*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Malinas nu vreau sa o iei in nume de rau ci vreau sa te incurajez sa il lasi singurel si se va obisnui, nu ceea ce este "comod pt voi" este bine si pt el....Eu cred ca stie bineinteles ca nu ati fost acolo pt ca nu v-a simtit mirosul si daca crezi ca poti deprinde un obicei intr-o seara nu e adevarat. Recunosc de asemenea ca trebuie sa ai multa rabdare mai ales la inceput...dar poti deasemenea sa dormiti in aceiasi camera si de intimitatea voastra se alege praful...dar stii cum e, voi faceti cum doriti si cum simtiti insa mie mi-au fost de mare ajutor incurajarile si comentariile fetelor care poate uneori nu mi-au cazut bine dar le multumesc si incerc sa intorc si eu sfaturile care eu consider ca sunt f benefice.
Inca o data iti transmit ca respect orice decizie luati...

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Tu crezi ca el stie ca am dormit in alta camera vineri noapte? Eu nu cred.Nu am modificat nimic in programul lui cu aceasta schimbare, ci in al nostru, si am realizat ca ne este mai comod sa mai dormim in camera cu el, noi la el in camera, nu el la noi.

[quote]citat din mesajul lui mar_ysa_28

CONSECVENTA CONSECVENTA CONSECVENTA
Altfel ce o sa inteleaga? Dar ma rog...fiecare...

[quote]citat din mesajul lui malinas

Noi am revenit in camera cu soricutul nostru, mai incercam saptamana viitoare.

20.00-baita, masaj, papat.Adormit la san, papat f putin
00:43 - papat san + 90 ml lapte praf.Adormit instantaneu
5:30 - papat san + ceiut.Adormit pana la 6:59
Luat si pus in leganut i leganutul in pat cu noi.Dormit astfel pana la 9.30.

Deci pot sa zic ca am avut o noapte lejera.Dar cred ca asta este ideea, sa ii dau completare si la prima masa de noapte, astfel incat as nu se mai trezeasca la 2-3.Mai incercam.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Draga mea, stai linistita ca nu ti-o iau in nume de rau.Suntem aici sa schimbam idei, sa impartasim trairi, nu se ne dam in cap fiindca nu suntem de acord cu ce fac unii si alti.Este ok.

David nu a dormit niciodat 8-10 ore legate, asa ca nu stiu cum este.El cere papa si la 3 ore, si la 1,5 ore si prefer sa fiu langa el.Noi nu avem videophone ca sa-l auzim cand suntem in alta camera si cred ca e mai bine, ca oricum, daca ne-am muta acum in alta camera si am instala o chestiune de asta, pai...tot m-as trezi la fiecare fosneala si nu ne-ar ajuta pe noi, ca parinti.Iar, in ceea ce priveste intimitatea, ce pot sa zic, nimic nu ne-a legat mai mult decat acest copil. Sa dormim toti 3 in aceeasi camera sa putem sa intindem pana sa-l atingem pe bebe cand il simtim agitat, sa putem sa ne bucuram de prezenta celuilalt, sa putem impartasi fiecare traire...nu se compara cu nimic din ce-am trait in intimitate pana acum. Si, daca vrem sa ne impiedicam, gasim un alt colt din apartamentul nostru de 2 camere unde sa o facem. Dar... asa suntem noi...

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Atunci cherieactiv esti o norocoasa ca bebe nu a racut.. acum si eu port masca .. dar pitic amea chiarstranuta des si tuseste. sper din toata inima sa treaca...
Si eu am mers pe pricipiul ca atat timp cat o alaptez si prin medicamnetele pe care le iau contra racelii nu o sa raceasca.. dar.. uite ca nu a fost sa se intample... A racit si tuseste des.. si vreau sa se faca bine mai repede... Acumo aspiram de doua, trei oric pe zi.. inainte doar odata... si scoatemm mucisori.. la greu.. sper sa revenim cat mai repede al normal. Doamne ajuta!
Eu iti doresc sanatate multa si tot binele din lume. Te

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

monicus....si iooo..is bocna!tusesc mai rau ca magaru, stranut cu forta...am scapat de frisoane dureri de cap...am inteles ca atata timp cat alaptam , bebe nu ia raceala...de la noi....mi-a fost frica ,am citit pe google...ma spal des pe maini...m-am dotat cu masca ...dupa care mi-a spus un preten medic ca is penibila cu masca aia ..ca nu foloseste la nimica....
copilu meu i alpatat la san, inca nu am reusit sa i dau lapte cu biberon nici macar un ml...nici ceai ...i mai dau un strop de apa cu lingurita ...sper sa nu ia raceala,are muci i aspiram, mai tuseste dar cred ca de rasfatat nu ca e racit...

oceanborn...mie pediatrul mi-a interzis sa i dau proctovit, vitaminele alea stii??cica sa le ia copii de culoare nu astia albi..tu i dai la tiran?
io parca i-as da niste vitamine, ca tot aud si alte mame...si aici pe forum...nu stiu mai vad io...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

miky-ea felicitari de mica crestin..nasoale peripetiile...lasa a nu va pati bebelina nimica ai sa vezi asa lasa Dumnezeu ne incearca credinta
malinas si z-iulia sanatate multa va doresc
iza faine pozele numai ce iti scrisesem mai sus...oricum ma indusesera in roare 3 lunitze si el avea 4 pup pui frumos si mami hot
noi am fugit in oras...deh plictiseala mare acasa si noi 2 golani

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

saru-mana...si tie la fel, sanatate si sa nu mai ai pb cu tzitzi, dar...cu raceala de azi era monicus

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Miky-ea, Bertha, sa va traisca pintesele crestinate, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii.

Monicus, sanatate multa.

Flowers, .

Ramo, eu zic sa te duci totusi la medic sa-l intrebi de anticonceptionale.Mai ales ca nu alaptezi, nu vad de ce sa astepti 6 luni.

La multe lunite pt: Raphael Nicolas de Babyzapi, Anastasia si Radu de manumanu, Andrei Alexandru de cristina_ph, Octavian Teodor de Estyanda

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas la fel facem si noi cu toate ca are camea amenajata, videfonul inca e in cutie si patutul la noi in dormitor.am decis sa nu fortam treburile. de ex. pana acum vreo 2 saptamani dormea cu noi in pat, nu era chip sa-l adorm in patut.chiar daca imi adormea in brate si il puneam in patut se trezea , si asta se intampla cate 3 4 ore...de pe la 10 pana pe la 1 noaptea ..1 eram si eu si sotul rupti, 2 bebele urla ca din gura de sarpe, obosit. incetul cu incetul s-a obisnuit cu patutul..asa ca noi procedam dupa "toate la timpul lor". bebeii difera unul de altul asa ca nu-i poti trata pe toti la fel. cand va veni momentul si nu prea repede, de acord cu ce a zis Andy,pe la 6 luni,sau cand va fi el pregatit, vom incepe sa-l obisnuim in camera lui.Intimitatea nu are de suferit...casa-i mare
Amalia si Nebunica mersi de pm

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cherie n-am auzit de proctovit. noi ii dam pana la 3 luni vitamina d3 si k. dicovit k parca s n.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Raportez a treia noapte in patut, singura - de maine nu mai raportez ca devin patetica.
Daaaaaar, aseara culcat la 9, trezit azi dimineata la 5 , bineinteles ca eu faceam deja carare de la 4..., apoi culcat la 6, trezit la 7 jumate, culcat la 8 si ceva, trezit la 9.

Babyzapi, am uitat sa te intreb, ti-au preparat chestia aia pt cojite? Ai incercat-o? Merge?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

anca, felicitari.ma bucur ca lucrurile merg bine si c zibe doarme asa multe ore legate.

Pt cine nu alapteaza, dar si pt cele care au scapat de colici, va invit la o fasole cu ciolan.Am bagat-o acum in oala de pamant la cuptor.In 2 ceasuri e gata.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Eu inca nu am baut cafeaua, a facut-o sotul, s-a racit cand faceam altele prin casa, am pus-o la incalzit si mi-am adus aminte cand fierbea, asa ca acum astept, deh daca suntem cheauni .

De ieri este si mezina noastra crestina.

Alra, este o superstitie legata de strigatul copilului pe nume inainte de botez. Pana nu este botezat copilul nu are nume in fata Domnului, dupa botez primeste un Certificat de botez pe baza Certificatului de nastere.
Flowers, imi pare rau ca nu ai putut fi prezenta. Si noi am intarziat 10 minute la biserica, norocul meu ca am facut molifta in Stavanger.

La mine un lucru e clar, daca vreau sa am un moment liber trebuie sa o inscriu pe Ana la gradi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas
[.

Pt cine nu alapteaza, dar si pt cele care au scapat de colici, va invit la o fasole cu ciolan.Am bagat-o acum in oala de pamant la cuptor.In 2 ceasuri e gata.

[ pofta]
reao

io alaptez, dar am mancat fasole
dar nu in oala de pamant

suna asa bine.. cum o faci?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput