, azi are si barbia...sper sa fie doar asternutul pe care se tot foieste, ca doarme pe burta, insa e proaspat spalat, calcat, din finet... Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire |
Noi am revenit in camera cu soricutul nostru, mai incercam saptamana viitoare.
20.00-baita, masaj, papat.Adormit la san, papat f putin
00:43 - papat san + 90 ml lapte praf.Adormit instantaneu
5:30 - papat san + ceiut.Adormit pana la 6:59
Luat si pus in leganut i leganutul in pat cu noi.Dormit astfel pana la 9.30.
Deci pot sa zic ca am avut o noapte lejera.Dar cred ca asta este ideea, sa ii dau completare si la prima masa de noapte, astfel incat as nu se mai trezeasca la 2-3.Mai incercam.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Amalia Ginye cum se mai simte Stefanut? pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Multumim de intrebare! Suntem mmmmuuuuuuuuuultttttt mai bine. Azi nu cred ca l-am auzit tusind. Se pare ca am scapat. Noaptea doarme f bine, nu se mai infunda, nu-l mai deranjeaza nicio secretie prin gatulet. Mai urmam tratamentul vreo 3 zile si gata.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui brie Va multumesc tare mult fete dragi pt urari. Astazi bebelusa mea face 4 luni.....ce trece timpul. dar sunt tare necajita ca a fost diagnosticata cu dermatita atopica. este rosie pe corp pe fata, se scarpina ingrozitor pana ii da sangele, noptile nu doarme din cauza mancarimilor, este agitata, plange din orice, nu-i mai convine nimic. iar eu sunt chiauna de somn si cand o vad asa imi vine sa ma dau cu capul de pereti. iar pe langa toate astea vechea poveste cu ochii, cu canalele lacrimale infundate iar acum s-au accentuat si mai mult, ii curg ochii mult, are secretii cam urate si a devenit incercanata. cand nu mai poate de somn se accentueaza cearcanele si zici ca are o pereche de ochelari. cum era bebe raphael pe fatza asa este ea pe corp, mai putine are pe fatza. ce sa va mai zic......sunt cu nervii in traista. nopti intregi nici nu mai dorm, ma uita D-zeu in fata calculatorului tot cautand informatii despre dermatita atopica, tratamente, simptomatologie etc si am concluzionat cu stupoare ca nu exista un tratament pt vindecare definitiva, ci din contra ele apar pana nu se descopera cauza. iar daca aceasta cauza este de natura genetica, atunci nu prea ai mare lucru ce sa-i faci.....poate tine si toata viata in reprize cu preponderenta toamna si primavara. marti mergem sa-i fac testele alergogene 4pak sa vad poate reusesc si sa-i descopar cauza (Doamne ajuta!) deja i-am schimbat laptele praf cu Alfare. babyzapi, spune-mi te rog tu de unde il cumperi? stii undeva unde au vreun stoc mai mare de lapte praf ? eu am cumparat de la Help Net ultima cutie, mai am doar pt azi si maine sa-i mai dau si mi se termina si nu stiu pe unde sa mai caut. pe aici la noi e plin de farmacii dar niciuna nu are Alfare. SUNT ATAT DE....NICI NU STIU CUM SA MA EXPRIM ...N-AM NICIUN CHEF DE NICIUN FEL, NICI IN CASA NU-MI MAI VINE SA FAC NIMIC. Iar cand se intuneca si vine noaptea si trebuie sa ne culcam incepe cosmarul cu scarpinatul (chiar si cu manusele) plansul, urletul, nedormitul, agitatia. Va pup pe toate si aveti grija de bebelusii vostri. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
La multe lunite inainte!
Sper sa scapati repede de dermatita asta! bb Androniki.
Stefanut
Povestea nasterii
mar_ysa_28 spune:
CONSECVENTA CONSECVENTA CONSECVENTA
Altfel ce o sa inteleaga? Dar ma rog...fiecare...
citat din mesajul lui malinas Noi am revenit in camera cu soricutul nostru, mai incercam saptamana viitoare. 20.00-baita, masaj, papat.Adormit la san, papat f putin 00:43 - papat san + 90 ml lapte praf.Adormit instantaneu 5:30 - papat san + ceiut.Adormit pana la 6:59 Luat si pus in leganut i leganutul in pat cu noi.Dormit astfel pana la 9.30. Deci pot sa zic ca am avut o noapte lejera.Dar cred ca asta este ideea, sa ii dau completare si la prima masa de noapte, astfel incat as nu se mai trezeasca la 2-3.Mai incercam. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Laura multa sanatate Rebecai!
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Laura multa sanatate Rebecai!
Spiridusule si mie mi-e foooaaammmeeee de oameni, de lume multa! Cand ajung sa ies din casa ma simt tare ciudat, parca nu stiu ce sa fac si cum sa ma mai port. Simt ca ma tampesc pe zi ce trece din cauza statului asta in casa. Dar vine ea primavara si sa vezi ce stau numai afara cu pustiul meu.
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Brie la multe lunite pentru scumpa mica! Of, imi pare rau ca va luptati cu asa ceva. Imi imaginez cat esti de obosita. Muuulta sanatate si sa gasiti cat mai repede tratamentul potrivit!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)