*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 14
lauramiron spune:
Mah, numai sa nu-ti fie bolnavi copiii, ca nu-ti mai arde de nimik. Rebeca e tot cu febra, nu mananca mai nimik, are o fatzuca incercanata si apatica, sta in pat cu orele, ma pune sa inchid televizorul si calculatorul ca o dor ochii si capul....offff, afurisit virus a cules. Mai asteptam cu antibioticul, asa a spus si medicul, o tin doar pe antitermice. Daca e virus gripal, antibioticul nu ajuta la nimik. Sper sa nu se infecteze gatutul, astazi nu a mai vomitat deci am motive sa sper ca trece fara antibiotic.
Si asta micuta parca simte ca eu trebuie sa ma ocup de sora-sa mai mult si e atat de cuminte si a dormit mult si ieri si azi, iar ultimele nopti culcata la 10 si trezita la 7.
Eu sunt chiauna, ca m-am tot trezit s-o verific pe Rebeca, s-a tot trezit mititica, cu febra, cu sete mare....
Sanatate multa micutilor bolnaviori!!
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
mar_ysa_28 spune:
Multumim cherie...esti o dulcica...imi dau si eu toata silinta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv m-am delectat putin cu pozeeee... SUNT ASAAA DE ...MINUNATI COZONACEII! io vi pap pe toti... iepurasul lui babyzapi e...ce mai...a crescut s-a facut bebeu mare si tare!!!bravo mami! vazui pe paula lui criss...o duuuulcee, finuta...pe eva as zdangani-o de numa cu rochita ei cu tot... balacila,davidiiiii...leyre intolita ca la paris primavara vara couture...mai alra nu pot vedea pozili tale....nu mi se deschide... otilio...tre sa va caut inca... stefanut...antonio...ciccio... merg sa ma mai holb pe la care aveti semnatura cu poze... Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
mar_ysa_28 spune:
Isabela DD noi tre sa o punem de o intalneala ca ma intragosti iremediabil de Raphaelsi mi-ar place sa am o cuscra asa de tinerica si frumoasa ca tine...si cand ma gandesc, ca atunci cand ai nascut facem drumuri la Medlife si tare as fi venit sa te salut dar ma gandeam...ce o zice fata.."uite o nebuna, nici nu ma cunoaste" mai ales ca erati intr-o situatie mai dificila...

dar cu tine e cum e ca suntem aproape dar cu Anca tre sa fac ceva...fato vino si tu pe la capitala ca numai tine, poarca imi citesti gandurile...ma gandesc mereu la cate ceva si vad ulterior ca scrii exact la ce ma gandeam si eu..ceva avem noi in comun...

Uitati...La multi ani bebici care va sarbatoriti astazi...inclusiv Raphael..ce credeati?
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
[ pofta] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() reao io alaptez, dar am mancat fasole dar nu in oala de pamant suna asa bine.. cum o faci? si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
pai...usor.Pun fasolea de seara la inmuiat si a doua zi o fierb si schimb de 2 ori apa.Intre timp toc o ceapa, un ardei, un morcov si le calesc un pic cu bulion sau rosii.Dupa ce am schimbat cele 2 ape la fasole o pun in oala de pamant, adaug sosul facut din ceapa si celelalte, adaug ciolanul, pun sare, foi de dafin, piper, tarhon si cimbru si bag la cuptor.Succes garantat.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
Am facut curat, am spalat, calcat si facut mancare
, am iesit si cu bebe 15 minute in curte.
I-am dat lui fi-miu sosetutele zornaitoare si ii place atat de mult ca da din picioruse intr-una si radeeee.
Monicus multumim frumos 
Alra vleau si eu la carnavaaaal 
Am ramas cu cititul la pag 11...fug sa citesc 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
mar_ysa_28 spune:
Isa tre sa mai faceti un fratior sau surioara pt Rafa pt ca tare bine aratai graviduta...erai un pic mai implinita...nu ca acum nu arati bine...intelegi tu :))
Povestea nasterii 
anca_27 spune:
Eheeeee Marysa, cale luuuuunga de-aici pana la capitala.....am fost doar de doua ori, nu stiu cum m-as integra. Oraselul asta mic al nostru imi place, sunt doar de doi ani aici, inca explorez la el, am venit dintr-unul si mai mic. Deocamdata ti-l las doar tie de ginere pe Raphael.
Dar cine stie, somedays....nu ne-aduce ora, ce ne-aduce ceasul (sunt spirituala tare la ora asta
) Bine ca ne potrivim virtual, pana atunci.
Cine stie energiile noastre ce-or fi cules in comun de prin astre....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Miky-ea spune:
Flowers,multumim la fel,sa va traiasca printesa mica si sa va aduca numai bucurii!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
alra spune:
ce ziceti de tipa asta?
e mandea cand avea laura 6 luni ... deci daca s-a putut o data o sa se poata si acuma. sunt cam depri ...
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anca_27 spune:
Am vazut si eu sosetute zornaitoare, dar le-am lasat pe raft. Ziceti ca au succes garantat? Atunci, maine dupa vaccin, ii fac un cadou zibelinei indurerate.
Am niste emotii pt maine de zici ca-ncepe gradinitza cel putin...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire