*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

aleina, nu o sa iti placa ce iti zic: sora mea patea la fel cand sugea (se invinetea la gura) si era din cauza unei gauri neinchise la inima. la noi gaurile la inima sunt genetic din ambele familii (sora lui tati a avut una pana la 10 ani) si ambele fete le-au avut la nastere. nicole inca le mai are, ma rog. si pe mine m-au intrebat dr daca nu se invineteste la efort, nu transpira nu respira greu. nicole ocazional transpira si respira greu cand suge din biberon, la san nu.

Iti dai seama ca ma gandesc la tot felul de lucruri. Spune-mi, te rog, cum se diagnosticheaza problema? Ce investigatii se fac? Medicul ei pediatru a ascultat-o de fiecare data, inclusiv acum o saptamana si nu a sesizat nimic.
Ea nu se invineteste la efort. Ea e putin colorata mai tot timpul. O singura data s-a accentuat rau, a fost la o baita.
Cumnata mea care e medic dar din pacate la distanta mare, in Bucuresti, o suspecteaza mai degraba de lipsa mare de calciu ca are si dungute albe pe unghiute. Saptamana viitoare o sa incerc sa ajung cu ea si la un alt medic.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
[br
nu stiu ce ar putea fi,da' nu prea suna ok dupa descriere.ai mei copii nu au avut asta.in ce situatii se accentueaza?io zic sa vb cu dr neaparat.mai bine sa nu fie nimic si sa dormi tu linistita

Cum ii spuneam si Alrei a fost mai accentuat la o baita. In rest pare sa aiba o slaba coloratie permanenta. Seamana cu pata de melamina de pe fundulet numai ca este mult mai slaba. Saptamana asta vom mai vorbi si cu alti medici.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul
so.... voi cum statzi cu putzele, ha?

stam la fel ca voi
daca la inceput se mai vedea o minuscula prticica din gland,acum nu se mai vede nik.am incercat sa trag putin la baita,da' nu merjeeee,ma doare pe mineee si abia se zareste ca un varf de ac,atat.
vorbeam cu o prietena,care m-a sfatuit s-o las in pace,asa a fost si la baietelul ei si intr-o zi cu soare s-a decalotat el complet fara sa zica nici pas,sa moara asta de inima cand a vazut
ce poate sa se intample daca nu desfaci putinul ala,nu ti-a zis?

Eu am ajuns cu Bogdan de 2 ori la chirurgie, la decalotare din cauza problemei. O data la 2 luni cand a fost mai degraba parerea medicului de familie ca e cazul de o asemenea rezolvare. A doua oara avea cred vreo 6-7 ani. A facut o criza abdominala puternica, ne-am dus la urgenta banuind o apendicita si de fapt el avea o colica renala ca era blocat si nu urina cum trebuie. "Operatia" in sine daca aveti curajul puteti s-o faceti singure, fie dintr-o data, fie putin cate putin. Ideea e ca o data rezolvata trebuie mereu desfacuta ca altfel se prinde la loc.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Neata fetelor!
Olivia ce mai face scumpul meu cu agitatia? S-a linistit?

Ziua il tinem ocupat mereu si-si consuma energia iar noaptea am gasit solutia, la prima trezire il culcam cu noi Mai mult mi-e ciuda ca inainte avea un program super de somn de 6-8 ore si acum se trezeste toata noaptea Pupam baietii mamei, multa sanatate!

Androniki de Brie
Andreiutz de Andy
Tiberiu de Ana

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Pai noi ii facem masaj si baita la 22 si apoi mananca 60-90 ml lapte praf (de aici cred ca se trage dormitul asa mult) si completare de la san cat ii mai trebuie ei. Apoi adoarme la san. Doarme vreo 30-45 min. Se trezeste, mai mananca de la san si apoi doarme pana dimineata. Programul asta si l-a facut mai degraba singura, dar intr-adevar a ajutat mult laptele praf. Am incercat sa-i dau numai de la san si la 2 - 3 ore e treaza. Asa ca ii dau si lapte praf dar numai seara ca sa pot sa dorm si eu, caci altfel sunt zombie.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

fluturasha, multumim! Am vazut-o si pe Iulia, e asa duuulce cu bretonelul ei si ochisorii zglobii! Cum ai reusit s-o faci sa doarma asa bine noaptea???

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele, multumesc pentru gandurile bune, Amalia, Aleina, Babyzapi
Rebeca nu e bine deloc, o suspectez de un virus urat, nu mananca, vomita, mi se plange de durere de ochi, maini si spate....imi suna a gripa. A fost ceva mai bine vreo ora dupa ce i-am bagat supozitorul novocalmin, apoi a revenit febra, mi-a cerut sa-i dau haine pe ea ca-i este frig, am invelit-o bine si mi-a adormit in brate. Acuma doarme si vorbeste prin somn.
Pe Cati a adormit-o tati.....acuma dorm amandoua si noi rasuflam putin usurati....
Ma rog la DD sa nu se imbolnaveasca si Caterina. Oricum, e un virus urat de tot de-a rapus-o asa de rau pe Rebeca, care mi-a dus pe picioare orice raceala pana acuma.

Va doresc o dupa amiaza frumoasa si sa stea bolile departe de voi

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura uf, urat virus a luat! Musai sa mergeti maine la medic! Nu puteti suna de astazi?..macar la telefon sa va dea un sfat.
Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Fetele, multumesc pentru gandurile bune, Amalia, Aleina, Babyzapi
Rebeca nu e bine deloc, o suspectez de un virus urat, nu mananca, vomita, mi se plange de durere de ochi, maini si spate....imi suna a gripa. A fost ceva mai bine vreo ora dupa ce i-am bagat supozitorul novocalmin, apoi a revenit febra, mi-a cerut sa-i dau haine pe ea ca-i este frig, am invelit-o bine si mi-a adormit in brate. Acuma doarme si vorbeste prin somn.
Pe Cati a adormit-o tati.....acuma dorm amandoua si noi rasuflam putin usurati....
Ma rog la DD sa nu se imbolnaveasca si Caterina. Oricum, e un virus urat de tot de-a rapus-o asa de rau pe Rebeca, care mi-a dus pe picioare orice raceala pana acuma.

Va doresc o dupa amiaza frumoasa si sa stea bolile departe de voi

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aleinad.g multumim mult!

Ginye cum se mai simte Stefanut?

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Va multumesc tare mult fete dragi pt urari. Astazi bebelusa mea face 4 luni.....ce trece timpul.

dar sunt tare necajita ca a fost diagnosticata cu dermatita atopica. este rosie pe corp pe fata, se scarpina ingrozitor pana ii da sangele, noptile nu doarme din cauza mancarimilor, este agitata, plange din orice, nu-i mai convine nimic. iar eu sunt chiauna de somn si cand o vad asa imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
iar pe langa toate astea vechea poveste cu ochii, cu canalele lacrimale infundate iar acum s-au accentuat si mai mult, ii curg ochii mult, are secretii cam urate si a devenit incercanata. cand nu mai poate de somn se accentueaza cearcanele si zici ca are o pereche de ochelari.
cum era bebe raphael pe fatza asa este ea pe corp, mai putine are pe fatza.
ce sa va mai zic......sunt cu nervii in traista. nopti intregi nici nu mai dorm, ma uita D-zeu in fata calculatorului tot cautand informatii despre dermatita atopica, tratamente, simptomatologie etc si am concluzionat cu stupoare ca nu exista un tratament pt vindecare definitiva, ci din contra ele apar pana nu se descopera cauza. iar daca aceasta cauza este de natura genetica, atunci nu prea ai mare lucru ce sa-i faci.....poate tine si toata viata in reprize cu preponderenta toamna si primavara.
marti mergem sa-i fac testele alergogene 4pak sa vad poate reusesc si sa-i descopar cauza (Doamne ajuta!)

deja i-am schimbat laptele praf cu Alfare.

babyzapi, spune-mi te rog tu de unde il cumperi? stii undeva unde au vreun stoc mai mare de lapte praf ? eu am cumparat de la Help Net ultima cutie, mai am doar pt azi si maine sa-i mai dau si mi se termina si nu stiu pe unde sa mai caut. pe aici la noi e plin de farmacii dar niciuna nu are Alfare.

SUNT ATAT DE....NICI NU STIU CUM SA MA EXPRIM ...N-AM NICIUN CHEF DE NICIUN FEL, NICI IN CASA NU-MI MAI VINE SA FAC NIMIC.
Iar cand se intuneca si vine noaptea si trebuie sa ne culcam incepe cosmarul cu scarpinatul (chiar si cu manusele) plansul, urletul, nedormitul, agitatia.

Va pup pe toate si aveti grija de bebelusii vostri.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

A doua noapte a lui zibe singura...

Culcat 9 jumate, trezit 2 jumate - eu trezit 2, muls putin, inceput aranjat hainutze de zibe, da` de se trezeste
Culcat 3, trezit 5 jumate.
Culcat 7 jumate cu mami in pat, daddy plecat la cursuri, trezit 10 jumate.

Malinas, voi cum sunteti? Sau ati renuntat? Sara adoarme fte-fte-fte greu seara; si-n timpul zilei, dar seara e crunt, ne ia cate 2-3 ore, pica de somn dar nu adoarme , urla intruna. Dupa ce reusesc s-o vad cu boticul surazand in somn, pic si eu, nu tv, nu nimic, somn cu gandul ca cine stie la cat, ce si cum.

Bertha, multumim. Ii place in sling, dar mai mult mie ca am mainile libere sa mai fac una, alta, marunte, si ea poate vedea tot. Asteptam pozici botez. Par putin, dar tot avem pe crestet, o sa bag foenul ca se usuca tot timpul mai greu in timp ce celalalt pufusor in 2 sec e uscat.

Aleinad.g, ce printesica bordo .

Lauramiron, vb Amaliei, nu puteti suna undeva sa stati mai linistiti? Sau merg antitermicele?

Olivia, noi ne dezvatam de dormit impreuna, voi va invatati...

Of Brie , poate te ajuta Iza cu sfaturi...spune-mi te rog, cum a inceput? Zibe a avut ieri fata rosie si nasucul, si parca era pielea uscata, am dat-o cu galbenele, azi are si barbia...sper sa fie doar asternutul pe care se tot foieste, ca doarme pe burta, insa e proaspat spalat, calcat, din finet...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput