*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, Raphael e adorabil, ce frumos rade, te topesti...
Ce bine ca i-au trecut bubitele si e din nou vesel

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Otilia, sa va traiasca mica crestina, ce-mi place sa admir rochitele tuturor mandrelor de pe-aici. Si Ana se lungeste vazand cu ochii...
(pai inscri-o la o gradi)

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi e scump rau Raphael! Taaaare frumos si zambaret! Si are niste ochi maaari! Manca-l-ar mama pe el de scump mic si drag! Cand vad ce generatie de baieti frumosi e aici la odisee, mai ca ma gandesc si la al treilea...poate iese fetita si am parte si eu de unul din ei ca ginere.
Pup dulceeee un zambaret adorabil! Sa nu se mai atinga nici o bubita de fetisoara lui frumoasa!

EDIT: esti tare frumoasa in poza asta...o mamicuta blanda si tanara!: http://good-times.webshots.com/photo/2983823150104281140YLbqwx

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

m-am delectat putin cu pozeeee...

SUNT ASAAA DE ...MINUNATI COZONACEII!
io vi pap pe toti...

iepurasul lui babyzapi e...ce mai...a crescut s-a facut bebeu mare si tare!!!bravo mami!

vazui pe paula lui criss...o duuuulcee, finuta...pe eva as zdangani-o de numa cu rochita ei cu tot...
balacila,davidiiiii...leyre intolita ca la paris primavara vara couture...mai alra nu pot vedea pozili tale....nu mi se deschide...
otilio...tre sa va caut inca...
stefanut...antonio...ciccio...

merg sa ma mai holb pe la care aveti semnatura cu poze...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Bravo, Alex! Baiat mare si frumos!
Pup o mamica!

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

briciolina mea are 7 kileee!si inca n-are 3 luni...ma sparg de ras cand il dezbrac pe bebe michelin...haha

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Miky-ea sa-ti traiasca mica crestina si sa va bucurati de ea. Ce intamplare ciudata, bine ca nu a fost nimic cu bebelina.

Alra ce frumos a crescut Nicole, iar Laura e o adevarata domnisoara!

Flowers, sa creasca mare crestinica ta. Preotul nu te-a lasat la botez sau tu n-ai vrut sa intri fara molifta. Nici eu nu mi-am facut dar parca n-am de gand sa ratez evenimentul.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Eu nu am intrat.Nu-s eu prea credincioasa dar imi era frica sa nu-i schimb destinul copilului prin pacatul meu de a intra in biserica fara molifta facuta.Am facut asta pentru linistea mea, nu mi-a fost deloc usor.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

amalia,mav,spiridus...gasca cu baieti....frati...e clar...ma uit la pozele cu frati si ..si..si io vreauuu...astept cuminte vreo 3 ani ca mi cam tarsa cu hemoragia de la ceza bla bla....si trantesc altu, si vreau tot baiat clar,unde plangeam io ca vreau fata...

monicus...muuulta sanatate...aveti grija de voi...

mere naspa netu, numa ma enervez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Multumim pentru urari.Felicit si eu pe Bertha, Micky-ea si Otilia pentru crestinutele lor Ruxandra, Bianca (suntem nascute in aceeasi zi) si Elisa.
Otilia, la ce foloseste certificatul de botez? Am inteles ca trebuie sa mergem la biserica , sa facem o cerere pt a ni-l elibera.
Iza nu am poze in biserica, si acasa doar cateva-am filmat mai mult.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Z_Iulia foarte bine a luat in greutate papusica ta! Lasa ca au ei timp sa dea jos, de indata ce devin mai activi.

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Buna mamici !
Fetelor dupa botez am reusit sa racesc, am fost asa de ragusita ca ma miram singura ca nu ieseau sunetele din gura mea! Papusica mea e bine, un pic infundata pe nas, dar nu ii curge.
Am ramas rau in urma cu stirile, nu am mai avut timp sa citesc, dar scap eu de sesiunea asta care s-a lungit al naibii de mult,abia astept!
Diana la 2 fix luni avea 7 kg! Cred ca e cam multicel dar alaptez exclusiv, deci nu poate fi vb ca i-am dat prea mult, isi i-a cat ii trebuie!
Acu e racit Claudiu! Imi e trare frica sa nu urmeze bubulina mica. Ii tot spun ca nu are voie sa o pupe dar credeti ca ma asculta???

Va pup si ma apuc de citit ca sunt in urma rau...

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa e!! Numai sa gasesti acuma locuri la gradinita. Cred ca doar la privata.
Sa-ti traiasca mezina crestina!!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

La mine un lucru e clar, daca vreau sa am un moment liber trebuie sa o inscriu pe Ana la gradi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput