*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari Otiliav pentru mica ta printesa.. ca s-a crestinat. Am vazut poze... superbe... Mititca ta nu prea a plans... dar este tare dolofanasa ca si sora ei cand a fost mica. Sa va traiasca, sa aveti parte numai de bucurii din partea la amandurora si voi sa va bucurati pe langa ele.
Sanatate multa. Te

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata! Eu inca nu am baut cafeaua, a facut-o sotul, s-a racit cand faceam altele prin casa, am pus-o la incalzit si mi-am adus aminte cand fierbea, asa ca acum astept, deh daca suntem cheauni .

De ieri este si mezina noastra crestina.

Alra, este o superstitie legata de strigatul copilului pe nume inainte de botez. Pana nu este botezat copilul nu are nume in fata Domnului, dupa botez primeste un Certificat de botez pe baza Certificatului de nastere.
Flowers, imi pare rau ca nu ai putut fi prezenta. Si noi am intarziat 10 minute la biserica, norocul meu ca am facut molifta in Stavanger.

La mine un lucru e clar, daca vreau sa am un moment liber trebuie sa o inscriu pe Ana la gradi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Otilia sa-ti traiasca micuta crestina. Ai doua fete frumusele iar tu mami arati bine. Pupici.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Multumim frumos cherieactivPupici

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

amalia,mav,spiridus...gasca cu baieti....frati...e clar...ma uit la pozele cu frati si ..si..si io vreauuu...astept cuminte vreo 3 ani ca mi cam tarsa cu hemoragia de la ceza bla bla....si trantesc altu, si vreau tot baiat clar,unde plangeam io ca vreau fata...

monicus...muuulta sanatate...aveti grija de voi...

mere naspa netu, numa ma enervez...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc frumos celor care mi-au raspuns

Mergi la inceput

Multa bafta la vaccin anca_27.. sa vii cu vesti bune..
Sanatate multa. Te

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Am vazut si eu sosetute zornaitoare, dar le-am lasat pe raft. Ziceti ca au succes garantat? Atunci, maine dupa vaccin, ii fac un cadou zibelinei indurerate.
Am niste emotii pt maine de zici ca-ncepe gradinitza cel putin...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna seara fetele,

N-am mai intrat. Am fost raciti, am fost acupati cu pregatirile pt botez... Maria a fost prima apoi luni am inceput eu si Tudor. Ce sa zic: muci, dureri in gat, nasol. Acum suntem bine dar ne luptam cu mucii. Nu mai stiu ce sa-i fac ca nara stanga sangereaza usor cand il aspir.

Ieri l-am botezat si noi pe Tudor Stefan. A fost f frumos. Tudor s-a comportat f bine. A fost f atent in timpul slujbei, nu a plans decat cand a fost la faza cu scufundarile. dar sa va spun cu biserica. Noi am vorbit inainte si ni s-a spus ca ne costa 3 mil. Sotul meu a achitat, joi a mai trecut inca odata si s-a asigurat ca totul e OK si nu mai trebuie platit nimic. dupa slujba, preotul l-a chemat pe bas si i-a cerut 6 mil!!!! Nasu saracu i-a dat ca i-a fost jena sa le zica ceva daca l-au luat asa la sigur. Mi se pare oricum f mult pt un botez. E adevarat ca a fost frumos, nu a mai fost si alt botez in acelasi timp, dar noua ni s-a spus ca atat costa 3 mil.

Inteleg ca mai multi bebei si copilasi de-ai nostri sunt raciti. Le doresc la toti insanatosire grabnica!

Alra am vazut albumul. Sunteti o familie superba!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv
meei...care mai are burta?????cred ca dau in zbenga...apas cu degetele si parca as avea apa in burta..sau e grasime?uff...numai burta frate, ca in rest is ca inainte...sau asa imi place mie sa cred..

Eu da!

Julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Mirunica mea incearca sa se ridice in fundulet si se munceste asa cam jumate de ora pana oboseste tare de tot apoi incepe sa planga de oboseala inca jumate de ora, adoarme la mine in brate, doarme jumate de ora, se trezeste si o luam de la inceput.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mamiseli ce ambitioasa Mirunica ta. Bravo!

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Julia sa va traiasca micutul crestin Tudor Stefan!...de preot ce sa mai zic...nesimtire crasa!

Am terminat si eu baita lui bebicu, dupa care la biberon mari figuri nu a papat decat 40 ml. Maine mergem din nou la control la alergolog mai mult ca sa vada rezultatul de la hemograma si sa vedem ce tratament ne da pt anemie si sa vad daca pot sa-i pun glucoza in laptic lui bebe ca e tare nasol la gust. Si daca am un pic de noroc poate ne vede si dr Stamate pt o eco sold...nu avem programare

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Julia sa-ti traiasca micul crestin si sa fie sanatos! Imi pare rau ca sunteti bolnaviori! Muulta sanatate!
Babyzapi multumesc de intrebare! David este bine, fresh, l-am scos si de pe regim.
Otilia mi-au placut foarte mult pozicile de la botez! Ai doua fete frumoase, bucalate si dulci foc! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput