*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

ce ziceti de tipa asta?

e mandea cand avea laura 6 luni ... deci daca s-a putut o data o sa se poata si acuma. sunt cam depri ...

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mmmmm, tipa asta arata a bona adolescentina iesita cu kupilu cuiva la plimbare.... deci se poate! (mai pune de-astea ca ne dai curaj)

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna fetelor!Sunt bucuroasa!In weekend am avut botezul si a decurs minunat de bine.Dupa ce vineri ma uitam ingrozita ca era super urat afara si ca ningea de spargea, sambata a fost soare, nici un pic de zapada pe jos si era cald si in biserica.Iubitica noastra a plans doar dupa ce a scos o din apa, cateva minute pentru ca se speriase.Dar doar atat..a fost super cumintica. La restaurant a dormit o gramada si asa am putut si eu sa ma ocup de invitati, sa mai dansez..una alta..ce mai..a fost super. Ma bucur ca am increstinat o. Maine avem inca un hop.Vaccinul de 2 luni si iar am emotii.Sper sa fie totul bine!Va pup si felicitari tuturor celor ce si au increstinat copilasii in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ma doare o maseaaaaaaa

Ce pot sa iau?Ca imi vine sa ma urc pe pereti

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Buna fetelor!Sunt bucuroasa!In weekend am avut botezul si a decurs minunat de bine.Dupa ce vineri ma uitam ingrozita ca era super urat afara si ca ningea de spargea, sambata a fost soare, nici un pic de zapada pe jos si era cald si in biserica.Iubitica noastra a plans doar dupa ce a scos o din apa, cateva minute pentru ca se speriase.Dar doar atat..a fost super cumintica. La restaurant a dormit o gramada si asa am putut si eu sa ma ocup de invitati, sa mai dansez..una alta..ce mai..a fost super. Ma bucur ca am increstinat o. Maine avem inca un hop.Vaccinul de 2 luni si iar am emotii.Sper sa fie totul bine!Va pup si felicitari tuturor celor ce si au increstinat copilasii in weekend.

Justme

Super just! Felicitari!

Noi am facut vaccinul (infandrix hexa). A fost ok, bebelina un pic cam plangacioasa in timpul zilei, dar fara alte complicatii. Tinem pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:

Noi am facut vaccinul (infandrix hexa). A fost ok, bebelina un pic cam plangacioasa in timpul zilei, dar fara alte complicatii. Tinem pumnii sa fie bine!

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

http://www.flickr.com/photos/33604838@N02/

Si noi tot pe ala o sa il facem!Fetica asta a mea ieri si azi a mancat la o ora.Oare de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Sa le fie de bine bebicilor increstinati! Felicitari! Si sa nu uit, La multi ani celor care azi isi serbeaza lunita implinita!
Am vazut un Raphael delicios, e deja coada mare la el ca ma bagam si eu la incuscrire da lasa ca il iau pe Luca ce zimbeste frumos

Flowers
Cherie cam rar mama pe la noi. Ce mai face Alex? Mai zi de el si mai pune poze. Ce a ramas pe burta e grasime si muschi lasati.
Alra am vazut 2 fete cucuiete, iar acum am vazut poza cu "bona hot" deci se poate. Si tu depri? Si eu.
Justme bebelusul tau probabil a intrat intr-un puseu de crestere si de aceea cere mancare asa des. E normal, stai linistita.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Ma doare o maseaaaaaaa

Ce pot sa iau?Ca imi vine sa ma urc pe pereti

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mie in maternitate mi-au dat pt dureri algocalmin . Acu o saptamana cand am avut o durere de cap am vrut sa iau dar am citit prospectul si e cam aiurea la alaptat. Mai sigur cred ca e paracetamolul.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas mersi pt urari, complimente si sugestie . Pt lapticul lui bebe doar apa o fierb dinainte pt 3-4 biberoane si lapticul il prepar doar inainte sa-i dau sa pape si ce ramane arunc intotdeauna. Chiar muream de ciuda ca noaptea se trezeste si papa cate 40-50 ml doar si restul de 70-80 ml aruncam, asa ca acum pregatesc apica numai 60 ml pt noapte in 3-4 biberoane.
Si eu tot fasolica am facut de papica
Ginye si Eliza si Ramo si
Anca nu am mai luat nicio solutie preparata...la sensiblu imi facea dar era prea aglomerat si a zis ca dureaza o ora si eram prea departe de casa, sa astept pe strada nu vroiam, sotul a intrebat la farmacia de langa noi si cica nu prepara ei asa ceva. Sunt doar cateva farmacii unde mi-o pot face . Asa ca nu am mai luat si i-am dat cu ulei de baita pe cap, am lasat asa 2-3 ore si dupa aia usorcu un pieptene. Ne-am curatat aproape de tot. Voi?
Otilia sa va traiasca micuta crestina. A fost totul pe placul tau?
Amalia mersi frumos de complimente . Cum se mai simte David?
Cherie multumim . Auzi, da yo nici pewebshots nu am vazut album cu poze cu Alexandru...imi scapa mie ceva?
Lauramiron offf ce mila mi-e de Rebeca mititica de ea...tare nenorocit virusul asta...sper cat de curand sa ne dai vesti bune .
Si ultima dar nu cea din urma...Mar_ysa pai ma bucur foarte tare ca m-am pricopsit cu asa nora frumoasa , acuma asa e tre sa ne si intalnim cu puiutii . Tu ziceai ca stai aproape de parcul tineretului nu? la inceputul lui martie mergem la vaccin si dupa aia pe la mami care sta pe brincovanu si eventul poate ne vedem in parc, nu? daca nu o sa fi ocupata...oicum mai vb pana atunci

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mirunica mea incearca sa se ridice in fundulet si se munceste asa cam jumate de ora pana oboseste tare de tot apoi incepe sa planga de oboseala inca jumate de ora, adoarme la mine in brate, doarme jumate de ora, se trezeste si o luam de la inceput. Si printre toate jumatatile astea de ora, i se face si foame dar daca e maraita de oboseala, refuza si sanul de 3-4 ori si plange si mai si. Amalia noroc de tine ca ai spus ca David a vrut sa se intarce singur la 3 luni si am insistat cu titi ca altfel cedam nervos. E super aiurea sa vezi copilul tau cum plange de foame si se impinge cu mainile si picioarele sa se indeparteze de san si te gandesti "oare cu ce gresesc? Sau nu mai e bun laptele meu?" V-am spus ca sunt cam deprimata. Oricum un pic mai bine e ca de la refuzat sanul toata ziua, acum mai face crize doar seara sau dupa amiaza. Nu stiu ce are ora 18 ca mereu e irascibila la ora asta. Eh, da nu ne facem noi mari??? Va pup.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anca au rezultate excelente sosetutele. Atat de mult a dat din picioruse al meu ca l-a luat somnul dintr-o data in timp ce se juca
Denisa si mie imi placea tare mult cum aratam gravidutza. Chiar vorbeam cu o prietena ca eu tre sa fiu gravida tot timpul ca sa arat bine Sunt numai pielea si osul...d-aia am zis ca la botez imi trebuie o rochie deschisa la culoare si lunga pana la glezne sa-mi ascunda betzele
Justme felicitari pt botezul reusit si sa va traiasca micuta crestina
Mamiseli multumim frumos . Mirunica vad ca se antreneaza bine, este foarte precoce. Si noi ne luptam cu mancatul ca nu e lapticul bun la gust. Mai cu pauze, mai cu lugu-lugu reusim sa terminam si un biberon de 120 ml...in conditiile in care la varsta lui ar trebui sa rada un biberon de 180 ml.
Alra manechinooo! Ce bine aratai mami...usor usor iti revii tu ca inainte. Yo sunt sigura si garantez ca te vad ca esti ambitioasa! Si...ramane sa dai de baut cand o fi!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput